MARUSHI’S LIFE 26# | Verjaardag, baby vinken, verloofd

MARUSHI’S LIFE 26# | Verjaardag, baby vinken, verloofd

Het is zo ontzettend lang geleden dat ik een plog heb gemaakt, niet normaal!! En ik heb ook geen idee waarom het zo lang geduurd heeft. Ik maak echt van alles mee, maar ik denk dat ik het in de drukte gewoon helemaal vergeten ben haha. Toch vind ik dat wel weer een beetje zonde, want ik wil deze blog ook persoonlijk houden.

Ik vind het leuk om jullie mee te kunnen naar de persoon achter de blog. Niet iedereen houd van persoonlijke stukjes, maar ik vind het zelf altijd wel een toevoeging op een blog. Daarom laat ik vandaag nog een paar leuke dingen zien die ik de afgelopen weken heb meegemaakt.

MARUSHI’S LIFE 26# | Verjaardag, baby vinken, verloofdEr zijn weer baby zebravinkjes geboren in de winkel! Wat zijn ze toch schattig van lelijkheid he! haha. In totaal hadden ze 8 eitjes gelegd, waarvan er maar 2 bevrucht waren. Het is zo apart om dit mee te maken. Hoe zo’n klein hummeltje uit zo’n ei weet te breken. En hem dan zo zien op te groeien. Echt heel mooi! Ze zijn ondertussen weer erg gegroeid. Ze hebben nu een behoorlijk verenpak, en kunnen al zelfstandig vliegen. Toch proberen ze zich nog af en toe door papa en mama te laten voeren.

Mijn schoonzus was ook in deze periode jarig geweest, dat moest dus weer even gevierd worden met vrienden, spelletjes en lekker eten! We deden spelletjes zoals pictionary en hints. Altijd weer erg lachen.

MARUSHI’S LIFE 26# | Verjaardag, baby vinken, verloofdMARUSHI’S LIFE 26# | Verjaardag, baby vinken, verloofdEven een foto van vorige maand met valentijn. We hadden beloofd niks voor elkaar te kopen, omdat wij gewoon te veel dingen hebben in januari, februari en maart. Maar toen ik thuis kwam trof ik dit op mijn stoel aan. Wat is het toch een lieverd he. Hij weet altijd goed hoe hij me blij kan maken. En stiekem had ik ook wat voor hem gekocht haha.

MARUSHI’S LIFE 26# | Verjaardag, baby vinken, verloofd

Ook ben ik gezellig uit eten geweest met mijn vriendinnen. Natuurlijk gingen we sushi eten bij onze vaste plek ShabuShabu. Onze vriendin Sarah was tijdelijk even in Nederland, dus moesten we natuurlijk wel even met zijn allen afspreken. We hadden ook te vieren dat onze vriendengroep (De Sushi Sistherhood) nu al 7 jaar bij elkaar is.
MARUSHI’S LIFE 26# | Verjaardag, baby vinken, verloofdNatuurlijk heeft iedereen onderhand wel meegekregen dat ik verloofd ben, dus dieper dan dit ga ik er nu niet op in haha. Hoe hij mij ten huwelijk heeft gevraagd kan je hier lezen. En ben je nou benieuwd waar hij dat gedaan heeft dan kan je hier even op klikken! 😉

Natuurlijk moest ik daarna even met mijn vriendinnetje Shannon afspreken na dit goede nieuws. Naast mijn verloving hadden we nog meer goed nieuws te vieren! hihi. Het was weer een gezellige avond.

Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

30 Reacties

 1. Sandra
  6 maart 2017 / 11:27

  Leuke foto’s heb je gemaakt! Ziet er gezellig uit, en die baby’s zijn cute!

 2. 6 maart 2017 / 13:15

  Bijzonder om te zien hoe sterk zo’n klein wezentje is, hé? Ik heb bij m’n stiefvader vaak genoeg kleintjes zien opgroeien tot flinke kippen, duiven, zijdehoentjes en valkparkieten!
  Wat leuk, zo’n Sushi Sisterhood! En wat had je schoonzus een druk verjaardagsfeestje, zeg! Leuke foto van jullie allemaal samen!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #44 • Buikgriep can’t hold me down – of toch?!My Profile

 3. 6 maart 2017 / 15:02

  Wat superleuk om te zien:) Nog gefeliciteerd met je verloving! En wat leuk dat je vriendinnengroep waarin je zit alweer 7 jaar bestaat. Mooi om te zien 🙂

 4. 6 maart 2017 / 16:04

  Ik vind de persoonlijke blogs juist wel leuk! Dus goed dat je het doet. En wat zag het er allemaal gezellig uit! Liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…slim shoppenMy Profile

 5. 6 maart 2017 / 16:44

  Wat super leuk om te lezen!! Leuk zo’n persoonlijke blogjes! Altijd leuk om te lezen! En wat een gezelligheid zeg!! 🙂 Vorige week was mijn hoogtepunt! Want ik had een toffe dag in Amersfoort gehad!!

 6. 6 maart 2017 / 18:36

  Wat een leuke blog! Eerst en vooral proficiat met je verloving! Ik vind het echt leuk om te lezen dat je persoonlijke gebeurtenissen deelt op je blog. En die cupcakes, die wil ik direct opeten!

 7. 6 maart 2017 / 19:24

  Proficiat met je verloving! Hoe schatting zijn die baby vogeltjes!?

 8. 6 maart 2017 / 19:28

  Proficiat met je verloving allereerst! De vonken springen van de foto af! Heel tof postje, de jongen geven de extra toets!

 9. 6 maart 2017 / 19:33

  Het is zo leuk dat jij verloofd bent! En die vogeltjes zijn inderdaad heel lelijk, maar ze zien er ook zo lief en kwetsbaar uit. Een Sushi Sisterhood, wil ik ook! Malou x

 10. 6 maart 2017 / 23:56

  Oh goshhhh, die zebra vinkjes! Die zijn idd schattig van lelijkheid!
  Wat heb je veel te vertellen in deze blog post! Leuk om te zien!

  Sabine

 11. 7 maart 2017 / 10:02

  Wauw gefeliciteerd met je verloving! En wat speciaal om die kleine vinkjes uit het ei zien te komen

 12. Shiva
  7 maart 2017 / 23:55

  Wat een leuke Plog weer! Ik vind het altijd leuk om dit soort artikelen te lezen 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: