TAG – MY GIRLFRIEND IS A BLOGGER

TAG – MY GIRLFRIEND IS A BLOGGER

Vandaag doe ik de Tag – My girlfriend is a Blogger en laat ik mijn vriend aan het woord. Wat vind Vice er nu eigenlijk van dat zijn vriendin blogt, en daar dan ook heel veel tijd aan besteed? Ik vond dit een erg leuk idee en besloot mijn vriend dan ook deze tag in te laten vullen. Wie weet wat voor antwoorden hij gaat geven.

Even een korte introductie voor diegene die mijn vriend nog niet kennen: Mijn vriend/verloofde (ghehe..) is 26 jaar en werkt als wijkverpleegkundige. Wij kennen elkaar nu al meer dan 10 jaar en hebben meer dan 2 jaar een relatie. Vice komt voor de buitenwereld heel rustig en professioneel over. Maar in het echt is hij prettig gestoord. Je kan onwijs met hem lachen hierdoor. Ohja..en hij is ook stiekem een nerd want hij is echt onwijs verslaafd aan videogames.

Oké, hier komen de vragen en antwoorden!

WAT VIND JE VAN MIJN BLOG?

Ik vind de blog leuk om te lezen. Het is nooit hetzelfde omdat je over verschillende onderwerpen blogt. Natuurlijk heeft dat ook wel een heel groot beetje te maken met degene waarvan de blog is.

WAT VIND JE ERVAN DAT IK EEN BLOG HEB?

Ik vind het leuk dat je een blog heb. Zo kan ik vaak nog eens terug lezen en zien wat we gedaan hebben. Omdat je niet alleen over fasion blogt maar ook over al onze “tripjes” lijkt het alsof we onze eigen digitale draaiboek hebben. Daarnaast zijn de goodies en events ook altijd leuk om te krijgen en bij te wonen hehe.

TAG – MY GIRLFRIEND IS A BLOGGER

WAT VIND JE VAN DE ONDERWERPEN WAAR IK OVER SCHRIJF?

De onderwerpen vind ik persoonlijk erg leuk om te lezen. (dat kan denk ik ook niet anders als jou vriend zijnde :p) Mijn voorkeur gaat persoonlijk wel naar de outfit posts voornamelijk omdat alles je zo goed staat :).  Ik denk zelf dat fashion/beauty genre het best bij je past.

VIND JE DAT IK WEL EENS TE VEEL MET MIJN BLOG BEZIG BEN?

Omdat ik je elke dag zie weet ik dat je veel aan je blog zit. Soms denk ik dat je toch wat meer vrije tijd moet nemen en wat rustiger aan moet doen. Maar aan de andere kant weet ik dat je het super leuk vind om te doen. Dus why not :P.

ZOU JE HET LEUK VINDEN ALS IK JE MEER BIJ MIJN BLOG ZOU BETREKKEN?

Ik denk dat ik er al vaak genoeg in voorkom wanneer we weer iets gedaan hebben :p. Daarnaast zou ik ook niet weten hoe ik er nog meer bij betrokken zou kunnen worden. Als het om vloggen zou gaan zou het natuurlijk een ander verhaal zijn haha. Voor nu denk ik dat het meer dan genoeg is. Ik denk ook persoonlijk dat de bezoekers hier niet voor dat soort posts komen.

VIND JE DAT EEN BLOG HOUDEN MIJ VERANDERD HEEFT?

Het hebben van een blog heeft je naar mijn idee niet veranderd. Tenminste, ik denk aan de ene kant wel dat je hierdoor een hobby gevonden hebt dat echt bij jou past. Je doet het met alle plezier, passie en inzet. Maar… daarnaast ben je nog steeds die gekke, kleine, lieve, mooie en slimme Marsha gebleven die ik ken.
TAG – MY GIRLFRIEND IS A BLOGGER

WAT ZIJN VOLGENS JOUW DE MIN EN PLUS PUNTEN VAN EEN BLOG HOUDEN.

Qua minpunten denk ik dat het af en toe toch wel veel tijd vereist. Het moet bijgehouden worden, je zit er dus wel aan vast wil je er iets mee gaan doen of bereiken.

Qua pluspunten zijn het denk ik wel: 1: Je mag allemaal leuke/nieuwe producten uitproberen. 2: Uitnodigingen bij evenementen 3: Je kan jezelf erin laten gaan omdat het jouw eigen stukje internet is.

ZOU JE ZELF EEN BLOG WILLEN BEGINNEN. ZO JA, WAAR ZOU DEZE OVER GAAN?

Nee zelf heb ik er niet het geduld voor en daarnaast ben ik erg gehecht aan mijn “vrije” tijd. Deze wil ik persoonlijk liever besteden aan andere dingen. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met Marsha irriteren, gamen, fitnessen, lezen, afspreken met vrienden en films kijken.

TAG – MY GIRLFRIEND IS A BLOGGERVice vond het echt GE-WEL-DIG dat hij moest poseren met makeup..NOT! Alleen poseren vind hij al vreselijk laat staan als ik hem ook nog eens makeup laat vasthouden. Dat leverde wel deze geweldige kiekjes op haha.

WAT VIND JOU VRIEND/OMGEVING ER VAN DAT JE BLOGT?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

31 Reacties

 1. 10 maart 2017 / 08:14

  OH wat een ge-wel-dig-e tag. Die moet ik mijn vriend/verloofde ook laten invullen haha! Vice heeft wel echt hele lieve en leuke antwoorden gegeven. Je kan zien dat hij heel veel om je geeft. Zo lief! <3
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…5 heren must-haves voor de lenteMy Profile

 2. Angela
  10 maart 2017 / 09:36

  Wat een leuke tag! En hij heeft echt hele mooie antwoorden gegeven. Lief hoor!

 3. 10 maart 2017 / 10:09

  hahaha super tof dit! Ik zal eens kijken of ik mijn man ook een keer zo ver krijg om hem in te vullen 😛

 4. 10 maart 2017 / 10:15

  Wat leuk zeg! Wat lief dat hij dit voor je wou doen!

 5. 10 maart 2017 / 10:39

  Haha, ook echt dat hij jou liever wil irriteren dan zelf een blog beginnen 😀 Leuke tag zeg. Mijn vriend vind mijn blog super tof, maar wel dat ik er te veel tijd in stop. Al probeert hij me wel vaak over te halen om uiteten te gaan “zodat we foto’s kunnen maken voor mijn blog”.
  Grace onlangs geplaatst…Lunchroom Serenitea: beter dan biologischMy Profile

 6. 10 maart 2017 / 10:41

  Wat een ontzettend leuke tag! Fijn om Vices antwoorden te lezen. Die foto’s waarop hij poseert met je make-up zijn helemaal geweldig, haha!
  Mijn vriend vindt het fijn dat ik blog. De onderwerpen interesseren hem vaak niet zo (haha), maar hij is wél blij dat ik een creatieve uitlaatklep heb. Die heeft hij namelijk ook en zo kunnen we lekker samen werken zonder dat iemand zich verveelt.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Met deze tips drink ook jij moeiteloos twee liter water per dag!My Profile

 7. 10 maart 2017 / 12:06

  ik vind deze geweldig.maar laat vice maar zijn eigen ding doen.gr. dikke kus.

 8. 10 maart 2017 / 12:27

  Ik snap heel goed dat poseren met make-up niet zo leuk is. Hoef je bij mij ook niet mee aan te komen hoor.
  Super leuk zo’n tag om dan te lezen wat je vriend van jouw blog avonturen vindt!
  Ricardo onlangs geplaatst…Balea winactie.My Profile

 9. 10 maart 2017 / 12:59

  Mijn lief vind het leuk dat ik er zo’n passie in vind. Maar vind mij er wel veel mee bezig. Daar moet ik ook mijn balans in vinden. Leuk leuk leuk! Ik heb jouw vriend al eens voorbij zien komen op je blog. En nu dan een stukje met zijn persoonlijke antwoorden. Geweldig toch?

 10. 10 maart 2017 / 15:04

  Wat schattig! hihi echt een leuke tag en leuk om te zien hoe je vriend/verloofde dit alles ervaart

 11. 10 maart 2017 / 17:59

  Leuk om te lezen!

  Ik weet het eigenlijk ECHT niet. Misschien toch ook eens laten invullen!

 12. Shiva
  10 maart 2017 / 19:40

  Wat een leuke post! Erg leuk om te lezen vooral na je uitgebreide post van verloving 😀

 13. 10 maart 2017 / 20:55

  Wat lief dat hij dit voor je invult, mijn man is ook zo enthousiast gelukkig

 14. 10 maart 2017 / 22:08

  Wat een onwijs leuk idee om zo’n blog te maken!

 15. 11 maart 2017 / 17:15

  Super leuk dat hij deze tag heeft ingevuld! Mijn omgeving (vriendje, vriendinnen, familie) vindt het ook erg leuk dat ik blog, mede doordat ik inderdaad gratis producten krijg en uitgenodigd word voor verschillende events. X
  Anke onlangs geplaatst…Favorieten Februari | lipstick, site(s) en schoenenMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: