It’s my birthday! Let’s get this party starting! <3

It’s my birthday! Let’s get this party starting! <3

Ja!! Het is weer zover, Ik ben vandaag de birthday girl! En ja dat feestje heb ik toevallig net achter de rug. Dus je kan zeggen dat ik dat ook weer overleefd heb haha. Ik ga proberen om maandag de foto’s erop te zetten. Wat was het weer super gezellig! Iedereen hartstikke bedankt voor het komen!

Ja ik kan het gewoon echt niet geloven jongens, ik ben gewoon frikking 30!!! Hoe oud voel ik me nu, bijna bejaard gewoon. Alhoewel ik in mijn geest me nog af en toe als een 18 jarige gedraag. Ik merk wel dat mijn lichaam ondertussen begint af te takelen haha. Ik vind dit zo grappig he, toen ik bijvoorbeeld 12 was vond ik iemand van 30 echt super oud. En ja ik ben nu 30, en het klinkt best oud. Maar zo voel ik mij nog niet (geestelijk dan, lichamelijk ben ik al 100 haha).

It's my birthday! Let Get this party starting! <3

Heb ik nog doelen voor dit jaar?

Begin vorig jaar wou ik eigenlijk de 30 dingen voor mijn 30ste schrijven, maar dat ben ik heeeelemaal vergeten. Het heeft geen nut om dat nog een week voor mijn verjaardag te doen. Misschien dan 40 dingen voor mijn 40ste? Wat klinkt dat oud zeg. Ik denk dat ik nu gewoon vanaf elk jaar weer 30 word haha. 😉 Maar mijn doelen dus. Ik wil sowieso volgend jaar met mijn lieve verloofde in het huwelijksbootje treden. Misschien een gezinnetje stichten? En natuurlijk gewoon keihard werken aan mijn blog! Maar dat gaat helemaal goed komen!

Ik ga lekker van mijn dagje genieten! Fijne zondag iedereen!

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

33 Reacties

 1. 12 maart 2017 / 07:47

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik vond het leven na je 30e alleen maar leuker worden. Je weet beter wie je bent en wat je wilt. Je geeft een stuk minder om wat andere van je vinden en doet lekker je eigen ding! Geniet er dus maar lekker van ?

 2. Shiva
  12 maart 2017 / 11:14

  Gefeliciteerd Marsha! Een hele leuke dag toegewenst! Ben benieuwd naar alle foto’s =)

 3. 12 maart 2017 / 11:46

  Gefeliciteerd! Wat zie je er geweldig uit, die jurk staat je prachtig. Ik zou je nooit 30 geven hoor, wauw! Malou x

 4. 12 maart 2017 / 13:27

  Ik voel me een beetje genaaid. Ik dacht dat er taart te downloaden zou zijn 🙁

  Anyway, gefeliciteerd met je verjaardag 🙂 Je ziet er geen dag ouder uit dan 29 jaar en 360 dagen.

 5. 12 maart 2017 / 14:18

  Gefeliciteerd en wens je een hele fijne mooie dag! xxx

 6. 12 maart 2017 / 14:27

  Van harte meid! 30 is zo frikking jong joh! Dat zeg jij vast ook als je zo oud bent als ik. Hihi. Hoewel dat ook best meevalt.
  Cynthia onlangs geplaatst…Hoe zeem je een Raam?My Profile

 7. 12 maart 2017 / 14:44

  Gefeliciteerd! Jammer dat je je doelen vergeten bent, ik zou er lekker 10 bij bedenken en dan voor over 10 jaar 😉

 8. 12 maart 2017 / 17:38

  Gefeliciteerd en wat lekker jong nog. Doet geen pijn hoor 40 worden, en 45 ook niet 😉 Geniet van je dag.
  Annette onlangs geplaatst…BoekrecensieMy Profile

 9. 12 maart 2017 / 19:41

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je er een leuke dag van hebt gemaakt♥ Xxx

 10. 12 maart 2017 / 20:23

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Enneh 30? Broekie! Ik nader de 40 al en ik ben er blij mee. Genoeg mensen die het niet halen… Geniet er dus maar van. Na je 30e is het leven een stuk leuker dan als twintiger, vooral omdat je zelf wat meer schijt krijgt aan wat andere mensen vinden haha. Happy birthday!
  Marguerita onlangs geplaatst…Boekjes: Nijntjes avonturen groot en kleinMy Profile

 11. 12 maart 2017 / 22:57

  Gefeliciteerd! Ik ben van plan om – als ik eenmaal 30 ben – niet meer de leeftijden te gaan vieren maar gewoon vieren dát ik jarig ben. Dus uiteindelijk vergeet je vanzelf wel hoe oud je daadwerkelijk bent geworden :p
  Dinja onlangs geplaatst…Favorites #6My Profile

 12. Sandra
  14 maart 2017 / 09:41

  Nog van harte gefeliciteerd meid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: