SPAM JE BLOG! 6# MAART EDITIE

SPAM JE BLOG! 6# MAART EDITIE

Het is tijd voor de eerste “spam je blog” van het jaar! Het is weer langer licht buiten, het zonnetje begint al weer een beetje te schijnen, HEER-LIJK! Ik kan niet wachtten totdat het weer zomer is. Ik ben nou eenmaal gewoon een zon aanbidster hihi. Al heeft de lente ook wel wat weg hoor. Al die baby diertjes die nu allemaal geboren worden! Super leuk om dat allemaal te zien. Wij hadden zelf baby zebravinkjes in de winkel. En bij mijn huis zie ik ook al heel veel baby eendjes/ganzen rond dartelen. 

Hebben jullie al leuke dingen meegemaakt in maart? Ik zeker wel! Ik ben pas jarig geweest, en heb een super leuke verjaardag achter de rug gehad. En ik ben druk bezig met de voorbereidingen voor mijn vakantie! Maar daar hoor je binnenkort wat meer over, ik ben nog bezig om er een blog van over te schrijven. Een ding kan ik je wel vertellen, ik ben echt super, maar dan ook super enthousiast! It’s a dream come true! 

SPAM JE BLOG! 6# MAART EDITIE

Vandaag heb ik weer een ouderwetse “Spam je blog” voor jullie. Volgens mij hoef ik er weinig over uit te leggen, maar nog even in het kort dan. Vertel even iets over jezelf en waar je blog over gaat. Heel veel spam plezier en hopelijk levert het heel wat nieuwe bezoekers op en ik ben ook altijd opzoek naar leuke en nieuwe blogs! Ook je instagram, facebook of snapchat mag je neerzetten!

SPAMMEN MAAR!

Volg je mij al op instagram en facebook?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

36 Reacties

 1. 16 maart 2017 / 07:46

  Ja leuk een spam je blog! Ik ben ook altijd op zoek naar ‘nieuwe’ leuke blogs om te lezen. Ik ben Sylvia vriendin van Richard, moeder van dochtertje Zoë en baasje van kat Muis. Aangezien mijn vriend werkzaam is in Lanzarote. Verblijven onze dochter en ik om en om in NL en Lanzarote. Hier schrijf ik dus grotendeels over. Ik ben pas net begonnen dus er staat nog niet zo heel veel online maar kom gezellig een kijkje nemen?

  Fijne dag gewenst en lekker genieten!
  Sylvia onlangs geplaatst…30 veiligheidstips die elke vrouw van 15 jaar en ouder moet weten!My Profile

 2. 16 maart 2017 / 08:49

  Wat leuk! Mijn naam is Jamey, ik blop op beauty-unboxing.nl over alles wat mij dagelijks bezighoud. Het zij beauty, fashion of lifestyle. Maar ook dingen zoals reizen en mijn lieve puppy Milo. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen!
  Jamey onlangs geplaatst…Puppy Checklist + tips!My Profile

 3. 16 maart 2017 / 10:33

  Hey wat leuk, ik ben ook altijd op zoek naar leuke blogs! Zelf ben ik de de foundingmom en hoofdredacteur van Momambition.nl, mijn persoonlijke online lifestyle & mama magazine door en voor moeders met ambitie. Samen met mijn team schrijven we over uiteraard het (prematuur)moederschap maar ook hoe we dit combineren met ons werk. Zelf heb ik een groot passie voor beauty, (kids)fashion & interieur en dit zie je dan ook met regelmaat terug komen in reviews, shoplogs, outfitposts en binnenkijkers. Maar ook speelgoed, hotspots (met kids) en andere dagelijkse onderwerpen komen hier in terug.
  Cassandra onlangs geplaatst…Gestructureerde chaos met kinderen plannenMy Profile

 4. 16 maart 2017 / 11:08

  Ik ben Sonja de 48 plusser die ook nog eens blogt op haar eigen domein http://www.yustsome.nl na jaren van de ene blog naar de andere blognaam hoppen (ik kon niet kiezen) ben ik nu eindelijk bij mijzelf aangekomen! Mijn schrijfsels zijn divers, vooral beauty dat wel!

 5. 16 maart 2017 / 11:13

  Ik spam ook even lekker mee. Mijn naam is Ricardo, 30 en ik blog nu 2,5 jaar op http://www.readalong.nl over van alles en nog wat eigenlijk. Persoonlijke verhalen, films, muziek, series, producten. Daar waar ik zin in heb.
  Facebook: readalongnl
  Instagram: ricardoreadalong
  Twitter: @ricardoboersma

  Voor de mensen die mijn blog niet kennen: kom vooral kijken.

  Leuk dat we mogen spammen, ben erg benieuwd naar je vakantieplannen dus houd je blog zeker in de gaten!
  Ricardo onlangs geplaatst…DE TIEN: FILMGEVANGENIS ESTAFETTE RACEMy Profile

 6. Christin@
  16 maart 2017 / 13:04

  Ik heb geen blog , maar lees wel graag die van een ander .

 7. Sandra
  16 maart 2017 / 14:17

  Ik heb zelf ook geen blog. Maar ik vind het wel interessant om nieuwe blogs te ontdekken!

 8. 16 maart 2017 / 15:17

  Hey, leuke manier om nieuwe blogs te vinden om te lezen!
  Ik ben zelf eigenlijk net begonnen met bloggen en ik denk dat ik mijn blog het beste kan omschrijven als een van-alles-wat blog. Ik houd van schrijven over reizen, eten, sport, fashion en persoonlijke dingetjes. Neem gerust een kijkje, daar krijg ik ook weer motivatie van! 🙂
  https://aprilleafs.wordpress.com

 9. 16 maart 2017 / 16:02

  Leuk dat we mogen spammen. Ik doe graag mee http://mamisdehortop.nl is een blog voor ondernemende vrouwen die graag de hort op gaan zonder dat hun hele budget eraan op gaat. Kortom simpel weg voor niet teveel.

 10. 16 maart 2017 / 16:40

  Wat leuk! mijn naam is Rachel Kromdijk, 24 jaar en over een paar dagen/weken ga ik eindelijk over naar wordpress. Ik krijg dus een hele andere layout zo’n zin in!

  Ik ben vlogger/youtuber en blogger en ik doe het allemaal met veel plezier naast mijn 40 uur baan.

  Op mijn youtube kanaal en blog zie je van alles voorbij komen, persoonlijke onderwerpen tot beauty tutorials en tricks!

  zie ik je daar?

 11. 16 maart 2017 / 18:03

  Yaay, wat tof! Ik ben Nienke, eigenaresse van een Beauty/Fashion/Interieur/Food/Lifestyle blog. Erg divers dus, maar ik doe het met erg veel plezier. Je bent welkom! 🙂
  Nienke onlangs geplaatst…Leuke lente/zomer jurkjes en rokjes.My Profile

 12. 16 maart 2017 / 18:16

  Jaaa ik word altijd zo vrolijk van kleine eendjes in de sloot! En niet te vergeten het zonnetje en de prachtige bloemen. Lente is echt wel mijn favoriete seizoen!
  Leuk dat we ons blog hier kunnen promoten! Ik heb een blog met voornamelijk persoonlijke blogs en recepten. Ik schrijf blogjes over vanalles waar ik vrolijk van word en deel superlekkere (vind ik zelf ;-)) recepten voor bakken en koken! Mijn blog heet dan ook heel toepasselijk A Bowl of Happiness! http://www.abowlofhappiness.nl

 13. 16 maart 2017 / 20:44

  Ik spam lekker mee. Ik ben layla, 33 jaar en meoder van 3 kids. Mijn blog is http://www.lanitanl.nl. de artikelen die je kan lezen en video’s die je kan zien gaan over beauty, fashion en persoonlijke dingen.

 14. 16 maart 2017 / 22:14

  Bedankt dat we hier even mogen spammen!
  Wij zijn de “Kool family”. Mama Kris, papa Benoit, grote broer Guillaume en speciale “Kool” baby Thibault bij wie het “Syndroom van Koolen-de Vries” is vastgesteld. We vertellen je over het gezinsleven, onze huwelijksplannen, uitjes met en zonder kids, over onze kleuter, ons zorgenkindje én onze date nights! Ik ben Kris, een gelukkige vrouw met 3 fantastische mannen in huis.

  Veel leesplezier op mijn blog!
  Kris
  https://kool-family.com
  Kool Family onlangs geplaatst…To Tomatis or not to Tomatis…?My Profile

 15. 17 maart 2017 / 07:15

  Wat leuk!
  Hi, ik ben Miryam. Ik ben net begonnen met bloggen en ik blog op het platform MamaZib . Een nieuw platform voor moeders waar je kunt zoeken, shoppen en bloggen. Ik ben troste mama van 4, vrouw van en ik doe werk dat ik leuk vind. Ik blog over het moederschap op een eerlijke, luchtige manier met een dikke knipoog. Ik loop bijna altijd op hoge hakken vandaar; Momlife in heels.

  https://miryamarntzen.mamazijn.nl/

 16. 19 maart 2017 / 09:44

  heyy leuk dat je dit doet/deed?ik heb ook een blog over beauty en lifestyle. Ik ben nog maar 2 dagen bezig maar ik vind het tot nu toe al super leuk!

 17. Michelle
  28 maart 2017 / 19:05

  Hoi!
  Ik ben Michelle en ik blog op de website http://www.livelifemichelle.wordpress.com

  Op mijn blog vindt je van alles over beauty, fashion, lifestyle, mijn vreemde hobby’s en de ins ‘n outs van mijn leven. Ook ben ik bezig met een 365 days of photos challenge, hiervan komt volgende week het eerste artikel online. Neem zeker even een kijkje!

 18. 17 april 2017 / 09:47

  Wat leuk zeg! Ik ben Sofie en op mijn blog http://www.soofblogt.nl schrijf ik wekelijks artikelen over beauty, lifestyle en andere meiden gerelateerde onderwerpen die ik leuk vind. Ik zou het super leuk vinden als jullie eens een kijkje nemen! Liefs, Sofie

 19. 3 augustus 2017 / 17:39

  Hoihoi,ik ben pas recent gestart met mijn blog,hij gaat over mijn gedichten en mijn gedachten,duik jij ook even in mijn wereldje dat zou fijn zijn…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: