NIEUWE GASTBLOGGER OP MARUSHI LIFESTYLE

NIEUWE GASTBLOGGER OP MARUSHI LIFESTYLE

Een tijdje geleden alweer had ik een oproepje gedaan omdat ik opzoek was naar een gastblogger. Mensen die Marushi Lifestyle af en toe even kwamen versterken. Daar hadden een paar hele leuke meiden op gereageerd, waarvan er een paar een keer een gastblog voor mij hebben geschreven. Van die paar meiden heb ik een vaste gastblogger overgehouden namelijk Lieve, en nog een andere dame die nog even zit te twijfelen dus ik laat haar naam nog even achter wegen. 😉

Nog steeds blijf ik reacties krijgen van meiden die graag een gastblog willen schrijven. Na wat heen en weer gemail wil ik jullie vandaag voorstellen aan Willeke. Zij heeft al heel wat blog ervaring van haar eigen prachtige website, waar ze het heel goed op doet! Willeke komt in het vaste team terecht en zal ongeveer 2 keer maand een blog posten. Dus nu geef ik even het woord aan Willeke die zich in dit artikel aan jullie zal voorstellen.


EVEN VOORSTELLEN

Hi! Mijn naam is Willeke, ik ben 18 jaar oud & ik woon mijn leven lang al in Veenendaal (een plekje in midden Nederland). Naast mijn eigen online magazine ga ik vanaf nu gast bloggen op Marushi Lifestyle. Ik ga hier ongeveer 2x per maand een artikel schrijven, waar ik veel zin in heb! Omdat jullie (waarschijnlijk) nog geen idee hebben wie ik ben, zal ik in dit artikel wat meer over mezelf vertellen.

In mijn dagelijks leven hou ik me bezig met mijn online magazine BFAY (hierover straks meer). Ik ben gek op mode, mijn leven lang al. Vroeger hield ik van barbies aankleden en zelf verkleden (in de gekste items). Later ging dit over in tekenen en ontwerpen en nu schrijf ik er vooral over. Alhoewel ik nog steeds vaak creatief bezig ben met moodboards maken, ontwerpen & styling. Ja, fashion is gewoon echt mijn ding.

NIEUWE GASTBLOGGER OP MARUSHI LIFESTYLE

Naast fashion ben ik echt verslaafd aan Netflix. Het liefste kijk ik spannende films & series zoals the 100 & the Vampire Diaries. Verder hou ik erg van reizen & nieuwe plekken ontdekken, van vintage items, Pinterest & natuurlijk van mijn familie en vrienden. Ook ben ik erg leergierig, creatief, een dagdromer, een ondernemer en soms een beetje overgevoelig. Ik vind het fijn om mensen te helpen, te inspireren en gelukkig te maken. Ik heb een brede interesse en sta altijd open voor nieuwe dingen. Je mag me van alles vragen en mij ook altijd een persoonlijk berichtje sturen!

Zoals ik net al zei: BFAY! BFAY is een unieke mix tussen een blog & online magazine. Het staat voor be budget, be fashion and be you. Op BFAY wil ik meiden (& vrouwen) inspireren op het gebied van betaalbare mode. Je kunt er met minder geld net zo leuk uitzien. En ik vind het ook belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn (be you). Iedereen mag er zijn, wie je ook bent en wat je ook draagt. Naast budget fashion & eigen style zit er ook een stukje fair fashion bij. Samen maken we de wereld een stukje beter! Je vindt er wekelijks artikelen over style, shopping, fair fashion en nog veel meer. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt & BFAY volgt via social media.

Zo, dit was het dan (voor nu). Ik hoop jullie te gaan inspireren op het gebied van fashion met een vleugje creativiteit & lifestyle. Ik heb er zin in, jullie ook?

Liefs,

Willeke

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

36 Reacties

 1. Sandra
  17 maart 2017 / 09:14

  Wat leuk! Ik hou wel van fashion artikelen. Welkom, en succes!

 2. 17 maart 2017 / 21:50

  Veel plezier met bloggen. Ben benieuwd naar je artikelen

 3. 18 maart 2017 / 01:10

  Wat leuk! Veel plezier en ik ben benieuwd naar je artikelen.

 4. 18 maart 2017 / 12:36

  Leuk, mijn vriend en ik zijn bijna door het eerste seizoen van The 100 heen. Het is spannender dan ik verwacht had! Aangenaam, Willeke! Ik ben benieuwd naar je blogposts. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Ik ben gestopt met de pilMy Profile

 5. 18 maart 2017 / 16:45

  Leuk!! Veel plezier met bloggen Willeke en wat heb je een leuke eigen site. Ik zal mijn dochter er eens op wijzen. Ben benieuwd naar je artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: