ARNICA DOUCHE VOOR SOEPELE SPIEREN + Winactie

ARNICA DOUCHE VOOR SOEPELE SPIEREN + Winactie

Kneipp is een merk dat ik steeds vaker begin te gebruiken. Deze week kon je in mijn blog al lezen over de Kneipp “Beautiful Shape” lijn. Afgelopen week kreeg ik de Kneipp Arnica voor soepele spieren opgestuurd om te reviewen. Ik kon niet wachten en wilde meteen weten hoe deze Kneipp Arnica rook.  De geur deed mij denken aan een sauna, ik vond het erg aangenaam.

Deze douchegel is dus bedoelt voor soepele spieren. Heel handig omdat ik nu elke dag aan het sporten ben, en ik het dus wel kan gebruiken. Ik heb vaak last van vastzittende spieren of gewoon spierpijn. Ik ben erg benieuwd wat voor effect dit product daarop zal hebben. Ik teste hem een hele week en vandaag geef ik mijn oordeel hierover.

ARNICA DOUCHE VOOR SOEPELE SPIEREN + Winactie

De verpakking van deze Kneipp Arnica is een beetje standaard zoals we van Kneipp gewend zijn. De fles oogt voor mij wat lenteachtig. De dop is makkelijk open te maken via het klik systeem. Het is ook makkelijk om te doseren. Arnica, ook wel valkruid of wolverlei genoemd, staat bekend om zijn kwaliteiten zoals verzachting bij kneuzingen, zwellingen of blauwe plekken en ter verlichting bij spierpijn of gewrichtspijn.

ARNICA DOUCHE VOOR SOEPELE SPIEREN + Winactie

Op de achterkant van de verpakking van lees je de ingrediënten, en wat meer informatie over het product zelf. Het is een zeepvrije douche, de kruidige frisse geur van essentiële oliën reactiveert de zintuigen. Deze douchegel bevat geen conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen of minerale oliën. De huid verdraagzaamheid is bevestigd door dermatologen. Dat vind ik ook heel fijn om te weten! Deze fles heeft een inhoud van 200 ml.

Met natuurlijk verzorgende werkstoffen | mild voor de huid | zonder conserveringsmiddelen | Zonder minerale oliën | succesvol dermatologisch getest | vanzelfsprekend niet getest op dieren.

ARNICA DOUCHE VOOR SOEPELE SPIEREN + Winactie

Het textuur van deze douchegel is vrij dik en heeft een doorzichtige oranje kleur. Ik vind de geur erg prettig, maar ik kan begrijpen dat dit niet voor iedereen geld. De douchegel schuimt goed, wat ik ook erg fijn vind. De Kneipp Arnica Douche Gel is bedoeld voor de spieren om lekker te ontspannen, maar eerlijk gezegd merk ik er niet echt heel veel van. Misschien omdat ik echt altijd last heb van spierpijn dat het bij mij niet echt door kan dringen. Maar desondanks vind ik het toch een fijne douchegel met een fijne geur.

 

De Kneipp Arnica Douche maakt de Kneipp Arnica lijn compleet. Naast de Douche is er ook de Kneipp Arnica Massageolie, Badolie, en Badbruistablet. Allemaal speciaal ontwikkeld om de spieren te versoepelen en de zintuigen te reactiveren. De Kneipp Arnica Douche Gel kost € 5,49 en is vanaf nu bij onder andere de drogisterij te koop.


WINACTIE

Ik mag nu 4 mensen kennis laten maken met deze Kneipp Arnica Douche gel. Ik ben benieuwd wat jullie van dit product gaan vinden! Lees hieronder welke stappen je moet nemen om mee te kunnen doen.

 • Volg Kneipp op Facebook
 • Volg Marushi Lifestyle op Facebook
 • Tag twee vrienden in het bericht.

De winnaar word op 9 April op facebook bekend gemaakt. Succes iedereen!

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

24 Reacties

 1. Angela
  23 maart 2017 / 08:35

  Klinkt goed! Ik zou deze wel willen uitproberen. Ik doe graag mee met je winactie!

 2. 23 maart 2017 / 10:01

  Hmm, ik ben benieuwd of die bij mij wel het gewenste effect geeft. Ik sta de hele dag voor mijn werk en z’n douchegel zou erg fijn zijn. Hoe dan ook, ik ga hem zeker proberen!

 3. Sandra
  23 maart 2017 / 13:33

  Lijkt me een heel fijn product! Ik ga thuis even meedoen!

 4. Marian B
  23 maart 2017 / 19:14

  Kneipp is echt een van mijn favorieten, deze kans laat ik dan ook niet schieten 😉

 5. Marjolijn
  23 maart 2017 / 20:28

  Wouw wat een super actie lekker man.

 6. 24 maart 2017 / 09:29

  Toevallig al 3 dagen dikke spierpijn dus eigenlijk ben ik hier heel benieuwd naar!

 7. Liesbeth
  27 maart 2017 / 13:00

  Leuk! Ik doe graag mee! Lekkere producten lijken mij dit!

 8. melissa
  28 maart 2017 / 09:22

  Hmmm Kneipp blijft lekker. En dit zorgt ook nog eens extra goed voor mijn lichaam.

 9. Sharon de Ridder
  29 maart 2017 / 16:15

  Ik doe graag mee en heb alle stappen genomen! Deze lijn van Kneipp schijnt echt heel erg lekker te zijn, ook wanneer je bijvoorbeeld koortsig bent en daardoor last van je spieren hebt.

 10. Marina
  7 april 2017 / 13:37

  Dit zijn heerlijke verzorgingsproducten van Kneipp. Ik doe dan ook graag mee. Lekker voor te baden en douchen na een dag hard en lang gewerkt te hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: