Nieuwste aanwinst | Ted Baker Shopper Anaiya black

Nieuwste aanwinst | Ted Baker Shopper Anaiya black

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb echt een hele grote verzameling tassen. Ik koop ze, ik krijg ze van familie en ze lijken wel eeuwig mee te gaan. Nou ja sommige dan. Er is meestal maar een tas die ik echt dagelijks gebruik. Als een tas kapot gaat dan pak ik er een uit mijn verzameling en die gebruik ik dan totdat die weer het loodje legt.

Nou mocht ik van Duifhuizen tassen en koffers een tas uitzoeken om te reviewen. Daar werd ik heel blij van, want zeg nou zelf, je kan immers nooit genoeg tassen hebben! Ik heb toen gekozen voor de Ted Baker shopper Anaiya black. Toen ik de tas binnenkreeg zat het in een gigantische doos, en het was ook echt heel snel geleverd. Ik kon niet wachten om hem te openen. Ook al heb ik veel tassen, dit is de eerste dure merk tas die ik ooit in mijn verzameling heb gehad.

Ted Baker Shopper Anaiya black

OVER HET MERK

De tassen van Ted Baker onderscheiden zich door patronen en kleuren. Ze zijn net wat anders dan anderen, maar zullen nooit hun klasse en stijl verliezen. Het is een waar lifestyle merk. Naast de drukke patronen kleuren is Ted Baker ook goed in het ontwerpen van zakelijke tassen. Deze zijn geschikt voor mannen en vrouwen en altijd trendy.

Het merk is beroemd om zijn eigenzinnige, maar toch commerciële aanbod. Met een item van Ted Baker heb je dus een investment piece met een knipoog. Naast tassen zijn er ook genoeg accessoires van Ted Baker op de markt. Een leuke combinatie en een groot succes.

Ted Baker Shopper Anaiya black

Omschrijving Duifhuizen tassen & koffers

Een klassieke shopper mag niet ontbreken in je tassencollectie. Dit exemplaar van Ted Baker heeft een clean ontwerp en is daardoor tijdloos. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. Leuk detail is het kleine strikje op de tas, waaraan je meteen herkent dat het een Ted Baker is. Handig is de bag in bag waarin je kleine items zoals je telefoon, make-up en sleutels overzichtelijk kunt opbergen.

Ted Baker Shopper Anaiya blackIk vind de kwaliteit van de tas echt super. Hij is stevig, en ziet er goed uit. Het typische Ted Baker strikje siert de voorkant en maakt daarmee de tas ook helemaal af. Het geheel komt allemaal erg luxe over. Ik heb gekozen voor een shopper model omdat ik altijd veel te veel spullen mee neem. In een klein tasje past meestal dan weer niet alles in.

Ted Baker Shopper Anaiya black

De eigenschappen van deze tas zijn:

 • Hoofdvak met ritssluiting
 • Sleuteloogje
 • Bag in bag met ritssluiting

Ted Baker Shopper Anaiya black

Ik kreeg er tevens ook nog een leuk klein tasje bij! Echt super handig want in de tas zit een handige bevestiging waar ik dit kleine tasje aan vast kan maken waardoor je dus een soort vak creëert. Hier kan ik onder anderen mijn telefoon in bewaren, of andere kleine dingen. Super handig, want zo voorkom ik dat de tas een grabbelton word. Zo kan ik toch snel mijn spullen vinden.

Ted Baker Shopper Anaiya black

Deze tas is wel wat duurder dan de gemiddelde tas die ik zou kopen. Maar qua kwaliteit zie je dat er natuurlijk wel van af. Deze tas is super stevig en oogt daarnaast ook veel luxer. Het enige kleine minpuntje vind ik dat er geen extra vakken in de tas zitten, maar dat wordt gelukkig ook weer wel gecompenseerd met het kleine tasje wat erbij zit.

Wat vind jij van deze Ted Baker Shopper?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

34 Reacties

 1. Angela
  24 maart 2017 / 08:32

  Ik vind het echt een hele mooie tas! En ook handig dat je er zo’n kleine clutch bij heb zitten. Mooi jurkje ook!

 2. 24 maart 2017 / 11:52

  Dat ziet er uit als een leuke tas. Ook handig dat het een shopper is kun je hem over je schouders heen slaan.
  Is hij ook erg stevig. Past mijn wetboek erin denk je hij weegt bijna 2 kilo hihi?
  sherry onlangs geplaatst…Win win win:Erich Ludendorff- biografie 5 xMy Profile

 3. Christin@
  24 maart 2017 / 12:48

  Ik heb een tassentic , en deze is erg leuk ,
  en door zijn grootte erg handig .

 4. Sandra
  24 maart 2017 / 15:08

  Mooie tas! I love Ted Baker!!! <3

 5. 24 maart 2017 / 15:15

  Ben dol op het merk Ted Baker, heb er zelf een hoop schoenen van. De tassen zijn ook zo ontzettend leuk <3 Dit model had ik nog niet eerder gezien, hijs echt handig met die bag in bag!
  Joyce onlangs geplaatst…Bioaqua sheetmask leeuwMy Profile

 6. 24 maart 2017 / 16:23

  Toevallig net in de stad naar tassen gekeken, maar er is niet een die mij kan bekoren. Qua model, leuk, maar ik heb steeds het gevoel dat ze ook zo kapot gaan.
  Ik geloof je direct dat deze van goede kwaliteit zijn. Mooi hoor!
  Babs onlangs geplaatst…Review: Bioré Porie Cleansers met Zuiverings-SodaMy Profile

 7. Shiva
  24 maart 2017 / 18:37

  Super mooie tas! Deze ziet er goed uit, lekker neutraal en goed te combineren!

 8. 25 maart 2017 / 09:11

  Oh das een mooie tas. Wel handig dat er zo een klein tasje in zit dat je ook als clutch kan gebruiken

 9. 25 maart 2017 / 09:13

  Mooi !!! Wordt ook altijd zo blij van nieuwe tassen, het liefst elke week een nieuwe haha.

 10. 25 maart 2017 / 11:03

  Ik vind dit zo een mooi merk, maar heb er helaas zelf niets van! Ik vind de clutch wel een handige extra voor op een feestje ofzo!

 11. 25 maart 2017 / 11:29

  Wauw die tas is echt mooi!! Ik hou ook v tassen, maar heb nooit dure merken. Deze is echt mooi, handig ook, een clutch erbij.

 12. 25 maart 2017 / 20:34

  Ahhh deze is heel mooi. Lijkt erg op mijn tas.

 13. 31 maart 2017 / 15:09

  Normaal ben ik niet zo fan van tedbaker, maar deze vind ik wel heel leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: