BOEK REVIEW | ALEXA CHUNG – IT: AANRADER OF…?

BOEK REVIEW | ALEXA CHUNG – IT: AANRADER OF…?

Alexa Chung, we kennen haar allemaal wel. Het altijd goed geklede, Britse model. In 2013 bracht ze haar eigen boek uit: It. Iedereen (inclusief ik) was er enthousiast over, want als zo’n geweldige vrouw een boek uitbrengt, dan moet het wel een heel leuk boek zijn. Maar is haar boek wel zo’n aanrader als iedereen zegt?

Even over Alexa (& haar geweldige style)

Alexa is geboren op 5 november 1983 & is een echte It-girl (vandaar de naam van het boek). Ze gaat altijd goed gekleed over straat & ze is ook nog eens model en presentatrice. Als je aan een modemeisje vraagt naar haar stijliconen, is er een grote kans dat Alexa erbij zit. Want eerlijk is eerlijk: ze heeft een geweldige style. Ik ben dan ook groot fan van haar & haar geweldige style!

It (& mijn mening)

Hoe groot fan ik ook ben van Alexa zelf, de eerste keer toen ik door het boek bladerde, dacht ik: is dit het? Ja, echt. Ik vind Alexa zo geweldig, dus ik had best wel wat verwacht van haar boek…

Het boek ziet er mooi uit en is zeker Instagram-proof (+ mooi voor op de koffietafel). Zowel de kaft als de bladzijdes voelen stevig aan en het is een fijn boek om doorheen te bladeren. Het boek is een unieke verzameling van Alexa’s persoonlijke notities, tekeningen en foto’s. Het boek is mooi vormgegeven & er staan lekker veel afbeeldingen in. Een lekker boek om eens doorheen te bladeren dus, ook al staat er relatief weinig tekst in. En, je moet er echt van houden. Het is een inspiratieboek, geen leesboek! Het is geschreven met haar heerlijke down to earth attitude, daar houd ik wel van.

Aanrader of…?

Het boek is leuk om doorheen te bladeren & zeker de moeite waard om eens te lezen. Maar een aanrader? Nee, dat vind ik het niet. Voor dat geld zijn er genoeg andere (fashion) boeken die ik echt veel leuker vind en je wel kan aanraden.

Dit was mijn allereerste echte artikel op Marushi Lifestyle die ik met veel liefde voor jullie heb geschreven (en gefotografeerd). Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, laat het me vooral weten! Waar ik ook wel benieuwd naar ben: wat voor soort artikelen willen jullie nog meer van mij zien?

Wat vinden jullie van het boek It? Vinden jullie het een aanrader?

Dit artikel is geschreven door gastblogger Willeke van www.bfay.nl

Liefs,
Willeke

 

Willeke Arens
Willeke Arens

Find me on: Web | Instagram | Facebook

44 Reacties

 1. 28 maart 2017 / 07:01

  Ondanks dat het geen aanrader is ben ik wel erg nieuwsgierig! Ik denk toch dat ik hem wel een keertje ga kopen. Daarbij staat ook hij gewoon erg leuk bij mijn interieur, hihi!

 2. Angela
  28 maart 2017 / 07:22

  Ik vind het ook een leuk boekje! Een vriendin van mij heeft hem, en daar heb ik wel eens doorheen gebladerd. Leuk,…maar weet niet of ik het voor mezelf zou kopen.

 3. 28 maart 2017 / 07:32

  Sommige items zijn meer voor de heb dan voor de info, zeker met boeken is dat dan jammer. Maar hey, wel een echt It-girl item!

 4. 28 maart 2017 / 08:07

  Mooie foto’s! Sommige boeken zijn gewoon meer om af en toe door te bladeren in plaats van in een ruk uit te lezen 😉

 5. 28 maart 2017 / 08:11

  Het ziet er wel erg leuk uit! Stiekem houd ik erg van dit soort boeken. Inderdaad om gewoon zo neer te leggen en inspiratie op te doen.
  Eva onlangs geplaatst…HAPPY things #60My Profile

 6. 28 maart 2017 / 08:12

  Mooie foto’s! Ik heb het boek niet gelezen. En eigenlijk ben ik het ook niet van plan. Heb nog een aantal boeken in de kast die ik nog niet lezen… Oeps! Wel een goede reminder

 7. 28 maart 2017 / 08:27

  Ik ken het boek niet, maar zal eerder een leesboek pakken 🙂

 8. 28 maart 2017 / 09:42

  Klinkt als een leuk boek… Even checken op bol.com 🙂

 9. Sandra
  28 maart 2017 / 11:22

  Lijkt me een leuk & interessant boekje! Mooie foto’s heb je gemaakt!

 10. Christin@
  28 maart 2017 / 12:24

  Sorry !
  Ik vind er niks aan .

  • 28 maart 2017 / 13:41

   Persoonlijk vind ik boeken zoals Lauren Conrad – Style, Sofie Valkiers – Little black book & Aimee Song – Capture Your Style leuker! 🙂

 11. Shiva
  28 maart 2017 / 20:30

  Ben benieuwd ga het is een keer kopen 🙂

 12. Maikel
  29 maart 2017 / 20:20

  Ik vind het zo’n heerlijk boek! Ziet er zo prachtig uit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: