A girl on a Mission | Miss Beauty of Limburg

A girl on a Mission | Miss Beauty of Limburg

Wow, het is alweer een hele tijd geleden dat jullie iets van mij vernomen hebben in de vorm van een leuk artikeltje. Mijn oprechte excuses hiervoor! De reden: ik ben druk met van alles en nog wat en ik zal jullie in dit artikeltje even vertellen wat mij de afgelopen weken zo heeft bezig gehouden.

Een aantal maanden geleden ontving ik een bericht via Facebook of ik interesse had om mij in te schrijven voor de casting van Miss Beauty of Limburg. Ik dacht in eerste instantie dat ik te maken had met een grappenmaker en vertrouwde het niet helemaal. Ik besloot Google in te schakelen en ik bleek het mis te hebben. De vrouw die mij had benaderd bleek echt te bestaan en ook de website was betrouwbaar. Oké, wat nu? Ga ik mij inschrijven of niet?

Na uitgebreide gesprekken met mijn beste vriendinnen, vriend en familie, had ik besloten om mij toch aan te melden voor de casting. Ik ben van nature een onwijze denker, maar wat had ik te verliezen? Daarnaast won mijn nieuwsgierigheid van mijn onzekerheid. ‘We zien het wel’ werd een zin die ik de weken die volgden veelvuldig zou gebruiken.

Miss Beauty of Limburg

Vier maart was het dan zover. Ik vertrok samen met mijn moeder en goede vriendin naar Kerkrade waar de casting voor Miss Beauty of Limburg zou plaatsvinden. Wat was ik zenuwachtig! Wat waren er veel meiden en wat waren ze mooi! De rondes van de casting waren zenuwslopend. Mezelf voorstellen, lopen in bikini en het beantwoorden van een Engelse vraag, vormden de onderdelen van de casting.

Eerlijk gezegd dacht ik niet dat ik door de jury als finalist zou worden uitgekozen. Voor mijn gevoel ging het iedereen vele malen makkelijker af dan ik. Toch werd ik aan het einde van de dag benoemd als finalist. Mijn hart maakte letterlijk een sprongetje en ik voelde mij wel even trots!

In totaal strijden we met vijftien meiden voor de titel Miss Beauty of Limburg, waarna de winnares zich mag inzetten voor de titel Miss Beauty of the Netherlands. Op 13 mei vindt de Limburgse finale plaats en iedereen bereidt zich op dit moment voor op het moment suprême. Zo zetten we ons in voor het goede doel Stichting Haarwensen, sporten we veel, letten we op onze voeding en is de zoektocht begonnen naar de perfecte jurk. Wat ik vooral leuk vind is dat ik hele leuke, lieve meiden heb leren kennen die de titel allemaal verdienen!Miss Beauty of Limburg

Zo, dit is in het kort wat er nu zoal in mijn leven gebeurt. Ik geniet van de weken voor de finale van de verkiezing. Voor je het weet, is het voorbij. Ik heb tegelijkertijd heel veel zin en heel veel spanning voor de uiteindelijke finale. Ik zal jullie, mochten jullie dit leuk vinden, via social media en via Marushi Lifestyle op de hoogte houden van mijn avontuur!

STEM OP MIJ!

Ohja, twintig procent van de einduitslag is een soort populariteits dingetje en verkrijg je door zo veel mogelijk mensen voor je te laten stemmen via sms. Je stuurt dan ‘Poll Limburg Lieve’ naar 3010. Een sms kost € 1,10. Stemmen mag altijd en is fijn, maar het is dus niet gratis!

Veel liefs, Lieve

Instagram: Lievepeters

Lieve Peters
Lieve Peters

32 Reacties

  • Lieve Peters
   Auteur
   29 maart 2017 / 20:55

   Wat lief! Dank je wel 🙂

 1. Sandra
  29 maart 2017 / 08:32

  Wat leuk meid! Heel veel succes!

  • Lieve Peters
   Auteur
   29 maart 2017 / 20:56

   Dank je wel!! 🙂

  • Lieve Peters
   Auteur
   29 maart 2017 / 20:57

   Dank je wel Joyce! x

  • Lieve Peters
   Auteur
   29 maart 2017 / 20:59

   Thank you 🙂

 2. 29 maart 2017 / 09:31

  Wat leuk eens een ander soort verhaal te horen. Leuk om hier over te lezen. Heel spannend wie gaat winnen. Hopelijk jij natuurlijk. 🙂

  • Lieve Peters
   Auteur
   29 maart 2017 / 20:58

   Dank je wel voor je reactie! 🙂

  • Lieve Peters
   Auteur
   29 maart 2017 / 20:59

   Dat zal ik zeker doen :)! x

  • Lieve Peters
   Auteur
   29 maart 2017 / 21:00

   Wat gaaf van je vriendinnetje zeg! Dank je wel 🙂

 3. 29 maart 2017 / 11:49

  Succes en een top doel: stichting haarwensen!

  • Lieve Peters
   Auteur
   29 maart 2017 / 21:01

   Mooi doel he? Ben ik het helemaal mee eens! 🙂

  • Lieve Peters
   Auteur
   29 maart 2017 / 21:05

   Dank je wel!! 🙂 x

 4. Christin@
  29 maart 2017 / 12:49

  Je bent een leuke meid , maar ik hou niet van Miss verkiezingen .

  • Lieve Peters
   Auteur
   29 maart 2017 / 21:04

   Dat mag hoor:). Dank je wel voor je berichtje! x

  • Lieve Peters
   Auteur
   29 maart 2017 / 21:03

   Dank je wel!! 🙂

  • Lieve Peters
   Auteur
   29 maart 2017 / 21:03

   Jaaa spannend is het zeker! Dank je wel 🙂

  • Lieve Peters
   Auteur
   29 maart 2017 / 21:02

   Dank je wel 🙂

 5. Shiva
  29 maart 2017 / 21:15

  Super leuk! Veel succes en plezier nog verder! Ik ben zeker benieuwd hoe het verder zal gaan! 🙂

 6. 30 maart 2017 / 09:49

  Wat gaaf!! Heel veel succes en lekker genieten van alles wat op je pad komt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: