TRASH STASH #5 – MAART

TRASH STASH #5 – MAART

Het is weer een tijdje geleden maar ik heb dan eindelijk weer een Trash Stash voor jullie. De laatste was in November! Ik ben gewoon erg zuinig met mijn spulletjes hihi. Het gaat niet zo erg snel.

Soms gooi ik ook per ongeluk dingen weg. Ik moet er ook echt aan denken om de producten te bewaren, en ik een tasje te stoppen haha. Ik ben nu zelf bezig om echt meerdere producten op te maken, want mijn kasten beginnen ondertussen echt uit te puilen! En dat is gewoon zonde.

Product: Andrelon – Perfecte krul

Normaal gesproken gebruikte ik alleen maar producten van Andrelon. Door omstandigheden betreft mijn hoofdhuid ben ik daar tijdelijk mee gestopt. Dat terwijl ik nog echt veel flessen heb staan. Ik vind het zelf een fijne lijn, maar misschien toch niet echt geschikt voor mijn type huid/haar.

Product: Listerine Zero

Altijd handig voor als je weg moet maar toch even een frisse adem wilt. Het zorgt voor een frisse adem maar vermindert ook de tandplak. Een erg handig maar ook erg fijn product. Deze zat in de boodschappendoos van de Plus. Het is niet een product dat ik vaak gebruik, omdat ik er eigenlijk niet bij stil sta. Maar het is wel erg fijn om in huis te hebben.

Product: FA Mystic Moments

Dit product had ik gekregen, of het zat ook in de boodschappendoos. Niet iets dat ik uit mezelf zou kopen, maar ook zeker geen slecht product.

Product: Sanex Dermo Moisturising

Ik vind de producten van Sanex erg fijn! Ik gebruik het voor mijn lichaam, maar ook om onder de douche mijn gezicht schoon te maken. Het haalt echt al het makeup van je gezicht. Ook is het een product wat erg zacht is, dus niet in je ogen prikt.

Product: FA Fantasy Moments

Deze lijn gebruikte ik vroeger alleen maar als deodorant. Maar nu ben ik helemaal overgeschakeld naar Dove. Daarnaast vind ik het nog steeds een fijn product, maar dove vind ik toch iets prettiger.

Product: Dove Soft Feel/Beauty Finish

Zoals ik hierboven al aangaf ben ik overgestapt op Dove, ik vind deze producten tegenwoordig veel fijner dan die van FA. Enige minpuntje is bij sommige varianten dat wanneer je teveel spuit een witte waas achter blijft. Dus spuit met mate!

Product: Palmolive Chocolate Passion

Dit product heb ik echt langggg geleden van mijn lieve collega gekregen. Echt super lief! Deze Body butter wash, rook echt naar chocola. Ik wou hem soms gewoon echt opeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Product: Schwarzkopf Gliss Kur

Dit product zat ook ik een boodschappendoos van de plus. Hoewel het niet een merk is dat ik vaak gebruik, vond ik het toch een fijn product.

Product: Palmolive zijde glans

Ook weer zo’n product van waarvan ik niet weet hoe ik eraan gekomen ben haha. Ik denk dat ik hem misschien van mijn moeder heb gekregen. Op zich niks mis mee, maar ik zou het zelf niet zo snel kopen. Ik vind de verpakking wat “goedkoop” uitstralen.

Product: Neoderma

Deze vier samples zaten samen in een box. Deze producten gebruik ik voor mijn gezicht. Het is tot nu toe het enigste merk waar ik geen uitslag van krijg. Dus deze blijf ik ook trouw gebruiken.

Product: Essence/Catrice/

Ook heb ik nog een blush en liquid camouflage opgemaakt van Catrice. En een poeder van Essence. De producten zien er zo echt niet uit haha. Deze zitten trouwens wel vast in mijn dagelijkse gebruik.

Wat heb jij deze maand opgemaakt?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

32 Reacties

 1. 30 maart 2017 / 08:26

  Zo zie je maar wat er allemaal doorheen gaat in een maand! Is wel stuk voor stuk heerlijk spul 😀 Ik houd eigenlijk nooit bij wat ik allemaal opmaak.

 2. 30 maart 2017 / 08:27

  Het lijkt wel alsof ik tussen mijn eigen spullen neus haha! 5 producten die ik ook heb! Vooral de dove deo daar ben ik fan van

 3. 30 maart 2017 / 12:19

  Leuke spulletjes. Ga er ook een paar kopen denk ik

 4. 30 maart 2017 / 14:17

  Leuk blog en heerlijke producten! Ik ben ook mega te laat met mijn blog over mijn opgemaakte spullen. Had gewoon niet veel bijzonders haha! Liefs, Josine
  Josine onlangs geplaatst…trends 2017: bloemenzeeMy Profile

 5. Maikel
  30 maart 2017 / 14:59

  Wat een leuke producten. Ik hou van deze posts

 6. 30 maart 2017 / 17:29

  Neoderma is een fijn merk, ik heb al diverse tubes van de Blue Blood gel opgemaakt. Heel fijn product.
  Annette onlangs geplaatst…Beauty Trade BeursMy Profile

 7. 30 maart 2017 / 22:06

  Wat leuk, ik gebruik 99% van de producten. Nergens last van overigens.

 8. 31 maart 2017 / 08:06

  Die chocolate passion douchegel gebruik ik ook. Moest er even aan wennen, maar nu stap ik elke ochtend ruikend naar bonbons de douche uit… Zo lekker!

 9. Sandra
  31 maart 2017 / 08:18

  Hele fijne producten heb je opgemaakt! Ik gebruik ook Dove.

 10. 31 maart 2017 / 09:06

  Fijne producten, ik gebruik volgens mij alles. Net als jij doe ik lang met mn spullen, ook omdat ik veel heb en vaak afwissel. Dove shower producten gaan er wel doorheen in een maand.

 11. 31 maart 2017 / 09:34

  Ik heb deze maand douchegel opgemaakt en shampoo, maar make-up, daar kom ik niet doorheen. Hoewel ik nu toch echt een paar mascara’s moet gaan weggooien.
  Babs onlangs geplaatst…House of Rebels Beauty & Health BoxMy Profile

 12. 31 maart 2017 / 20:07

  Tof! Lekker veel opgemaakt. Ik heb deze maand ook veel opgemaakt, heb besloten eens alles op te maken wat ik open heb staan.
  Daphne onlangs geplaatst…Andrélon Biotin StrengthMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: