Happy Thoughts #15 | Maart 2017

Happy Thoughts #15 | Maart 2017

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk ook een soort van booster voor als ik een beetje sad ben. Dan open ik gewoon een happy thought’s en daar word ik dan weer blij van. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Maart. Lees je mee?Quality time gehad met mijn vriendinnetje Shannon. ♥ Weer in contact gekomen met een oude vriendin van vroeger ♥ Naar de film “Logan” geweest met Vice  Meer dan 700 volgers op facebook  Meer dan 3000 volgers op instagramNaar de film “Kong” geweest met Vice ♥ Heel veel nieuwe samenwerkingen aangegaan ♥ Een super leuke verjaardag gehad! ♥ Heel veel leuke cadeautjes gehad ♥ Een high tea gedaan met Vice in Den Haag Voor de tv serie Geloof en een heel veel liefde kom ik in beeld vanuit mijn werk Met collega’s baklava & Mac gegeten op werk.   Met mijn moeder wezen shoppen  ♥ Uit eten geweest met Faroek Mijn eerste ijsje van het jaar gegeten, en hij was heerlijk!!  ♥

https://www.marushilifestyle.nl/wp-admin/post.php?post=6762&action=edit


Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

31 Reacties

 1. Angela
  31 maart 2017 / 07:35

  Hele leuke momentjes heb je meegemaakt meid! Ik vond je verjaardags foto’s ook erg leuk om te zien!

 2. Sandra
  31 maart 2017 / 08:19

  Baklava vind ik ook heerlijk! Leuke momentjes!

 3. 31 maart 2017 / 09:55

  Klinkt erg gezellig, allemaal. 🙂 Goh, ik zou ook graag eens een high tea doen, alleen denk ik dat m’n vriend het maar niks zou vinden, haha.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Ik vlieg er even tussenuit!My Profile

 4. 31 maart 2017 / 12:52

  Wat een super leuke maand. En…een erg leuk idee voor een blog. Gewoon ff fijne dingen spuien! Daar wordt toch iedereen blij van!!!

 5. 31 maart 2017 / 14:05

  hihi lekker MAC donalds eten op het werk, lekker hoor! en ik ben ook naar Kong geweest, hij was niet slecht maar ik vond wel dat er voor zo’n film teveel droge humor in zat!
  Rachel onlangs geplaatst…WAT BETEKENT GELUK?My Profile

 6. 31 maart 2017 / 15:24

  Wauw, dat zijn mooie volgersaantallen ?, gefeliciteerd! Oooh en ik vind Baclava ook zoo lekker. Dat maakt werk wel een stuk leuker ?

 7. 31 maart 2017 / 17:46

  Klinkt als een geslaagde maand! Eerste ijsje van t jaar. Hoe heb je dat de eerste maanden volgehouden haha..

 8. 31 maart 2017 / 18:47

  Zo te zien is Maart een hele mooie maand voor je geweest! Gefeliciteerd ook met alle volgers! Op naar een net zo mooie April 🙂

 9. 31 maart 2017 / 20:01

  Wat een leuke dingen heb je meegemaakt! Het hoogtepunt uit deze maand was voor mij het bezoek aan het I Love Beauty Event met een vriendin.
  Daphne onlangs geplaatst…Andrélon Biotin StrengthMy Profile

 10. 1 april 2017 / 07:29

  Altijd mooi, zo’n moment. De zon daar kan ik de afgelopen tijd erg van genieten!

 11. 6 april 2017 / 03:47

  Leuk dit. Ik hou er wel van. High tea ga ik toevallig aanstaande zondag doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: