Shoplog | Rosada, Primark, New Yorker

Shoplog | Rosada, Primark, New Yorker

Vorige week heb ik voor het eerst in lange tijd weer eens goed geshopt! Ik ben naar Rosada geweest met Vice, dat is een fashion outlet in Roosendaal. Met mijn moeder ben ik bij Prins Alexandrium geweest. Daar heb ik weer een paar leuke items gescoord!

Ik vind het zo grappig om het verschil tussen Vice en mij te zien. Ik ben echt van het “budget” shoppen, en Vice is meer van de merken. Als ik een keer naar de Primark ga kom ik terug met 4 volle tassen t.w.v €80,-. Dat vind ik dan al veel! Maar vice komt gerust thuis met 3 tassen en is dan €600,- lichter. In shoppen verschillen wij echt veel!

Shoplog | Rosada, Primark, New Yorker

Deze twee spijkerbroeken van Levi’s heb ik in Rosada gekocht. Ik had al eerder spijkerbroeken van Levi’s gekocht en die vond ik echt fijn. Ze zitten qua lengte en breedte echt goed! Dus hopelijk kan ik er nu weer een tijdje tegenaan.

Deze toffe sneakers heb ik ook in Rosada gekocht. Ik heb nog maar een paar sneakers dus ik wil dat graag nog gaan uitbreiden naar 4 of 5 paar. En dan ook nog in verschillende kleuren.

Shoplog | Rosada, Primark, New YorkerBij de New Yorker heb ik deze twee leuke truien gekocht. Ook al word het weer wat lekkerder weer, ik kon deze voor dat geld niet laten liggen.

Shoplog | Rosada, Primark, New YorkerBij de Primark had ik het meest gekocht. Ik kocht onder andere twee tank tops in deze twee schattige kleuren. En een lange zwarte maxi jurk.

Shoplog | Rosada, Primark, New YorkerNaar dit soort blouses was ik al lang op zoek. Helaas kon ik ze niet echt in mijn maat vinden. Gelukkig zaten ze deze keer wel goed! En ook nog een leuk grijs t-shirt met de opdruk: New York – Manhattan.

Shoplog | Rosada, Primark, New YorkerOm dit t-shirt moest ik erg lachen, ik kon hem dus ook niet laten liggen. En deze blouse met lange mouwen vond ik ook echt mooi. Lief kleurtje ook.

Shoplog | Rosada, Primark, New YorkerBij de New Yorker had ik deze drie beha’s gekocht. Dat was ook echt hard nodig! Het enige jammere vind ik dat het lijkt alsof tegenwoordig elk beha gevuld is. Dan heb ik gelijk enorme borsten daarin. Gelukkig kan je in de meeste de vulling er wel uithalen dus dat scheelt.

Shoplog | Rosada, Primark, New YorkerNog een leuke trui aangeschaft met de tekst weekend vibes erop. Ik kan wel merken dat ik meer naar de roze tinten neig tegenwoordig. Ook nog een standaard wit tank topje, altijd handig! En nog een gestreepte maxi jurk.

Shoplog | Rosada, Primark, New Yorker

Naast al deze kledingstukken had ik ook nog een lekker luchtje gekocht voor maar 2,50! Verder een foundation en concealer brush, met tot slot nog een stapeltje sokken en strings. Ik vond het weer een aardige buit!

Wat heb jij deze week gekocht?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

32 Reacties

 1. Shiva
  3 april 2017 / 06:19

  Leuk! Lekker bezig geweest zo te zien! Ik hou zelf ook erg van de broeken van Levi’s 🙂

 2. 3 april 2017 / 07:33

  Wat een geslaagde shopsessies! Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar de prijzen, hoeveel betaalde je bijvoorbeeld voor die jeans van Levi’s? Ik ben zelf ook echt dol op de broeken van Levi’s! Malou x
  Malou | Blonde Blossom onlangs geplaatst…Bloggers in actie voor Giro 555!My Profile

  • Marushi
   Auteur
   3 april 2017 / 09:15

   Ze waren nu in de aanbieding! En uit mijn hoofd waren ze twee voor 120/150? Leuk prijsje! 😀 -x-

 3. 3 april 2017 / 08:52

  Leuk gescoord. Ik hou ook niet van gevulde BH en haal het er meestal ook uit.

 4. Angela
  3 april 2017 / 09:23

  Hele leuke aankopen heb je gedaan! Ik vind die blousjes ook erg leuk!

 5. 3 april 2017 / 10:04

  Heerlijk zo shoppen e.. . Lekker veel ingekocht.. Toffe foto’s.. Enjoy meid.. Xxxx ?

 6. Sandra
  3 april 2017 / 10:15

  Die schoenen zijn echt tof!! Leuke dingen heb je gekocht!

 7. 3 april 2017 / 11:55

  Ik ben ook absoluut een budgetshopper, maar bij de primark kom ik niet. Brrr wat een verschrikkelijke winkel vind ik dat! Budgetshoppen online is ook een leuke uitdaging!

 8. 3 april 2017 / 14:55

  Wat een leuke shop log!!! Leuke dingetjes heb je gekocht!! Mijn laatste aankopen waren dat in Amsterdam in de primark! 😀

 9. 3 april 2017 / 17:29

  Leuke spulletjes, ik vond een superleuk jurkje bij de Zeeman. Ik ging er heen voor een tafelkleed en kwam thuis met het jurkje haha
  Annette onlangs geplaatst…O’rightMy Profile

 10. 4 april 2017 / 19:59

  Wat ben je goed geslaagd zegt! Hele leuke spulletjes heb je gekocht. Vooral de sneakers vind ik super tof, daar hou ik wel van!
  Liefs,
  Elles
  Elles onlangs geplaatst…Hoe review ik producten?My Profile

 11. 6 april 2017 / 16:18

  Wat heb je mooie items gekocht zeg! Albert is zelf ook meer van de merken en ik shop goedkoper haha. Ik moet ook echt weer gaan shoppen 😉 ik wil nog graag naar haarlem om te shoppen, dat schijnt zo leuk te zijn! ^_^

 12. 12 april 2017 / 08:07

  Leuke shoplog meid. Mooie kleding heb je gekocht.
  Sherry onlangs geplaatst…ShoplogMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: