OOTD | Pretty in Pink met deze Starly Bomber Jacket

OOTD | Pretty in Pink met deze Starly Bomber Jacket

Een tijdje geleden heb ik deze prachtige roze Starly Bomber Jacket van VT Mode mogen ontvangen. Omdat het nu eindelijk wat mooier weer begon te worden, wou ik weer eens buiten gaan shooten. Ik besloot om deze bomber te combineren met lichte kleuren. Een lichte spijkerbroek met een wit topje, en beige sneakers. 

Als accessoires nam ik een zilveren statement ketting met simpele zilveren knopjes als oorbellen. Wat zo grappig was is dat ik totaal niet van de bomber trend was. Maar toen ik deze voorbij zag komen was ik gelijk verliefd! Ik vind het een heerlijke jas voor in de lente.

OOTD | Pretty in Pink met deze Starly Bomber Jacket OOTD | Pretty in Pink met deze Starly Bomber Jacket OOTD | Pretty in Pink met deze Starly Bomber Jacket OOTD | Pretty in Pink met deze Starly Bomber JacketEerlijk is eerlijk. Ik vind het echt heel fijn om buiten foto’s te maken in het zonnetje. Maar dat je soms niet eens normaal meer in de camera kan kijken door de zon is toch wel een klein beetje vervelend haha.

OOTD | Pretty in Pink met deze Starly Bomber Jacket OOTD | Pretty in Pink met deze Starly Bomber Jacket OOTD | Pretty in Pink met deze Starly Bomber Jacket OOTD | Pretty in Pink met deze Starly Bomber Jacket

Even lekker heerlijk genieten van dit prachtige weer zou ik zeggen! Met deze kortingscode: VT-MLS-PLIK krijg je nu ook nog eens 10% korting op je aankopen!

Bomberjack: Only // Top:  Primark // Ketting: Bijou Brigitte // Broek: New Yorker // Oorbellen: Six // Schoenen: Footlocker

Ben jij fan van de Bomber Jack?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

35 Reacties

 1. Angela
  7 april 2017 / 07:31

  Wat een super mooie foot’s zijn er gemaakt! Ik ben zeker een grote van van bombers! 😀

 2. Sandra
  7 april 2017 / 07:57

  Ik vind hem heel erg mooi! Echt wel iets wat ik zou dragen!

 3. 7 april 2017 / 08:51

  Wat een tof jasje! Door het prachtige weer popel ik ook weer om buiten foto’s te gaan maken. Het jasje is echt een beetje zo’n Pink Ladies jasje van Grease hihi.
  Chelsey onlangs geplaatst…Mijn droom slaapkamer | InspiratieMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   7 april 2017 / 09:02

   Ja echt he! Daar moest ik ook nog aan denken haha

 4. 7 april 2017 / 09:22

  Super gave foto’s en ook een mooi Jack. Ik had er laatst 1 van de Hm besteld maar vond dat ik er zulke brede schouders in kreeg..? Maar ik vind de bombers echt heel leuk!

 5. marja
  7 april 2017 / 10:04

  mooi mars staat je goed aparte kleur maar staat je goed

 6. 7 april 2017 / 10:36

  Wauw wat leuk. Het staat je goed. Ik houd van bomberjacks. Ik heb er zoveel thuis. Zo eentje mis ik nog in mijn collectie. Heb wel een groene maar hij is erg kort.
  sherry onlangs geplaatst…ShoplogMy Profile

 7. 7 april 2017 / 11:49

  Super outfit! Heel mooi, vrolijk kleur, zo heb ik nog nooit een bomberjack gezien. En ook de statement ketting is prachtig, daar sta ik helaas niet mee, maar bij jou is het perfect!
  Kool Family onlangs geplaatst…Wettelijk huwelijk – de foto’s!My Profile

 8. 7 april 2017 / 16:20

  Wat ben je toch ontzettend mooi! En je outfit vind ik ook erg leuk, die bomber staat je super. Liefs, Josine
  Josine onlangs geplaatst…handtasliefdeMy Profile

 9. 7 april 2017 / 16:48

  Mooie foto’s<3 De bomberjack staat je super! Ik heb vorig jaar een lichtroze gekocht, maar uiteraard heb ik er toen gelijk een dikke vlek op gemaakt en in het wasvoorschrift staat dat je hem niet zelf mag wassen. De stomerij die hier vlakbij zat is weg en ik ben lui hahaha. Toch echt maar eens langs gaan brengen, want anders is het toch zonde!
  Dalinka onlangs geplaatst…Happy Month 4 | Terrasjes, nieuwe baan en mooie mannenMy Profile

 10. Shiva
  7 april 2017 / 18:43

  Hele leuke outfit! Super leuk jasje staat je goed!

 11. 7 april 2017 / 20:17

  Hi I am Ada. Nice to ‘meet’ you. I love a good bomber jacket and your burgundy metallic one is gorgeous!

  I welcome you to stop by my blog as well and I’d love for you to join my new Thursday Moda linkup this week and share your fantastic style with me and my readers. A brand-new linkup goes live every Wednesday night. Thanks and have the best weekend!

  http://eleganceandmommyhood.blogspot.com/2017/04/thursday-moda-58-blush-pink-floral-and.html

  ❤ Ada.

 12. 7 april 2017 / 21:24

  Wat een mooi jack! Staat je heel erg goed! Krijg er zo’n Pink Ladies-vibe van, a la Grease 🙂

 13. 10 april 2017 / 14:45

  Wauw wat een super toffe outfit! 🙂 Super leuk! Vooral die bomberjack!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: