Mijn 5 beauty must haves voor deze lente!

Mijn 5 beauty must haves voor deze lente!

Het is weer lente dames en heren! Er staan weer lammetjes in de wei, de vogeltjes zijn ook weer druk in de weer. Het zonnetje laat zich ook weer wat vaker zien, dus we passen onze kleding ook weer aan. Hetzelfde heb ik met beauty producten.

In de herfst gebruik ik soms andere producten dan in de lente, je past je zeg maar een beetje aan het seizoen aan. Vandaag laat ik jullie dan ook mijn 5 favorieten Must Haves producten voor deze lente zien.

Mijn 5 beauty must haves voor deze lente!Kneipp Sugar & Oil Scrub

Tegenwoordig ben ik helemaal into de producten van Kneipp. Ik vind hun producten gewoon erg fijn, waaronder deze sugar & olie body scrub. De scrub polijst het bovenste laagje huidcellen zodat je een gladdere huid krijgt. Je huid gaat er weer frisser uitzien en het blijft weer stralen. Natuurlijk zorgt de combinatie van de oliën voor de beste verzorging van de huid. Ik gebruik deze scrub zelf altijd onder de douche.

Mijn 5 beauty must haves voor deze lente!Maybelline Vivid Matte Liquid Lippenstift

Als ik ergens momenteel veel van heb dan zijn het wel liquid lipsticks. Ik vind ze gewoon zo fijn. Ik heb er echt een hele bak vol mee. Vandaag laat ik jullie dan ook deze prachtige kleur zien. De kleurpigmenten van deze lipstick geven je een prachtig kleurresultaat en de formule zorgt voor een zachte, matte touch. Deze lipstick overleeft best een hapje en een drankje. Maar ik ben een persoon die toch regelmatig weer even een “touch up” doet. Deze lipstick is verkrijgbaar in 7  tinten. Op de website geven ze ook nog als top dat je verschillende kleuren kan mengen voor een matte, ombre liplook! Dat wil ik wel eens een keer proberen.

Mijn 5 beauty must haves voor deze lente!Therme Japanese Sento 3 Minutes Serum Silk Mask

Omdat ik een hele gevoelige huid heb, smeer ik niet zomaar iets op mijn gezicht. Maar deze Face Mask van Therme doet het heel goed op mijn huid! Dit masker  is verrijkt met zuiverende oliën. Hierdoor wordt de huid verzacht en verzorgt. Het maakt de huid binnen drie minuten weer zijdezacht.

Mijn 5 beauty must haves voor deze lente!Maybelline SuperStay 24h Foundation

Het is voor mij best een opgave om een goede foundation te zoeken omdat ik licht getint ben. Ik heb een beetje een gelige huid. Deze foundation van Maybeline komt aardig in de buurt! Soms als ik wat lichter/donkerder ben dan meng ik hem even met een andere kleur en dan is de kleur echt perfect! Deze foundation blijft goed zitten. Maar omdat ik echt een vette huid heb moet ik het af en toe toch even bij poederen. Maar voor de rest ben ik echt super tevreden over deze foundation!

Mijn 5 beauty must haves voor deze lente!Max Factor Mirable Touch Creamy Blush

Ik ben niet echt trouw wat betreft blush producten. Als er een op is kijk ik even wat ik nog in mijn laatje heb liggen. Deze creamy blush van Maxfactor heb ik ook uitgekozen vanwege de felle kleur. Ik hou daar echt van! Natuurlijk hoef je er ook niet als een pipo bij te lopen. Gewoon heel subtiel aanbrengen en het geeft je jukbeenderen echt een sprankelende uitstraling.

Wat is jouw lente Must Have?

In samenwerking met drogistplein.nl

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

23 Reacties

 1. 10 april 2017 / 10:53

  Leuke producten ! Die scrub van Kneipp lijkt me top ☺

 2. 10 april 2017 / 11:04

  Ik heb ook niet iets seizoensgebonden. Op dit moment ben ik weg van de dag- en nachtcrèmes van de hema. Zit ook een SPF in, dat vind ik erg fijn. De crèmes smeren lekker en voelen fris aan.

 3. Angela
  10 april 2017 / 11:38

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Ik ben erg benieuwd naar die Maybelline Vivid Matte Liquid Lippenstift.

 4. 10 april 2017 / 13:31

  Wat grappig. Ik heb geen seizoensgebonden make-up, behalve natuurlijk zonnebrand. Wel verzorg ik mijn voeten in de zomer meer en beter. Leuke tips!
  Anne onlangs geplaatst…MoederinstinctMy Profile

 5. 10 april 2017 / 14:42

  Die productjes zien er weer super uit! Ik heb eigenlijk nog nooit een product van Kneipp geprobeerd haha, hoog tijd!!
  Elien onlangs geplaatst…My week I VIDEOMy Profile

 6. 10 april 2017 / 16:12

  Wauw, mooie producten! Hele fijne musthaves. Ben erg benieuwd naar het gezichtsmasker.

 7. 10 april 2017 / 16:53

  Dat masker lijkt me echt heel fijn (maar dat kan ook komen omdat er ‘Japans’ op staat xD).
  Dinja onlangs geplaatst…OOTD Galaxy wolfMy Profile

 8. Shiva
  10 april 2017 / 18:35

  Leuke producten! Ik vind die ook erg fijn om te gebruiken! zo af en toe gebruik ik ze ook! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: