Met deze tip wordt verhuizen wel heel erg relaxed!

Met deze tip wordt verhuizen wel heel erg relaxed!

Sommige mensen zien verhuizen als een hele lastige en vervelende opgave. Ze zijn natuurlijk blij dat ze een nieuw huisje hebben, maar daar komt voor de meeste mensen toch ook nog heel wat bij kijken. Ikzelf ben ongeveer vijf keer in mijn leven verhuisd, waarvan twee keer een eigen huisje gehad. En jongens verhuizen hoeft echt niet zo moeilijk te zijn als dat de meeste mensen denken hoor! 

Ik heb dan ook het geluk dat ik heel veel mannen in mijn familie heb die erg goed zijn in klussen. Even een paar muurtjes witten, even een laminaat leggen, badkamertje afmaken, ze draaien er de hand niet voor om. Plus dat mijn vader het geluk heeft dat hij op zijn werk meestal een busje kan lenen, voor het verhuizen van alle meubels. Maar nu moet je ook maar net het geluk hebben dat je zulke mensen om je heen heb. Ik weet dat er ook heel veel mensen zijn die dit geluk helaas niet hebben!

Verhuizen studentverhuizers

Maar vandaag heb ik een super goeie tip voor jullie! Het vinden van een professionele maar toch betaalbare verhuisservice is niet eenvoudig. Maar StudentVerhuizers brengt daar verandering in. Zelfs met een klein budget is het al mogelijk een verhuisservice te krijgen met de kwaliteiten van een erkend verhuisbedrijf. De studenten die hier werken hebben allemaal een interne cursus gevolgd voor inpakken, sjouwtechnieken en en het professioneel beschermen van meubels en interieur tijdens een verhuizing. Maar wat is er nou precies zo handig aan StudentVerhuizers? Dat ga ik je in deze 3 punten haarfijn uitleggen.

1. Er komt veel meer bij kijken dan alleen verhuizen.

Bij een verhuizing denk je als eerste aan alle spullen die vervoerd moeten worden. Maar hoe zit het dan met de overige klusjes? Bij de meeste woningen moet je alles keurig netjes achterlaten. De woning moet dan weer terug in zijn oude staat zijn. Misschien moeten er ook wel grote en zware meubels gesjouwd worden. Maar heb je hier ook de tijd en de mankracht voor? En hoe zit het met het nieuwe huis? Daar moet waarschijnlijk nog van alles en nog wat gedaan worden. Of het nu gaat om lampen ophangen of muren witten de klussers van StudentVerhuizers staan graag voor je klaar om je hierbij te helpen! (In de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht.)

2. Inpakken, demonteren of sjouwen.

Niet iedereen kan zomaar een blik mensen opentrekken die klaar staan om je te helpen met verhuizen. Maar dan kun je wel op StudentVerhuizers bouwen. Ook met het inpakken van je spullen staan ze voor je klaar! Dozen en andere inpakmaterialen worden dan gewoon bij het oude huis thuisbezorgd en de inpakhulpen helpen je om je inboedel verhuis klaar te maken! Maar misschien ben je ook niet zo handig met het demonteren van je meubels, of heb je echt niemand om die koelkast uit je woning te krijgen. Daar kun je hen ook gewoon voor benaderen.

Verhuizen studentverhuizers

3. Heb je alleen een trappenhuis? Geen probleem!

Woon je nou hoog in een flat, en zie je er tegenop om die zware wasmachine 4 hoog te tillen? Dan hebben zij daar ook een oplossing voor! Studentverhuizers kunnen je namelijk ook helpen met een verhuislift. Dankzij de inzet van verschillende type verhuisliften zijn ze zeer flexibel en kunnen ze op vrijwel elke locatie een verhuislift plaatsen. Alle verhuisliften worden bediend door een professional die ook meehelpt met alle sjouwwerkzaamheden. Een verhuislift huren kan ter ondersteuning van je verhuizing, maar kan ook prima worden ingezet om slechts enkele losse items naar boven of beneden te liften. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Piano’s, Witgoed: wasmachine, drogers, koelkasten, vriezers, Kluizen, Kasten, Bankstellen, Bedden of Fitnessapparatuur. Als je een verhuislift bij hen huurt ben je gelijk ook verzekerd tegen schade aan het pand of de te liften object(en).

Verhuizen blijft meestal toch wel een stressvolle periode. Je moet van alles regelen, en dat neemt ook ontzettend veel tijd in beslag. Een goede voorbereiding helpt daarom ook bij een snellere en succesvolle verhuizing. StudentVerhuizers heeft ook nog eens een super handige verhuischecklist online staan, waarbij je alles na kan kijken en ook afvinken als het gebeurd is.

Vind jij het lastig om te verhuizen?

In samenwerking met StudentVerhuizers.nl

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

24 Reacties

 1. Nathalie
  13 april 2017 / 07:44

  Ja is inderdaad leuker zo 🙂

 2. 13 april 2017 / 08:36

  Verhuizen is een hele klus.. Tien wij verhuisden leek me dit wel DE kans om rommel dat ik weinig of niet gebruik gewoon weg te geven aan een goede doel ..

 3. 13 april 2017 / 13:46

  Wij zijn vorig jaar verhuisd en dat vond ik nog een hele klus. Ondanks alle goede voornemens hebben we nog steeds wat dozen staan die niet uitgepakt zijn

 4. 13 april 2017 / 14:24

  Handige tips !!! Haha ik ben niet dol op verhuizen 😛

 5. Angela
  13 april 2017 / 17:32

  Ik ben een paar keer in mijn leven verhuisd, maar dat bracht altijd wel wat stress met zich mooi. Als ik ooit weer eens ga verhuizen zal ik wel even hier aan denken!

 6. Shiva
  13 april 2017 / 20:53

  IK HAAAT VERHUIZEN hahaha. Als ik ooit weer ga verhuizen ga ik hier zeker aan denken :p

 7. Maikel
  14 april 2017 / 03:55

  Wat een goede tips! Verhuizen is altijd zo heftig

 8. Sandra
  14 april 2017 / 08:54

  Leuk artikel! Dat is inderdaad wel een handige tip!

 9. 14 april 2017 / 11:21

  Ik ben twee jaar geleden verhuisd en dat was echt veel werk! Leuk dat studentverhuizers willen helpen 🙂
  Verena onlangs geplaatst…Sudio Sweden EarphonesMy Profile

 10. 15 april 2017 / 09:28

  Het lijkt me inderdaad wel handig als je niet zoveel (handige) mensen kent. Ik heb het geluk dat de familie van mijn vriend heel handig is en helpen graag een handje mee als iemand moet verhuizen 🙂
  Zelf kan ik ook veel (met name verven, hehe) – GIRLPOWERRR!
  Dinja onlangs geplaatst…Favorites: MusicMy Profile

 11. 20 april 2017 / 00:32

  verhuizen is echt een kriem! goed artikel;

 12. 11 mei 2017 / 12:21

  Wat heb je een toffe blog, Marushi : ) We gaan deze zomer verhuizen. Hoewel ik zin heb in onze nieuwe stekje, zie ik wel tegen het verhuizen (van alle zware dingen, piano, witgoed, etc) op. Helaas geen handige klussers in onze omgeving. Een goede tip, zal het bedrijf eens checken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: