Review | Danish Skin Care producten

Review | Danish Skin Care producten

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje of ik interesse had om de Danish Skin Care producten uit te testen. Ik had ze al voorbij zien komen op de blog van beautybybabs dus ik was wel geïnteresseerd. Al gauw kreeg ik een pakketje binnen. In het doosje zaten deze vier producten in bruin papier gewikkeld. Niet echt wat ik ervan verwacht had, er zat alleen een kaartje bij met een foto van de producten. 

De vormgeving vind ik niet zo bijzonder. Ik moest gelijk denken aan die prit stiften die ik vroeger kocht. De layout is wel duidelijk en strak. Op de flesjes stond geen informatie over wat er nou voor ingrediënten in zaten, dat moest je dan weer terug vinden op de site. Ik had eigenlijk ook een foldertje verwacht waar iets in zou staan over deze lijn. Maar dat zat er niet bij. Dus ik moest online de informatie over deze producten opzoeken.

OVER DANISH SKIN CARE: 

Voor mij was het belangrijk om een huidverzorging’s lijn te ontwikkelen wat de verzorging van je huid efficient en gemakkelijk maakt. Geen onnodige producten, geen parfum,  geen kleurstoffen en geen irriterende en schadelijke ingrediënten. – Alleen een brede selectie van krachtige ingrediënten die je helpen bij het verkrijgen van een prachtige en perfecte huid. Met Danish Skin Care krijg je de perfecte huidverzorging voor de behandeling van puistjes, mee-eters en acne. Mads Timmermann – Founder en expert in beautiful skin

Review | Danish Skin Care producten

Clean Skin Face Wash

Stap 1 (ochtend)
Milde en effectieve reiniging. Was je prachtige gezicht (mogelijk onder de douche) met genoeg water en droog vervolgens je gezicht.

Deze Face Wash is doorzichtig en eigenlijk zo goed als geurloos. Ik moest gelijk denken aan zo’n potje met slakkenslijm. Ik denk dat je het daar het best mee kan vergelijken. Het is een wat dikkige substantie. Ik moest er even aan wennen, maar het haalt met gemak alle makeup weg onder de douche. Prima spul!

Review | Danish Skin Care producten

Day Cream met zonnebrandcrème en beschermende antioxidanten

Stap 2 ( ochtend)
Dagcreme met zonnebrand en beschermende antioxidanten. Gebruik dit product op je mooie gezicht en je nek. (kan ook gebruikt worden als oogcreme).

Ik denk dat ik dit product maar 2 keer gebruikt heb. Ik vond de geur ervan niet zo fijn. Wanneer ik dat al met de geur heb smeer ik het ook liever niet zo snel op mijn gezicht.

Review | Danish Skin Care producten

Smooth Skin Treatment

Stap 2 (avond)
Verzorging, exfolieren en een masker in een en hetzelfde product. Druppel dit product op een watje (of gebruik je handpalm) en breng het aan op je gezicht.

Een vloeibare substantie die goed door je huid word opgenomen. Maar eerst voelt het nog wel een beetje vettig aan, daar moest ik dan ook eventjes aan wennen. Ook dit product vind ik eigenlijk niet zo heel fijn ruiken. Wel fijn dat het een product is met meerdere functies.

Review | Danish Skin Care producten

Rustgevende en herstellende nachtcrème

Stap 3 (avond)
Rustevend, verzachtend en herstellende nachtcreme. Breng het product aan op je prachtige gezicht en nek. (Kan ook gebruikt worden als oogcreme.)

Deze nachtcrème is wat dunner qua substantie, maar het smeert wel lekker uit. Wederom qua geur niet echt geweldig, maar ik vind dit wel het fijnste product van de hele serie. Hij trekt ook heel goed in je huid.


Helaas heb ik na 5 dagen moeten stoppen met het gebruiken van deze producten omdat mijn huid er heel onrustig van werd. Ik begon op mijn kin en wangen pukkeltjes te krijgen. De dingen die deze producten beloven hebben het bij mij helaas niet waar kunnen maken. Ik heb gewoon een extreem gevoelige huid, en deze lijn werkt helaas niet op mijn huid. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het niet bij andere mensen werkt. Ik heb op meerdere blogs wel positieve reviews gelezen. Ik denk dat het gewoon een kwestie is van uitproberen.

Zou jij deze lijn proberen?

In samenwerking met DanishSkinCare

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. Angela
  18 april 2017 / 07:28

  Leuk review heb je gemaakt! Allee jammer dat het niet zo goed werkt op jouw huid! Ik heb er wel een paar positieve reacties op gehoord. Alleen die geuren schijnen inderdaad niet zo lekker te zijn.

  • Marushi
   Auteur
   18 april 2017 / 10:31

   Ja dat was wel jammer. De geuren zijn inderdaad niet zo geweldig!

  • Marushi
   Auteur
   18 april 2017 / 10:30

   Ja ik merkte het gewoon best snel. Als ik binnen een dag meerdere plekjes krijgt moet ik gelijk stoppen anders word het echt erger.

 2. 18 april 2017 / 08:50

  Is altijd even tricky he hoe het uitpakt op je huid. Is altijd persoonsgebonden, vind het wel heel fijn dat je er gewoon eerlijk over bent. Het lijken me wel hele fijne producten, maar heb zelf ook wel een gevoelige huid
  cassandra onlangs geplaatst…Tuinverbouwing #2 | Een nieuw terrasMy Profile

 3. 18 april 2017 / 09:08

  Aah jammer dat het voor jou niet werkte! Heb er inderdaad best wat positieve dingen over gelezen. Blijft altijd even spannend met nieuwe skincare!

 4. 18 april 2017 / 10:08

  Als het zo slijmerig is vind ik het al niks.. jammer dat het ook zo vervelend uitgepakt heeft

 5. 18 april 2017 / 11:32

  Ik vond de producten een beetje 50/50. Sommige waren wel fijn en sommige weer niet. Jammer dat jij ze niet fijn vond
  Manon onlangs geplaatst…Leuke AlieExpress KoopjesMy Profile

 6. 18 april 2017 / 12:25

  Jammer dat ze voor jou niet zo goed uitpakten. Als ik het zo lees klinkt het wel alsof het fijne producten zijn, misschien werkt het voor een minder gevoelige huid wel heel goed 🙂

  • Marushi
   Auteur
   18 april 2017 / 13:03

   JA dat zou heel goed kunnen hoor! Ik hoor er best veel positieve reacties over. Mijn huid is gewoon lastig haha.

 7. 18 april 2017 / 13:38

  Zo zie je maar dat niet alles wat je als blogger ontvangt een succes is. Dank je wel voor je eerlijke review

 8. 18 april 2017 / 14:36

  Ik vind ze er wel leuk aanzien, maar aan de hand van je review lijkt het niets voor mij. Ik hou minder van producten zonder parfum of met een vreemde geur.

 9. 18 april 2017 / 20:44

  Ik heb geen gevoelige huid dus ik zou het wel willen uitproberen als ik het tegen kom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: