Marushi Lifestyle is met vakantie! (20/04 tot 10/05)

Marushi Lifestyle is met vakantie! (20/04 tot 10/05)

Lieve lezers, vanaf vandaag gaat Marushi Lifestyle drie weken lang de lucht uit. Dit omdat ik drie weken lang op vakantie ga naar Japan!  Hoe gaaf is dat!? Natuurlijk had ik wel voorruit kunnen werken maar dat vind ik zelf toch niet zo fijn. Ik wil gewoon aanwezig zijn als mijn artikel online komt, het promoten en interactie tonen aan mijn lezers.

Dat kan ik echt niet doen als ik op vakantie ben, dus daarom maar even zo. Het gaat natuurlijk niet ten gunste van mijn unieke bezoekers, maar dat neem ik dan maar even voor lief! 😉 Ik wil gewoon even relaxen (voor hoever dat mogelijk is) en even tot rust komen. Na de vakantie ga ik natuurlijk weer keihard aan de slag!

vakantie japan

Dat er niks online komt op mijn blog betekend natuurlijk niet dat je me helemaal moet missen. Op facebook maar vooral op instagram zal ik heel veel foto’s en filmpjes plaatsen om jullie allemaal op de hoogte te houden. Ik denk dat het echt drie weken zwaar spammen word haha.

Volgen jullie me al op instagram? *hint hint* 😉

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

39 Reacties

 1. 20 april 2017 / 12:26

  Wat super leuk! Heel gaaf dat je naar Japan gaat.Ik ben ook heel benieuwd naar je insta foto´s!Xx

 2. Angela
  20 april 2017 / 14:16

  Heel veel plezier op vakantie meid! Ben benieuwd naar je foto’s!!

 3. Shiva
  20 april 2017 / 14:24

  Heel veel plezier! ik kijk uit naar de foto’s en filmpjes op instagram! Oh i think im turning Japaneseeee, Oh i think im turning Japaneseeee!! 😀

 4. 20 april 2017 / 21:45

  Super veel plezier en ik ben heel benieuwd naar de foto’s! Het wordt ongetwijfeld een supergave reis om nooit te vergeten… ik ben jaloers!

 5. 20 april 2017 / 22:39

  Jammer dat we je even moeten missen (hoop dat dat straks word goed gemaakt door veel reisverslagen haha 😉 ) maar ik wil je wel veel plezier wensen op vakantie! Geniet ervan 😉
  Dinja onlangs geplaatst…Galaxy oogschaduwlookMy Profile

 6. 21 april 2017 / 16:46

  Wauw super tof!!! Fijne vakantie en geniet er van!

 7. 22 april 2017 / 15:43

  Heeeel veel plezier in Japan. Wat zul je daar lekker eten.. X

 8. 24 april 2017 / 07:08

  Oh, wat een toffe trip! Geniet ervan 😀

  Love,
  Dascha

 9. 9 mei 2017 / 14:59

  Wauw, super gaaf! Heel veel plezier in Japan! X

  • Marushi
   Auteur
   11 mei 2017 / 08:56

   Dankjewel! Dat hebben ze zeker! hihi. We zijn gisteren terug gekomen. Ben nu bezig met foto’s doorlopen! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: