Fotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata’s

Fotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata’s

Vandaag laat ik jullie onze foto’s zien van ons in yukata’s. Een yukata is een Japans kledingstuk, gebaseerd op de kimono. De yukata is in tegenstelling tot de traditionele kimono gemaakt van katoen of synthetische stof in plaats van zijde, en geldt als een traditioneel zomerkledingstuk. Het was eigenlijk de bedoeling dat alleen ik een fotoshoot had.

Ik was van plan om als geisha op de foto te gaan. Maar dat was eigenlijk best prijzig, en als Vice dat ook wou dan werd het alleen nog maar duurder. Dus toen wij onderweg naar de fotoshoot waren, zag ik een bord met dat ze yukata’s verhuurde. Je zag echt overal in de omgeving mensen hierin lopen. Toen heb ik een keuze moeten maken. Ga ik alleen op de foto verkleed als geisha? Of ga ik samen met Vice foto’s maken in Yukata’s? Het was best een lastige keuze, maar uiteindelijk heb ik voor het laatste gekozen. Het was goedkoper en zo kon Vice ook op de foto’s, dat vond ik wel erg leuk.

In de winkel werden Vice en ik apart door een medewerker geholpen. Eerst mocht je je eigen yukata uitkiezen, daarna de kleur van de band, en dan het soort tasje wat je erbij wou. Ook kreeg je hierbij een paar sokken cadeau. Toen ik eenmaal alles had uitgekozen ging ik naar boven, daar werd ik door twee medewerkers geholpen met de yukata. Toen dat klaar was werd mijn haar gedaan. Ik kon uit verschillende stijlen kiezen. Tot slot mocht ik nog een haarstuk uitkiezen. Ik was heel blij met mijn keuzes!

Fotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata's Fotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata's Fotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata'sFotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata's Fotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata'sFotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata's Fotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata's Fotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata'sFotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata's Fotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata'sFotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata's Fotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata's Fotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata's Fotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata'sFotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata's Fotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata's Fotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata's Fotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata's Fotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata's Fotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata's Fotoshoot in Japan | Gekleed in Yukata's

Dit was dan onze fotosessie in Yukata’s. Ik vond het echt super leuk om te doen!

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

39 Reacties

 1. 18 mei 2017 / 06:51

  Ooooooooooh…. kind (hoor dit oudje ?) wat een leuke shoot! Die ene, ff tellen, boven die 3 dames ga je toch zeker inlijsten? Ben er ff stil van! Die blik in je ogen is betoverend! Sorry, maar ik meen dit echt! Prachtig!
  Sonja onlangs geplaatst…Make-up met een vintage sfeertje | MisslynMy Profile

 2. 18 mei 2017 / 08:44

  Oh wauw, wat een mooie foto’s. Lekker zomers! Die kleur staat je goed 🙂

 3. Sandra
  18 mei 2017 / 09:53

  Wat zien jullie er mooi uit zeg! Hele gave foto’s!

 4. 18 mei 2017 / 11:47

  Super leuk jah! Samen zo’n shoot doen! De kleding staan jullie erg goed! En t kleur past zo goed bij jou! Net zo vrolijk ❤️

 5. 18 mei 2017 / 12:28

  Wauw, het staat jou, maar ook hem echt heel goed! Ook mooie kleurrijke kleding is het !

 6. 18 mei 2017 / 12:44

  Super leuk om je eens totaal anders te kleden en dat je zoiets samen kunt doen!?Jullie staan er allebei super goed op!

 7. 18 mei 2017 / 12:59

  Wat zagen jullie er mooi uit en wat zijn de foto’s mooi geworden! Echt heel gaaf! Roze met blauw is inderdaad een hele mooie combi bij zulke kledingstukken.

  Liefs,
  Nadeche

 8. Shiva
  18 mei 2017 / 15:48

  Wauw! Dat ziet er echt heel goed uit! Het staat jullie beide echt super goed!

 9. 18 mei 2017 / 15:52

  wat leuk om samen de fotoshoot te doen. Prachtige foto’s en een mooi souvenier

 10. 18 mei 2017 / 18:48

  marsha en vice wat een mooie foto;s die ene met jullie samen zou ik wel willen in de kamer.gr.

 11. 18 mei 2017 / 19:58

  Wat ontzettend leuk is de fotoshoot geworden. Ik hou van de kleuren in jouw yukata.

 12. 18 mei 2017 / 21:51

  Wauw! Die foto met z’n drieen is ook tof, je past er zo tussen! Vice ziet er ook wel heel stoer uit, ook wel heel tof dat traditioneel in contrast met jouw vrolijke kleurtjes! Prachtige foto’s!

 13. 23 mei 2017 / 12:23

  Super gaaf! Hoe kom je er eigenlijk op om zo’n fotoshoot te doen ^_^ ?
  Ik zou het ook wel willen doen maar zou er niet zo snel bij komen om het te bedenken (en dan achteraf thuis spijt hebben omdat ik er niet op zou komen).
  Dinja onlangs geplaatst…Event: #DIYmetVikingMy Profile

 14. 30 mei 2017 / 07:44

  Wat een mooie shoot zeg. Jullie staan er prachtig op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: