Vakantiepictures | Takayama – Matsumoto – Tokio

Vakantiepictures | Takayama – Matsumoto – Tokio

Vandaag laat ik het laatste deel zien van mijn vakantiefoto’s in Japan. Hoe meer ik naar deze reeks foto’s kijk, hoe meer ik het mis. In dit deel zal je heel veel natuurfoto’s voorbij zien komen. En ik moest echt kiezen welke foto’s ik aan jullie zou laten zien. Want het zijn er echt zo onwijs veel, en ik vind ze allemaal even mooi! 

Dit is het laatste deel van mijn vakantiefoto’s maar ik heb ook nog 3/4 aparte blogs over Japan geschreven. Jullie komen er niet zo makkelijk vanaf haha. Er zijn nog een paar toffe dingen die ik jullie wil laten zien. Maar dat doe ik dan weer in een aparte blog. Vandaag laat ik jullie foto’s zien van de plekken: Takayama, Matsumoto en Tokio. Het kan trouwens zijn dat er een paar foto’s van andere plekken tussen zitten, maar die wou ik jullie ook nog graag laten zien ^^

– TAKAYAMA –

Kijk dan naar deze foto’s! Dat ziet er toch prachtig uit!? Al dat groen! Ik vind het er echt heel sereen uitzien.

Vice die even zijn modellen pose’s oefent hihi <3

Boven op de berg was er een apen park. De aapjes liepen daar gewoon los. Je kon ze ook te eten geven. Het was een hele klim naar boven, maar dan had je ook echt wel een fantastisch uitzicht.


En toen zagen we dit “ding”. Geen idee wat het precies is, maar het ziet er wel erg gaaf uit!

MatsumotoHida Minzoka Mura Folk Village

Dit is echt een super mooi park met verschillende historische plattelandswoningen uit de Japanse cultuur. Je kunt er uren zoet zijn met gewoon de wandelingen door het dorpje. Ik vond het echt adembenemend mooi. Maar je kan er ook van alles doen. Er worden verschillende shows opgevoerd met muziek en dans. De kinderen kunnen er ouderwetse spelletjes spelen van vroeger. Er zijn verschillende workshops, en je kan ook de koi karpers te eten geven. Ik vond dit echt een van de hoogtepunten van Japan.

Er waren ook bordjes in het park aanwezig waarop stond dat je moest uitkijken voor wilde dieren, met name zwijnen. Vice wou ze echt graag zien haha. Zwijnen hebben we niet gezien maar dit beest liep wel door het dorpje. Een of andere berggeit? haha

En natuurlijk kon je er ook nog bijlopen als een villager. Verschillende outfits, houden en accessoires hingen er.

Kijk hem dan…helemaal in zijn element haha. Hij past er zo tussen!

– TOKIO –

Het Hachiko standbeeld, in het Japans ook bekend als chūken Hachikō (“trouwe hond Hachiko”), was een Akita die in Japan grote bekendheid verwierf door het feit dat hij na de dood van zijn baasje 9 jaar lang wachtte op diens terugkeer bij het treinstation Shibuya in Tokio. Na zijn dood werd voor het station een standbeeld voor hem opgericht. De vacht van Hachiko is bewaard gebleven in het museum van Tokio. Het ontroerende verhaal van Hachiko is tweemaal verfilmd, in Hachiko Monogatari (1987) en in Hachi: A Dog’s Tale (2009).

Shibuya is één van de bekendste wijken van Tokio en is vooral beroemd vanwege de Shibuya crossing. Deze crossing is één van de grootste en drukste kruispunten ter wereld en wanneer de stoplichten voor voetgangers op groen gaan, steken mensen met honderden tegelijkertijd over.

De Tokyo Skytree is een televisietoren in Sumida, Tokio, Japan en tevens het hoogste bouwwerk van Japan. Hij heeft een hoogte van 634 meter. De toren word gebruikt voor digitale televisie-uitzendingen. In Tokio hadden we ook de tante van Vice ontmoet en diens man. Hun hebben ons twee dagen op sleeptouw genomen, en ons heel veel van het bruisende Tokio laten zien.

Het robot restaurant! Dit “restaurant” verdient echt een eigen blog, binnenkort kan je er meer over lezen!

Dan wil je oversteken en zie je dit opeens voorbijkomen haha. Zo gaaf!

Dit was onze buit van alle speelautomaten waar wij gespeeld hadden. Het was nog echt een hels karwei om dat allemaal in onze koffers te krijgen haha.

Zou jij ooit naar Japan op vakantie willen?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

24 Reacties

 1. 25 mei 2017 / 07:36

  Wat wat een prachtige foto’s weer! Je foto’s maken mij alleen maar nog nieuwsgieriger naar dit mooie land. Ik hoop echt dat het we het op een korte of lange termijn kunnen inplannen?
  Sylvia onlangs geplaatst…De I love sleep tag!My Profile

 2. 25 mei 2017 / 08:34

  Wat een land! Dat watervalletje is prachtig en haha, die autodingen in de straat, zo lollig!Hachiko, wat een mooi verhaal. Die film zou ik niet willen zien, ik ga dan vast de hele tijd huilen…
  Mooie foto’s weer!
  Babs onlangs geplaatst…Save The Date! 15 Juni Hair Fashion NightMy Profile

 3. 25 mei 2017 / 09:07

  Hahaha dat Mario kart gebeuren, geweldig! Ik wil ook graag een keer naar Japan.

 4. 25 mei 2017 / 09:38

  Zo ontzettend gaaf allemaal! En OMG die Mario Karts xD zou ik ook wel willen doen hoor
  En die buit 😮 het is zo jammer dat Nederland niet zulke leuke speelautomaten heeft (mét schattige inhoud!)
  Dinja onlangs geplaatst…Review Cien Limited Edition gezichtsmaskerMy Profile

 5. marja
  25 mei 2017 / 10:21

  gave fotos en zeker een mooi land zeg

 6. 25 mei 2017 / 12:34

  Ik volg je natuurlijk trouw op instagram en daar heb ik al zoveel mooie foto’s voorbij zien komen!Volgens mij hebben jullie het geweldig gehad! Japan staat zeker op mijn bucketlist! Al is het alleen maar op de sushi en thee ritueel!

 7. Shiva
  25 mei 2017 / 13:58

  Wat een gave foto’s! Echt heel leuk en mooi ziet dat eruit zeg!

 8. 25 mei 2017 / 14:35

  Oh! Zo gaaf! Ik wil ZEKER ooit naar Japan, maar ik moet helaas nog even doorsparen… Tenzij ik overmorgen de loterij win… haha

 9. 25 mei 2017 / 15:08

  Jouw foto’s van Japan stellen echt nooit teleur, wow! Vooral die foto’s van Takayama, prachtig zo met al die natuur!
  Amy onlangs geplaatst…Roger&Gallet Aura MirabilisMy Profile

 10. 25 mei 2017 / 15:57

  Wow, echt super tof! Echt een hele andere wereld en het ziet er super groen en veilig uit. Japan zou ik zeker willen bezoeken 🙂

 11. 25 mei 2017 / 20:08

  En weer kijk en lees ik met plezier je blog! Wat een ongelofelijk mooie foto’s en wat een ervaring ben je rijker!

  Ik zou nog erg graag naar Japan willen, sowieso Azië staat nog op m’n bucketlist. En door deze foto’s helemaal. Helaas al besloten dat eerst Amerika aan de beurt is..
  Jill onlangs geplaatst…Lekker chillen bij ChillMy Profile

 12. 25 mei 2017 / 20:11

  Wat prachtig! Ik zou zeker wel een keer naar Japan willen, moet er nog wel even voor sparen 🙂

 13. 25 mei 2017 / 21:16

  Echt prachtige foto’s! Ben zo benieuwd naar je verhalen. Een robotcafé klinkt super Japans haha.

 14. 25 mei 2017 / 21:23

  Wat een super foto’s! jullie stralen ook helemaal, het zal vast een enorm leuke tijd geweest zijn! Japan trekt me in 1e instantie eigenlijk niet zo.. first stop is Amerika

 15. 26 mei 2017 / 10:41

  Het ziet ernaar uit dat jullie het erg naar de zin gehad hebben 😀 en wat is Japan prachtig zeg! Vooral de natuurlijk vindt ik geweldig. Ik zou ook wel graag een keer daar heen willen, maar volgens.mij is het best prijzig! Mooie foto ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: