Happy Thoughts #16 | Mei 2017

Happy Thoughts #16 | Mei 2017

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort van een online dagboekje. Dan kan ik elk moment een happy thought’s openen, en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegmaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Mei. Lees je mee?Op vakantie naar Japan geweest (het was awesome!!!!) Moederdag gevierd met familie & Feijenoord gekekenMet mijn vriendinnetje Shannon naar Breakaway cafe geweest.  Een nieuwe vuilnisbak van mijn oma gekregen Een pruik t.w.v 1500 gewonnen bij Delaganza ♥  Met Vice naar de film “Guardian of the galaxy 2 geweest ♥ Met mijn mama wezen shoppen bij Zuidplein Met Vice naar de film “Get out” geweest  ♥ Met Vice naar de film “Arthur” geweest Naar de babyshower van Melissa geweest  Met mijn nichtje & neefje naar het strand geweest  De verjaardag van mijn neefje Jeriah gevierd  Naar het event van Helen geweest  Met mijn familie naar de kinderboerderij geweest  uit eten geweest met mijn collega’s bij ShabuShabu Bij schoonfamilie wezen eten ♥

Happy Thoughts #16 | Mei 2017


Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

24 Reacties

  • Marushi
   Auteur
   31 mei 2017 / 17:36

   Ik had het concept weleens bij een andere film gezien. Maar ik vond deze ook wel spannend! 😉

 1. 31 mei 2017 / 11:23

  Ik wil ook echt nog eens naar Japan! Heel mooi, lang lijstje. Goed om hier bij stil te staan!

 2. 31 mei 2017 / 12:00

  Wat een leuke momenten!! 🙂 Voor mij was het afgelopen maand het festival in Utrecht een hoogtepuntje!

 3. 31 mei 2017 / 13:08

  Wat een lekker lijstje om te lezen! Zo veel fijne dingen. En yay, Japan moet wel een heeeeel groot lichtpuntje zijn geweest. 🙂 Ik genoot de afgelopen maand vooral van de zon. Zo fijn dat het weer beter wordt en dat het alweer bijna zomer is!
  Sandra onlangs geplaatst…5x Leuke blogs om te volgen #26My Profile

 4. 31 mei 2017 / 14:02

  Wat een heerlijke geluksmomentjes! Uit eten en naar de bios vind ik ook altijd zo lekker en leuk!
  Charel onlangs geplaatst…Uit je comfortzone!My Profile

 5. 31 mei 2017 / 14:36

  Altijd leuk een blij overzicht! Vaak naar de bioscoop geweest, altijd gezellig! Ik ben zelf benieuwd naar de film A dog’s Purpose!

 6. Shiva
  31 mei 2017 / 20:50

  leuk lijstje :D. Japan moet wel het hoogte punt geweest zijn haha.

 7. 31 mei 2017 / 21:05

  Klinkt alsof je in de buurt van Rotterdam woont! Leuk, dichtbij mijn woonplaats! Break away is zo leuk! Zuidplein ook. Leuk lijstje en altijd fijn om zelf op dat soort zaken terug te kijken! ?
  Cynthia onlangs geplaatst…Rommel in mijn tas- Rommel in mijn hoofdMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   31 mei 2017 / 21:53

   Ja ik woon in Rotterdam hihi. Waar woon jij in de buurt dan?

  • Marushi
   Auteur
   31 mei 2017 / 21:52

   Ja dat zeker haha. De mannen waren erg blij! ^^

 8. Angela
  31 mei 2017 / 21:54

  Dat zijn hele fijne momenten meid! Met Japan als pronkstuk!

 9. Sandra
  6 juni 2017 / 09:03

  Super leuke momentjes heb je weer meegemaakt. Leuk om zo terug te blikken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: