Sfeerimpressie “Babymomtalk” event.

Sfeerimpressie “Babymomtalk” event.

Ik hoor jullie denken…Babymomtalk event? Geen zorgen hoor, ik heb jullie niks niets te vertellen op het gebied qua baby’s haha. Het is niet gebruikelijk dat ik naar een Mommy event ga, maar voor dit event maakte ik graag een uitzondering. De organisator (Helen) van het Babymomtalk event ben ik vorig jaar tegengekomen op een event van de Hema. Echt een super leuke dame, met passie voor haar werk. Helen vertelde me toen der tijd dat ze een mama blog had, en daarnaast ook een hele actieve facebook groep.

Het klikte goed tussen ons en we hebben daarna ook telefoonnummers uitgewisseld. Na regelmatig contact te hebben gehad, vertelde ze me dat ze bezig was om een event te organiseren in Rotterdam. En of ik misschien interesse had om erbij aanwezig te zijn, en om foto’s ervan te maken. Het leek mij sowieso leuk om erbij aanwezig te zijn om Hellen weer te zien. En ik was ook erg benieuwd naar het event zelf, want vanaf scratch een event opbouwen is toch zeker niet niks!

Het event werd gehouden in een zaaltje in Rotterdam. Het zaaltje had twee grote ruimtes. In de ene ruimte stonden er leuk versierde tafels opgezet waar de mama’s lekker konden lunchen en praten. En aan de andere kant van de zaal was een ruimte opgezet waar je je kon laten verwennen. Je kon er je makeup en je wenkbrauwen laten doen. En natuurlijk gezellig even op de foto gaan in de fotostudio.

Een van de sprekers was Almanda Almeida. Ze had een van haar eigen liedjes voor de groep gezonden, en daarna heeft ze samen met de leden een  a capella workshop gehouden. Dat was heel gaaf om te zien!

Een andere spreekster was Marisa van Mom Entrepeneurs. Zij vertelde haar verhaal hoe zij als jonge moeder nu een entrepreneur is geworden. Haar verhaal was zeker indrukwekkend, en inspireerde de leden.

Helen nogmaals bedankt voor de uitnodiging, ik vond het erg gezellig (ook al ben ik nog geen mama hihi). Ik vind het echt super knap hoe je dit event van de grond heb gekregen! Je hebt het echt super gedaan meid!

Ben jij wel eens naar een Mommy event geweest?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

21 Reacties

 1. Sandra
  9 juni 2017 / 11:44

  Ziet er erg leuk en gezellig uit! Leuke foto’s heb je gemaakt! Ik ben zelf nog nooit naar een mama event geweest.

 2. Sophie
  9 juni 2017 / 13:53

  Mooie impressie, denk dat zulke events meer moeten plaatsvinden zodat vrouwen elkaar kunnen inspireren

 3. 9 juni 2017 / 16:24

  Nee als niet-mama ben ik nog nooit naar een mommy-event geweest; ik wist tot het lezen van dit artikel niet eens dat zoiets bestond 😉 En vraag me tegekijkertijd af of er ook daddy events zijn. Maar super leuk dat je de foto’s mocht maken.

 4. 9 juni 2017 / 17:43

  Ziet eruit als een heel leuk evenement. Er is veel gelachen zo te zien. Die tafel! <3

 5. Shiva
  9 juni 2017 / 17:53

  Leuke foto’s weer! Zag eruit als een gezellig event!

 6. Evelien
  9 juni 2017 / 22:03

  Dat ziet er erg gezellig uit! Leuk dat je daar ook opgemaakt werd!

 7. 9 juni 2017 / 22:27

  Haha, ik dacht ook even dat je iets nieuws te vertellen had 😉 Maar superleuk dat je bij het event aanwezig mocht zijn en een leuke dag hebt gehad. Altijd heerlijk om even opgemaakt te worden 🙂
  Romy onlangs geplaatst…12x leuke notitieboekjes onder 15 euroMy Profile

 8. 10 juni 2017 / 06:15

  Wat ziet dat er gezellig uit! Zou me leuk lijken om een keer naar toe te gaan, nooit gedaan dus.

 9. 10 juni 2017 / 13:08

  Leuk artikel over een fenomeen waarvan ik niet wist dat het bestond! 😀

 10. 11 juni 2017 / 20:59

  Een mommy evenement is helemaal niks voor mij, maar het ziet er wel erg gezellig uit! Leuk dat je erbij mocht zijn en foto’s mocht nemen 😉
  Dinja onlangs geplaatst…Outfit inspiratie: ZomerMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: