Winactie: Win een hangmat of hangstoel van Tropilex! (gesloten)

Winactie: Win een hangmat of hangstoel van Tropilex! (gesloten)

Misschien hebben jullie het al een keer voorbij zien komen, maar misschien ook niet. De hangmatten en hangstoelen van Tropilex zijn een must have voor deze zomer! Lekker luieren in je tuintje of op je balkonnetje met een cocktail erbij. Dat klinkt toch heerlijk of niet? In samenwerking met HangmatGigant.nl mag ik dus nu een hangmat of hangstoel van het merk Tropilex aan een van jullie weggeven. Ze komen in verschillende kleuren en modellen, dus er zal er vast wel eentje naar jouw smaak bij zitten. 

Winactie: Win een hangmat of hangstoel van Tropilex!

Wat moet je doen om kans te maken op zo’n leuke hangmat of hangstoel?

 • Kijk op HangmatGigant.nl en kies een mooie hangmat of hangstoel uit. Laat onderin een reactie achter waarin je de naam van je keuze zet. Gebruik een geldig e-mailadres waarop ik je kan bereiken als je de winnaar bent.
 • Volg Marushi Lifestyle op Facebook en deel het bericht openbaar!

Welke extra stapjes mag je doen voor extra lootjes?

 • Volg Marushi Lifestyle op Bloglovin’. (+1)
 • Volg Marushi Lifestyle op Instagram. (+1)
 • Tag twee vriendinnen in het bericht. (+1)

Winactie: Win een hangmat of hangstoel van Tropilex!

 

Op 25 Juni loot ik de winnaar uit. De winnaar van de hangmat/stoel kan je in dit bericht terug vinden. Ook laat ik het op Facebook weten wie de gelukkige is. De winnaar krijgt een e-mail waarin ik om de adresgegevens vraag, die ik daarna zal doorgeven aan Tropilex, zodat je hangmat of hangstoel naar je verzonden kan worden. Graag binnen drie dagen antwoorden, anders ben ik genoodzaakt om een nieuwe winnaar te kiezen.

Heel veel succes iedereen!

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

34 Reacties

 1. Marian B
  16 juni 2017 / 09:00

  Ik word helemaal vrolijk van mooie kleurtjes, zeker in de zomer! De Hangmat ‘Grenada’ orient zou ik hier graag in de tuin zien hangen! Weet er zelfs al een perfect plekje voor. Wat zou dat heerlijk relaxen zijn deze zomer, blijft over duimpjes draaien. Er is wel een probleem ik doe niet aan FB, maar volg wel op Bloglovin (loved/saved) en gedeeld via G+ hopelijk mag ik dan toch een kansje maken.

 2. 16 juni 2017 / 10:37

  De hangmat ‘Margarita’ bazalt is helemaal in mijn kleur en mijn stijl! Wat een super manier om deze zomer heerlijk in de tuin een boek te kunnen lezen, te bloggen of lekker te luieren, want dat vergeet ik de laatste tijd weer veelte vaak. Gewoon even lekker niks doen. Volg je op insta, bloglovin, Facebook, heb je bericht gedeeld via mijn blog Facebook. Super actie!
  Bianca Ronday onlangs geplaatst…Recensie: Levana – Marissa MeyerMy Profile

 3. 16 juni 2017 / 10:42

  Wat een leuke win-actiie!! Ik ga zeker meedoen en hopelijk win ik 😀

 4. Evelien
  16 juni 2017 / 10:45

  Super leuke actie! Zo’n hangmat lijkt me echt ideaal voor in de tuin! Ik heb je overal gevolgd! Ik vind de Hangmat ‘Grenada’ raspberry echt heel mooi!

 5. 16 juni 2017 / 11:03

  Wat een geweldige hangmatten zijn dit. Ik heb er ook 1 in mijn tuin hangen, te relaxed!

 6. Shiva
  16 juni 2017 / 15:12

  Leuk!!! Ik wil graag meedoen komt goed uit voor de zomer 😀

 7. 16 juni 2017 / 20:35

  Wat een fantastische kleuren hebben de hangmatten! Prachtig! Helaas heb ik niets om hem aan te bevestigen 🙁

 8. 16 juni 2017 / 21:31

  Super leuke actie! Lekker “hangen”in de zon is nooit verkeerd

 9. Mariska
  16 juni 2017 / 22:19

  Wat een vrolijke kleurtjes in Hangmat ‘Grenada’ izmir.
  Zelfs als de zon achter de wolken is voel je de zomer.

 10. Sabrina
  18 juni 2017 / 21:16

  Mijn eerste keus zou Californië terracotta zijn, maar caribena purple is ook heel mooi! Ik volg je ook op bl en insta

 11. Mieke Stam
  20 juni 2017 / 08:39

  Oh ja heerlijk chillen in de tuin in een hangmat (‘Margarita’ pine ) dat zie ik wel zitten! kan mijn man heerlijk de cocktails maken en aangeven, je mag dromen he 😉

 12. 20 juni 2017 / 09:33

  Wat leuk!

  Deze hangmat komt als geroepen. Zelf zou dit voor mij zo ontspannend zijn om eens niet in mijn rolstoel te moeten zitten. Maar eens lekker te kunnen ontspannen.

  Ook zou de 5 jarige dame ten huize Zina helping Dog er met volle teugen van genieten.

  Zou een zeer mooi verjaardag cadeau zijn. Ik verjaar namelijk de 25ste juni

  Wij vinden de Bermuda earth de mooiste

 13. Cbdkl
  20 juni 2017 / 13:00

  Hangmat ‘Tortuga’ ocean zou geweldig zijn. Tweepersoons omdat de hangmat het dan kan hebben als één van de kinderen erbij komt liggen om samen te lezen of gewoon relaxen.

 14. Anita te Gussinklo
  20 juni 2017 / 19:28

  Ultiem relaxen zo.
  De Hangmat ‘Grenada’ izmir is mijn absolute favoriet.

 15. cobi
  21 juni 2017 / 12:25

  Zo’n hangstoel staat hoog op mijn verlanglijstje!
  Tropilex
  Hangstoel ‘Trinidad’ natura

 16. 21 juni 2017 / 12:54

  Wat een leuke winactie! Ik doe mee en ik zou het super leuk vinden om de: Hangmat ‘Grenada’ lychee te winnen!Ik heb het bericht gedeeld op Facebook en ik volgde je al op instagram en bloglovin! Liefs Serena xx
  Serena onlangs geplaatst…Yves Rocher Monoï de TahitiMy Profile

 17. 21 juni 2017 / 21:36

  Dan ga ik voor de Hangmat ‘Ibiza’ Sunset. Lekker heerlijk genieten van de zon in deze gewelfde hangmat en een beetje terug verlangen naar Ibiza. Ik haal Ibiza naar mijn eigen tuin.

 18. lisanne bons
  24 juni 2017 / 07:42

  Dat zou echt heerlijk zijn. Ik en mijn vriend waren laatst in de sauna Bussloo en hebben toen heerlijk gerelaxt in een hangmat buiten. Lijkt me heerlijk om er 1 in de tuin te hebben

 19. Linda Smeets
  24 juni 2017 / 21:33

  Dat klinkt absoluut heerlijk! Heerlijk relaxed de vakantie doorbrengen. Ik kies graag voor wat koelere kleuren en ga dan ook voor hangmat model:’Margarita’ pine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: