Rust in je hoofd met de handige Milly Pie planner

Rust in je hoofd met de handige Milly Pie planner

Of je nu carrièrevrouw, moeder, student of alle drie tegelijk bent, met de Milly Pie houd je perfect het overzicht in je drukke bestaan. Met deze handige combinatieplanner en een notitieboek met agendafunctie in één, heb je voortaan alle touwtjes in handen. 

Alles wat je opschrijft is uit je hoofd, het lucht op. Niet zo gek dat je agenda vaak vol staat met krabbels en er overal in huis of op je werk to do lijstjes liggen om af te vinken. Maar hoe houd je focus als je voor je gevoel duizend dingen tegelijk moet doen? Vanuit die gedachte ontwierpen de tweelingzussen Annegien en Catalijn de Milly Pie.

PERSBERICHT: Rust in je hoofd met de handige Milly Pie planner

Alles-in-één
De Milly Pie is een planner, agenda, to-do lijst en notitieblok in één, dat er ook nog eens heel mooi uit ziet. Het gaat je helpen bij het vinden van balans, focus en het stellen van prioriteiten om je dromen na te jagen. Met de Milly Pie kun je namelijk dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse doelen stellen. En letterlijk een plan maken om deze te bereiken. Vervolgens kun je na elke maand middels reflectie in kaart brengen wat er goed ging, minder goed en waarom dit zo was.

Feestje op je bureau
Annegien: “De Milly Pie heeft niet alleen een stylish feel good design, maar zit vooral heel slim in elkaar. Zo heeft het een handig opberg vak voor je tablet of om inspirerende knipsels, bonnen of leuke kaartjes in te bewaren. De planner maakt het mogelijk om je dromen nu echt te realiseren. Ideaal in het leven van ondernemende, multi-taskende vrouwen. Er zijn vier verschillende designs en allemaal zijn ze een feestje op je bureau en in je tas. Leuk om jezelf of iemand cadeau te doen!”

PERSBERICHT: Rust in je hoofd met de handige Milly Pie planner

Meer Milly Pie
‘Live today, love to doo’, dat is het motto van de zussen Annegien en Catalijn. Beide zijn ze fulltime moeder, ondernemer, levensgenieter, dromer en doener. Twee handen op één buik, en voor de komst van de Milly Pie ook nog al eens met twee handen in het haar. Want hoe combineer je al die passies, deadlines, leuke dingen, afspraken en to do’s? Dagelijkse dilemma’s van waaruit de Milly Pie is ontstaan. Want: een goede planning is het halve werk! Meer weten? Kijk dan op www.millypie.nl

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. 18 juni 2017 / 10:55

  O wat heerlijk, een fijne planner. Ik zou echt niet zonder kunnen! Deze zien er ook nog eens leuk uit! Thanks voor de tip!

 2. 18 juni 2017 / 11:01

  Zoiets kan ik zeker gebruiken. Pie planner. Ik ga eens kijken op de site.

 3. Evelien
  18 juni 2017 / 11:09

  Ze zien er echt heel leuk uit! Vooral die met die olifantjes en die hummingbirds! <3

 4. 18 juni 2017 / 13:17

  Ik ben echt een planner, dus zo een boekje zou echt wel bij mij passen. Een alles in één boekje, lijkt mij wel handige dan 5 verschillende boekjes.

 5. 18 juni 2017 / 16:07

  Ideaal!! Ik ben zo’n chaoot en heb overal papiertjes liggen dus dit is net iets voor mij! 😀

 6. 18 juni 2017 / 16:35

  Dat klinkt erg handig en ziet er leuk uit! Ik ga ze opslaan en binnenkort beter bekijken.
  Maaike onlangs geplaatst…De beste papa My Profile

 7. Shiva
  18 juni 2017 / 20:24

  Klinkt als iets wat ik nodig heb haha!

 8. 19 juni 2017 / 18:55

  Heer eerlijk, ik ben pas sinds anderhalve week aan het plannen. Dat ik dit nooit eerder heb gedaan zeg.. Nu snap je wel dat ik binnen een week ineens spontaan verslaafd ben aan notitieboekjes en planners. Duuuus ja, dit artikel komt precies op het juiste moment.
  Rebecca Denise onlangs geplaatst…Davidoff Cool Water PACIFIC Summer editionMy Profile

 9. 20 juni 2017 / 15:56

  Wauw wat super tof!!! Maar wel prijzig…. Ik vind zelf een eigen bullet journal maken nog leuker! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: