Review | Kneipp Body Crème “Beauty geheim”

Review | Kneipp Body Crème “Beauty geheim”

Voordat ik op vakantie ging naar Japan kreeg ik de Body Crème “Beauty geheim” van Kneipp toegestuurd. Het was echt net voordat ik weg zou gaan dus ik had hem helaas nog niet kunnen testen. En toen ik terug kwam had ik nog een hele stapel die ik moest wegwerken haha.

Kneipp is echt een van mijn favoriete huidverzorging’s merken. Ik heb al een paar keer eerder een review geschreven over een van de producten van Kneipp, en die waren allemaal erg positief. Ik ben dus erg benieuwd hoe deze Body Crème mij zal bevallen.

Review | Kneipp Body Crème "Beauty geheim"

Over Kneipp Beauty Geheim Body crème

Verwen jezelf en je huid met de intensief verzorgende Kneipp® Beauty Geheim Body crème. De rijke natuurlijke oliën van argan, marula, wonderboom en olijf voeden de huid en maken haar zacht en glad.

Review | Kneipp Body Crème "Beauty geheim"

Ingrediënten

Sucrose, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Pogostemon Cablin Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Parfum (Fragrance), Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Tocopherol.

In deze crème zijn vier oliën toegevoegd met de volgende eigenschappen:

 • Arganolie: Voor weerstand, zachtheid en glans van de huid
 • Wonderboomolie: Voor een gezonde huid en stralende teint
 • Olijfolie: Voor een gezonde vochtbalans van de huid en het tegengaan van huidveroudering
 • Marulaolie: Met een therapeutische werking op het natuurlijke herstel van de huid

Review | Kneipp Body Crème "Beauty geheim"

Uitstraling en inhoud

De Body crème zit in een standaard pot die je vaker voorbij ziet komen voor body crème’s. Al scoort de vormgeving van deze pot wel extra punten omdat ik zelf echt van de kleur goud hou. Daarnaast straalt het product voor mij luxe uit. Zodra je de deksel open doet komt je een heerlijk zomers geurtje tegemoet. De textuur van deze Kneipp Beauty Geheim body crème is dik en romig, en smeert ook heel gemakkelijk over je huid uit. De body crème trekt snel in waardoor je geen plakkerig laagje over houd. Je huid word er echt super zacht van en ruikt ook nog eens heerlijk!

Review | Kneipp Body Crème "Beauty geheim"

Dit product is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de droge tot normale huid. Er zitten geen paraffine, siliconen of minerale oliën in deze crème, en ook zijn kleurstoffen en conserveringsmiddelen weggelaten. De huid verdraagzaamheid is door dermatologen getest. Hierdoor kan deze body crème ook gebruikt worden voor droge en gevoelige huidtypes.

Review | Kneipp Body Crème "Beauty geheim"

Conclusie

Ik smeer elke avond na het douchen mijn lichaam in met een body crème, en deze valt nu toch echt wel onder een van mijn favorieten. Als je hem een tijdje gebruikt voel je gewoon dat je huid er echt zachter van wordt. En de lekkere geur is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Het is echt een geweldig product voor mensen die wel wat extra’s voor hun huid kunnen gebruiken zonder alle “onnodige” toevoegingen erbij. De prijs voor deze body crème vind ik ook zeker goed te doen! De nieuwe Kneipp Beauty Geheim body crème is verkrijgbaar voor €9,99 (200ml).

Heb jij deze body crème al geprobeerd?

In samenwerking met Kneipp.

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

23 Reacties

 1. 21 juni 2017 / 07:34

  Ik houd van de producten van Kneipp! Dit lijkt me ook echt fijn!!

  Liefs,
  Dascha
  Dascha onlangs geplaatst…Jungle vibesMy Profile

 2. 21 juni 2017 / 08:04

  Kneipp is ook een van mijn favo merken als het om dit soort producten gaat! Wat een súper mooie verpKking trouwens, love it. 🙂 Ik ben er erg benieuwd naar! Momenteel zit ik weer even in de Zwitsal bodylotion fase (haha), maar wie weet hierna dat ik deze wel haal. Vind trouwens dikkere body crèmes wel lekkerder om in de winter te gebruiken dan in de zomer.
  Sandra onlangs geplaatst…Het verhaal achter deze foto | Kwetsbaarheid & krachtMy Profile

 3. marja
  21 juni 2017 / 10:35

  lijk me inderdaad een fijn produkt heb zelf een droge huid dus het proberen waard

 4. 21 juni 2017 / 13:27

  Wat een fijne review. Kneip heeft altijd fijne producten. Deze heb ik nog niet uitgeprobeerd. Ik ben benieuwd.

 5. Sandra
  21 juni 2017 / 16:35

  Super mooie foto’s heb je gemaakt! Lijkt me een heel fijn product!

 6. Shiva
  21 juni 2017 / 17:39

  Fijne revieuw! Ik ga hem ook is proberen!

 7. 21 juni 2017 / 18:42

  Mijn moeder is heel erg gek op kneipp. Denk dat ik deze maar eens voor haar aan ga schaffen!

 8. 22 juni 2017 / 11:35

  Zelf heb ik het niet zo met Kneipp, maar sinds ik voor het eerst een review heb gelezen over deze body creme ben ik wel heel benieuwd. Lijkt me heel fijn!
  Rebecca Denise onlangs geplaatst…Is marble still a thing?My Profile

 9. 22 juni 2017 / 20:00

  Kneipp is altijd goed! Zelf koop ik het niet zoveel maar vind het toch wel heerlijk als ik het in huis heb of van iemand gekregen heb x
  Charel onlangs geplaatst…Nieuwe items van FlindersMy Profile

 10. 23 juni 2017 / 08:54

  Kneipp is altijd een vertrouwd merk met veel goede producten. Je maakt mij nieuwsgierig naar die crème, omdat het nu jouw favoriet is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: