Shine Event | Woman with passion & purpose

Shine Event | Woman with passion & purpose

Afgelopen weekend ben ik met twee vriendinnen van mij naar het Shine Event geweest in het Evangelisch Centrum Europoort. Mijn vriendinnen zijn allebei christelijk en gaan dus elke zondag naar de kerk. Ik zelf ben niet echt een kerkganger maar ik was wel vaker hier geweest. En elke keer vond ik het altijd erg gezellig.

Ze hadden dus aan mij gevraagd of ik het leuk zou vinden om mee te gaan naar dit Event. Ik wist toen nog niet echt wat het allemaal inhield, het enige wat ze mij vertelde is dat er ook een high tea zou zijn. Halloo..natuurlijk ga ik dan mee haha. Waar moet in me inschrijven? En quality tijd met je vriendinnen is natuurlijk altijd erg leuk!

Shine Event | Woman with passion & purpose

Het event was uitsluitend voor vrouwen. Het was een middag om andere vrouwen te ontmoeten en te connecten. Er werden verhalen uitgewisseld en liederen gezongen. Daarnaast was er ook een heerlijke high tea die telkens bijgevuld werd. Ook kon je je nagels laten doen, of deelnemen aan een makeup workshop. En er werd ook nog het een en ander verteld over IJM (International Justice Mission) en kon je een eigen gemaakte sleutelhanger ontwerpen. En er was er nog een kledingruil. Je kon je eigen kleding die je niet meer droeg aan het begin inleveren, en in de middag kon je een rondje maken om te kijken of er nog wat leuks voor je bij hing.

Shine Event | Woman with passion & purpose Shine Event | Woman with passion & purpose Shine Event | Woman with passion & purpose Shine Event | Woman with passion & purpose Shine Event | Woman with passion & purposeIJM beschermt de armsten in bijna 20 gemeenschappen over de wereld tegen geweld door samen te werken met lokale overheden. Hun doelen: Slachttoffers bevrijden – Criminelen laten berechten – Levens herstellen – Rechtssysteem versterken.

Shine Event | Woman with passion & purpose Shine Event | Woman with passion & purpose Shine Event | Woman with passion & purpose

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. Sandra
  26 juni 2017 / 14:32

  Ziet er gezellig uit! Leuk ook dat het voor een goed doel was!

 2. 26 juni 2017 / 18:22

  Ziet er echt te leuk uit. Wat leuk dat je toch bent meegegaan ondanks dat je niet naar de kerk gaat. Zo een event lijkt mij wel eens leuk om te doen.
  Sanne onlangs geplaatst…Budget shoplog van de ActionMy Profile

 3. 26 juni 2017 / 19:05

  Ik dacht ff dat ik iets heel strak en gelovigs zou tegen komen, maar het lijkt me juist gezellig en heel warm (gevoel) om daar bij te mogen zijn.
  Sonja onlangs geplaatst…Swatched-it | Virgo | Ms SparkleMy Profile

 4. Shiva
  26 juni 2017 / 19:35

  Leuk! Ondanks dat ik zelf niet gelovig ben zag het er erg gezellig uit!

 5. 27 juni 2017 / 10:02

  Een event voor een goed doel, daar ben ik ook wel voor in! Volgens mij hebben jullie een hele gezellige dag gehad!
  Claudia onlangs geplaatst…Bluxbox juni unboxingMy Profile

 6. 28 juni 2017 / 14:55

  Ziet er echt heel leuk uit. Goed dat je je inzet voor zo’n event zeg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: