Happy Thoughts #17 | Juni 2017

Happy Thoughts #17 | Juni 2017

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort van een online dagboekje. Dan kan ik elk moment een happy thought’s openen, en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Juni. Lees je mee?Met Vice op de scooter naar Scheveningen geweest Met Vice naar de film “Baywatch” geweest (echt te grappig!)  Met Vice naar de film “Alien: Covenant” geweest Naar de bingo geweest met mijn familie ♥ 1000 volgers gehaald op bloglovin! Yeah!! Met Vice naar het strand geweestDe verjaardag gevierd van mijn nichtje die 30 werd  ♥ Heel veel leuke nieuwe samenwerkingen gekregen ♥ Met Vice naar WonderWoman geweest! AWESOME!!!  Met Rocelie en Iris naar het Shine Event geweest Gezellig langsgegaan bij mijn schoonfamilie 

Happy Thoughts #17 | Juni 2017

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

16 Reacties

 1. Evelien
  30 juni 2017 / 13:54

  Leuke momentjes heb je meegemaakt. Ik heb ook Wonder Woman gezien, en ik vond hem echt geweldig!!

 2. 30 juni 2017 / 15:34

  Dat zijn een hoop leuke dingen om blij van te worden. De film Baywatch is er een die me erg laat twijfelen of ik heen wil. Het lijkt me zo platvloers, qua humor. Fijne nieuwe maand!
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Boekenaanschaf juni 2017My Profile

 3. 30 juni 2017 / 16:21

  Belangrijk om stil te staan bij de goede en mooie momenten. Leuk dat je het zo vastlegd!

 4. 30 juni 2017 / 16:29

  Lekker zo’n lijstje. Daar word je vrolijk van. En ik wil ook heeeeeeel graag Wonder Woman zien. Baywatch, daarentegen, not so much. Maar goed, ik heb die serie natuurlijk op tv gezien en dan is het altijd tricky als er een remake komt. 😉
  Sandra onlangs geplaatst…Pastasalade met tonijn in een romige dressingMy Profile

 5. Shiva
  1 juli 2017 / 20:55

  Leuke momenten, nog steeds een echte filmliefhebber zie ik 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: