Mijn nieuwste aanwinst <3 | Sekonda 4618 Horloge

Mijn nieuwste aanwinst <3 | Sekonda 4618 Horloge

In mijn tienerjaren droeg ik elke dag een gouden horloge. Die had ik toen van mijn voormalige vriendje gekregen en ik vond hem echt prachtig. Toen het uit ging werd ook de horloge afgedaan. Tot de dag van vandaag draag ik eigenlijk weinig een horloge. Ik kijk meer op mijn telefoon. En eigenlijk vind ik dat best jammer, want een horloge kan wel een aanwinst zijn op je outfit. Plus dat het ook erg handig is als de batterij van jou telefoon dood is.

Ik werd benaderd door horloge.nl of ik misschien interesse had om een van hun horloges te reviewen. Dit leek mij echt supertof, en ook echt een uitdaging om te kijken of er een horloge bij zat die ik mooi vind. Ik had gelijk al een beeld in mijn hoofd dat ik er eentje wou met een goud/rose kleur en diamantjes (hoe bedoel je kraai?). Nadat ik de hele website doorzocht had kwam ik er op een uit die ik zelf echt prachtig vond! Een Sekonda horloge!

Een parel om mijn pols | Sekonda 4618 Horloge

Het horloge kwam heel snel binnen! Het was stevig verpakt in een kartonnen doos. Tijdens het bestellen kon je kiezen voor de optie: Gratis cadeauverpakking. Dat is nog eens leuk! Het is natuurlijk al een cadeau om zoiets binnen te krijgen, maar dit maakt het nog eens extra leuk.

Een parel om mijn pols | Sekonda 4618 Horloge

Over de Sekonda 4628 Horloge

Roségoud Dameshorloge met Kristallen. Dit Sekonda horloge heeft een rosé goud roestvrijstalen kast met een diameter van 28mm en is voorzien van een metalen band. In de kast bevindt zich een quartz kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met mineraalglas. Het horloge is 5ATM. Dit betekent dat de horloge geschikt is voor douchen. (Altijd handig, want ik ben echt een persoon die hem dan vergeet af te doen). Verder wordt het horloge geleverd met 2 jaar wereldwijde garantie. – horloge.nl

Een parel om mijn pols | Sekonda 4618 Horloge

Tijdens het bestellen krijg je ook nog de optie om het horlogeband gratis op maat laten maken. Dat vond ik zeer handig, ik heb geprobeerd om mijn pols op te meten maar ik vond het nog best lastig. Stel hij zou toch nog te groot of misschien wel te klein zijn. Ik heb dus besloten om hem gewoon op de standaard fabrieksmaat te laten staan. Toen ik hem binnen kreeg was ik ook erg benieuwd hiernaar. Helaas was hij voor het mooie net een tikkeltje te groot. Dus moet er een schakeltje uit, op zich is dat geen groot probleem. Mijn vader is hier altijd reuze handig in.

Een parel om mijn pols | Sekonda 4618 Horloge

Ik vind hem echt prachtig! Voor mij is het ook echt een pluspunt dat hij matcht met mijn verlovingsring. Dus na jaren geen horloge te hebben gedragen, denk ik dat dit pareltje daar wel verandering in gaat brengen. De kleur plus de diamantjes maken deze horloge voor mij echt perfect! De Sekonda 4618 Horloge kost € 99,95.

Een parel om mijn pols | Sekonda 4618 Horloge

Wat vinden jullie van deze Sekonda horloge?

In samenwerking met horloge.nl

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

26 Reacties

 1. Sandra
  4 juli 2017 / 08:31

  Oh wow ik vind hem echt prachtig! Heel mooi uitgekozen zeg!

 2. 4 juli 2017 / 09:31

  Heel gaaf! Een hele goede keuze ik zoek ook nog naar een horloge kende dit merk nog niet dus ga zeker even kijken?
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week..#26My Profile

 3. 4 juli 2017 / 15:44

  Gaaf horloge zeg! Zowel de kleur als de stijl. En ook ideaal dat hij matcht met je verlovingsring.

 4. 4 juli 2017 / 17:34

  Die ziet er heel gaaf uit ! Ik ben ook nog op zoek naar een mooi gouden horloge.

 5. Shiva
  4 juli 2017 / 17:54

  Mooie horloge! Hij past goed bij jou! 😀

 6. 4 juli 2017 / 19:28

  Wauw wat een mooi horloge! Helemaal mijn style! Die komt op het wil ik hebben lijstje

 7. 6 juli 2017 / 15:28

  Heel mooi, wat prachtig dat hij ook bij je verlovingsring past. Ik keek eerst ook altijd op mijn smartphone maar ben er nu gewend aan geraakt. Ik hoef niet meer te wroeten door mijn tas om mijn mobiel te vinden. Ideaal!
  Babs onlangs geplaatst…Review- De Tuinen Zeecollageen Dag & NachtcrèmeMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: