Tastea 30 dagen Detox morning & evening

Tastea 30 dagen Detox morning & evening

Een tijdje terug ontving ik van Tastea een mail met de vraag of ik misschien een van hun thee soorten wou uit proberen. Als een echte theeleut kon ik hier natuurlijk geen nee op zeggen. Naast water drink ik elke dag wel een stuk of 3/4 koppen thee. Tastea heeft allerlei verschillende soorten thee’s voor verschillende doeleindes. Ik koos zelf voor de Detox thee. Ik ben bezig om wat gezonder te leven, en beter op mijn voeding te letten. Dus deze thee past daar goed bij. 

Al snel kreeg ik de thee thuis gestuurd, en kon ik niet wachtten om hem te gaan testen. Ik had hun producten al vaker op verschillende blogs voorbij zien komen, en altijd hadden ze wel een positief review. Deze thee set bestaat uit 2 theesoorten, de Detox Morning en de Detox Evening Thee. De thee wordt geleverd in mooie zwarte bewaarblikken, samen met de Tastea drinkbeker.

Tastea 30 dagen Detox morning & evening

Over TASTEA 30 DAGEN DETOX

Begin vandaag nog met de tastea levensstijl. Wil je starten met een nieuwe gezonde en actieve levensstijl waarbij je gaat stralen van binnen én van buiten? Dan is de 30 dagen kuur perfect voor jou. Beide theetox kuren kunnen bijdragen om jouw gezondheidsdoelen te bereiken.

De detox theeën bestaan namelijk uit de meest luxe en unieke 100% natuurlijke theekruiden die allen een specifieke bijdrage leveren bij effectief detoxen. De 30 dagen kuur bestaat uit een speciale ochtend blend (Detox Morning) en een avond blend (Detox Evening). Het product is 100% natuurlijk waardoor resultaten kunnen verschillen per persoon.

 

Deze detox thee bestaat uit 100% natuurlijke theekruiden die allemaal een bijdrage leveren bij het detoxen. Ik moest eerst wel even wennen aan hoe je deze thee nou “zet”. Normaal gesproken doe je het zakje in het water en ben je klaar. Bij deze thee zou je per beker ongeveer 2 gram nodig hebben die je dan in de drinkbeker moet stoppen. Dan doe je er kokend water bij en de filter er boven op, en laat je de thee een paar minuten trekken. De beker heeft een dubbele wand, dus blijft de thee heel lang warm. En dat heb ik de eerste keer geweten! Ik kan mijn thee niet echt heet drinken dus wacht ik meestal vijf tot tien minuten. Toen ik na tien minuten een slok nam verbrande in mijn mond bijna. Het heeft bijna een half uur geduurd voordat ik hem normaal kon drinken.

Tastea 30 dagen Detox morning & evening

Waarbij kan het product ondersteunen?

Boosten van je immuunsysteem
Verbeteren van de huid
Afdrijven van vocht
Verminderen van opgeblazen gevoel
Afdrijven van vrije radicalen en giftige stoffen waardoor gewichtsverlies kan ontstaan
Ondersteuning bij stress en vermoeidheid
Verhogen van je weerstand
Ondersteuning bij je stofwisseling
Ondersteuning voor een goede nachtrust
Onderdrukken van honger gevoel

Tastea 30 dagen Detox morning & evening

De kuur bestaat uit twee bussen met thee van losse blaadjes: Detox Morning en Detox Evening. Elke ochtend neem je de Detox Morning, en in de avond de Detox evening. De beker kan je makkelijk overal mee naar toe nemen. Omdat ik zelf niet zo van hete thee hou, gooi ik na een paar minuten de inhoud meestal over in een mok. Dan koelt hij wat sneller af. Het is ook niet verstandig om de thee te lang te laten “trekken”. Een keer had ik hem meegenomen naar mijn werk, dat was een autorit van 20 minuten. Toen ik daar aan kwam smaakte de thee erg bitter. Dus echt alleen maar het aantal minuten in laten trekken wat op de bus staat.

Tastea 30 dagen Detox morning & evening

De morning blend 

Als je de bus opent komt een heerlijke geur je tegemoet. De thee drinkt makkelijk weg, maar zoals hierbij staat moet je hem niet te lang laten trekken anders word hij erg bitter. Omdat ik normaal hele zoete thee drinkt met een zoetje, moest ik hier in het begin erg aan wennen. Maar na verloop van tijd wen je er ook aan.

Groene thee, China gunpowder, goene thee matcha, citroenmelisse, mate green, natuurlijke smaak versterkers (citroen-abrikoos smaak), witte thee (Mao Feng), citroenschil, Mallow, Chinese zwarte thee (Pi Lo Chun Longkou), Paardenstaart,Taraxacum, Spirulina, Guarana.

Tastea 30 dagen Detox morning & evening

De avond blend

De  combinatie van de verschillende ingrediënten verminderen een opgeblazen gevoel, drijven vocht af en geven je een minder honger gevoel. Net als de morning thee ruikt deze ook echt heerlijk! En ik moet zeggen dat ik deze toch wel het lekkerst vind!

Appel, Verbena, Balm, natuurlijke smaak versterkers (sinaasappel-mandarijn smaak), sinaasappelschil, Hopbladeren, Tulsi, Calendula, Vrouwenmantel kruid, Valeriaan, bonenkruid.

Tastea 30 dagen Detox morning & evening

Mijn mening

Ik heb de thee nu een paar weken geprobeerd, en er zit nog echt voldoende in de bussen om er een tijdje mee door te gaan. Het eerste wat ik merkte van de thee is dat ik echt ontzettend vaak naar de wc moest. Niet alleen overdag maar ook ‘s nachts, en dat vond ik echt heel vervelend. Ik ben toen de thee wat vroeger in de avond gaan drinken, en daarna had ik er gelukkig niet meer zo vaak last van. De thee heeft dus inderdaad een zuiverende werking. In deze paar weken ben ik wel iets afgevallen, maar of dat echt alleen door de thee komt durf ik niet te zeggen omdat ik ook sport en op mijn eten let.

De kwaliteit van de thee vind ik echt super. Grote frisse theebladeren zonder gruis, en met een heerlijke geur! De beker is erg handig omdat je hem overal mee naartoe kan nemen en de thee gewoon lekker warm blijft. De filter in de beker houd de theebladeren erg goed tegen. Ik vond het een prima thee om te drinken, ondanks dat ik normaal alleen maar zoete thee dronk was dit zeker geen straf. Deze thee is erg lekker en gezond, maar niet echt super goedkoop. Voor deze Box betaal je €39.95. Maar dan heb je ook echt goeie kwaliteit thee. Voor mij is hij in ieder geval voor herhaling vatbaar!

Voor de mensen die geïnteresseerd  zijn heb ik nu ook nog een leuke kortingscode. Met de code marushilifestyle krijg je 10% korting op al hun producten. (m.u.v. de Package deals want die zijn al in de aanbieding.) De code is 2 weken geldig vanaf 06/07/17.

Zou jij deze thee uit willen proberen?

In samenwerking met Tastea

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

30 Reacties

 1. 3 juli 2017 / 08:36

  Ik heb deze ook gehad en vond hem prima, Ben nu aan de picture perfect thee bezig maar die vind ik qua smaak niet zo heel lekker, toch te bitter naar mijn smaak. De beker is een topper, ik gebruik hem elke dag.

 2. 6 juli 2017 / 09:37

  Ik drink echt alleen in de koudere maanden veel thee. De ingrediënten van deze twee theetjes zijn niet helemaal mijn ding helaas. Het detox deel is wel handig, maar ik weet niet of ik er helemaal in geloof.. Vaak/meer plassen heb ik trouwens sowieso wel als ik thee drink.
  Laura onlangs geplaatst…Mac Rebel Satin LipstickMy Profile

 3. Evelien
  6 juli 2017 / 11:59

  Klinkt goed! Ik hou zelf ook wel van thee, en een detox kan nooit kwaad! Al vind ik hem wel een beetje aan de dure kant 😛 Maar ja als hij doet wat hij beloofd dan heb ik het er wel voor over.

 4. 6 juli 2017 / 12:20

  Deze thee lijkt mij erg lekker! Lees er de laatste tijd veel over op andere blogs ook en heb tot nu toe alleen nog maar positieve reviews gelezen. Het lijkt mij, als theeleut, echt leuk om ook eens te proberen. Ben wel benieuwd hoor!!
  Sandra onlangs geplaatst…Blijmakers | Leuke thee & koffie mokken #2My Profile

  • Marushi
   Auteur
   6 juli 2017 / 13:04

   Ik vind die van de avond persoonlijk een stuk lekkerder. De ochtend thee word mij al te snel bitter. En ik hou echt van zoet 😛

 5. 6 juli 2017 / 13:08

  Ik heb zelf ook thee geprobeerd van Tastea, echt hele fijne thee en een hele fijne beker! Fijn dat het jou ook zo goed is bevallen!

 6. 6 juli 2017 / 14:46

  Ik ben dol op thee en had dit nerk al een paar keer voorbij zien komen! Ik ga denk ik deze week maar even een bestelling plaatsen!

 7. 6 juli 2017 / 15:08

  Wat een goede en eerlijke review, de thee klinkt super!! X

 8. Shiva
  6 juli 2017 / 15:13

  Leuke review ben zelf wel dol op thee. Ik ga het eens proberen 🙂

 9. 6 juli 2017 / 17:08

  Deze thee klinkt heel interessant op meerdere punten. Voor mij springen de stress en nachtrust eruit als positieve effecten, gewichtsverlies is iets waar ik altijd wat moeite mee heb om in te geloven. Zeker wanneer het vochtafdrijvend werkt, dan is dat vaak je gewichtsverlies en als je stopt, zit het er weer aan. Ik had het ook al vaker voorbij zien komen en zit er wel aan te denken om het eens een kans te geven.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Recensie: spuitende slagaders en overstromende oceanenMy Profile

 10. 6 juli 2017 / 22:05

  Leuke review (en mooie foto op het laatst :-)) – Ik heb ze al vaker voorbij zien komen, maar vind het wel ontzettend prijzig! De combinatie met de beker trekt me op zich wel, want het is wel heel handig om het zo mee te kunnen nemen…

 11. 6 juli 2017 / 22:29

  De thee klinkt goed! Ik heb de Ibiza thee mogen reviewen en vond deze lekker! Ben zeker benieuwd naar de andere smaken..
  Xenia onlangs geplaatst…Share a perfect dayMy Profile

 12. 6 juli 2017 / 22:53

  Ten eerste: wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Echt mooi. Een goede review, maar ik drink alleen thee in de wintertijden. Zomers krijg ik dit bijna niet door mijn keel heen. Ik moet er dan echt zin in hebben, maar de dingen waarbij het kan helpen spreekt mij dan wel weer aan.

  Leuk om dit in een review te mogen lezen. Had er wel eens wat van voorbij zien komen, maar nooit echt geopend. Nu dus wel.

 13. 24 april 2018 / 10:54

  Ik heb hem ooit getest en ben ook een groot fan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: