Mijn eerste “zwangerschap” fotoshoot!

Mijn eerste “zwangerschap” fotoshoot!

Mijn vriendinnetje Melissa is nu 38 weken zwanger (yeah!!). Dus het zijn nu echt nog de laatste loodjes. En wat haar betreft kan het nu ook niet snel genoeg gebeuren. En dan kan ik heel goed begrijpen, je kan niet wachtten om je eigen kindje in je armen te hebben na zo’n lange tijd! Maar zei vroeg dus aan mij of ik met haar een zwangerschap fotoshoot wou doen. Omdat ik het erg leuk vind om foto’s te maken, en zei mooie foto;s wou hebben van als ze nog zwanger is.

Melissa en ik kennen elkaar al erg lang, en wij maken altijd 1000 selfies met elkaar, maar ook hebben we heel veel outfit shoots vroeger gedaan. Dus ze wist wel een beetje wat ze van mij kon verwachten. Alleen had ik natuurlijk nog nooit een fotoshoot gedaan van een zwangere lady. Dus toen ze mij vroeg voor poses moest ik ook even goed nadenken haha. Uiteindelijk is het allemaal erg goed gegaan, en heb ik van haar een paar prachtige foto’s neer kunnen zetten.

LOCATIE

Het heeft ongeveer 2/3 weken geduurd voordat we konden gaan shooten. Door ziekte, gebrek aan tijd maar ook door weersomstandigheden werd het moeilijk om een goeie datum af te spreken. Gelukkig was het vorig weekend mooi weer en konden we allebei. Voor de locatie besloten we om het bij ons in Overschie te houden. Bij mij in de buurt waren allemaal mooie groene plekjes met bloemen waar we zeker wel een paar mooie foto’s konden maken.

Mijn eerste "zwangerschap" fotoshoot! Mijn eerste "zwangerschap" fotoshoot! Mijn eerste "zwangerschap" fotoshoot!En natuurlijk moesten we ook nog even een paar selfie’s maken hihi het kon ook niet anders. Ik vond het erg gezellig en ook erg leuk om te doen.

Heb jij weleens een zwangerschap shoot gedaan?
Of zou je dat doen als je zwanger word?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

34 Reacties

 1. Evelien
  10 juli 2017 / 11:02

  Wat een prachtige foto’s zeg! Heel mooi gedaan, en de mama straalt gewoon!

 2. 10 juli 2017 / 11:11

  hele mooie foto’s zijn het geworden, daar is ze vast super blij mee!

 3. Shiva
  10 juli 2017 / 11:38

  Wat een mooie foto’s zijn het geworden! Echt heel leuk gedaan zo!

 4. 10 juli 2017 / 12:47

  Wat een prachtige shoot! Heel leuk! Morgen sta ik model voor een verloskundigen praktijk. Ben erg benieuwd hoe het worden gaat

 5. 10 juli 2017 / 13:59

  Wauw wat een prachtige foto’s !!!! Lief dat je voor haar gedaan hebt!! lijkt mij ook super tof om te doen als ik zwanger zou zijn…

 6. 10 juli 2017 / 17:03

  Prachtig… 1 foto springt er voor mij echt uit, die zou ik nog wat dromeriger maken in photoshop. Waar jou prachtige model in het veld staat… succes met de laatste loodjes moeders! ?
  Sonja onlangs geplaatst…Swatched it | DOCE LOUCURA | ColoramaMy Profile

 7. 10 juli 2017 / 18:10

  WoW wat gaaf! Geeft mij ook inspiratie mooie foto’s te gaan maken van mijn zwangere buikje ?.

 8. 10 juli 2017 / 18:13

  Ik las de titel en dacht toen even “HUH, heb ik wat gemist?!”, maar toen zag ik dat jij het niet was op de foto, haha. Wat een prachtige foto’s zijn het geworden! Mooi contrast met de jurk en de gele bloemen. Ik zou zeker ook een fotoshoot overwegen als ik ooit zwanger raak, is wel heel mooi om dat vast te leggen vind ik!

  • Marushi
   Auteur
   10 juli 2017 / 19:32

   Hahaha ja volgens mij hadden nog een paar mensen daar last van hihi. Nee hoor zo snel gaat het allemaal niet haha

 9. 10 juli 2017 / 19:47

  Ik snap het volledig dat je mooie foto’s wilt overhouden aan zo’n bijzondere periode. Knap gedaan!

 10. 10 juli 2017 / 20:24

  Wauw zeg, wat een prachtige foto’s allemaal! Heel erg mooi en bijzonder dat je deze foto’s van haar mocht maken en ik weet zeker dat ze dolblij is met dit schitterende eindresultaat 🙂
  Romy onlangs geplaatst…6 tips om minder te twijfelen aan jezelfMy Profile

 11. 10 juli 2017 / 21:52

  Prachtige foto’s! En wat heeft ze een hele mooie jurk aan. Staat haar super!

 12. 11 juli 2017 / 14:04

  Wat een mooie meid, wat is ze mooi zwanger en wat heb jij prachtige foto’s gemaakt! Ik hoop dat ze snel haar kleintje in haar armen mag hebben. En jij… kan best vaker fotoshoots doen!

 13. 11 juli 2017 / 21:34

  PRachtige reeks is het geworden! Je hebt ook een hele mooie jurk uitgekozen en je straalt er in!

 14. 31 juli 2017 / 18:33

  Wat een mooie foto’s! Daar is ze vast super blij mee. En ze is ook prachtig zwanger!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: