Review | Flesjes Evian fruits & plants

Review | Flesjes Evian fruits & plants

Evian® brengt maar liefst drie nieuwe, lekkere drankjes op de markt! Ik mocht van Miss publicity de drie smaken reviewen en jullie er wat meer over vertellen. De Evian Fruits & Plants waters zijn drankjes met natuurlijk mineraalwater en vruchtensap op basis van concentraat en natuurlijke aroma’s. Druif & roos, citroen & vlierbloesem, framboos & verbena: dat zijn de drie verrassende combinaties.

Voor het eerst combineert evian® haar natuurlijk mineraalwater uit de Alpen met een verfijnde mix van vruchten en planten met delicate aroma’s. De drie flesjes komen in drie verschillende vrolijke kleurtjes, en zien er echt heel schattig uit. Ik kan niet wachtten om ze te proberen. Deze drankjes bevatten geen bewaarmiddelen of kunstmatige aroma’s en zijn ook nog eens laag in calorieën (wat echt heel fijn is!). Het bevat 4,9 g suiker per 100 ml en brengt 55 kcal per 250 ml (of per fles).

Evian® Fruits & Plantes

Framboos & Verbena
Sappig en smaakvol, vormt de framboos de perfecte aanvulling bij de plantaardige en citrusachtige tonen van verbena. Deze originele combinatie komt optimaal tot haar recht dankzij het natuurlijk mineraalwater evian®, voor een moment van pure frisheid.

Ik begon als eerste met de Framboos & Verbana omdat deze kleur mij het meest aansprak. Deze kleur staat voor mij gelijk aan zoetigheid. Het eerste slokje beviel mij goed, het was inderdaad zoet en fris. Maar hoe meer het flesje leeg begon te raken merkte ik dat ik het toch niet heel erg lekker vond. Ik denk dat het komt door de frambozen. Het geeft een heel klein beetje een zurige nasmaak waar ik niet echt van houd. Het is lekker voor de dorst, maar niet echt mijn smaak.

 

Evian® Fruits & Plantes

Druif & Roos
De zoete smaak van de druif met de verfijnde aroma’s van de roos wordt nog subliemer dankzij het perfecte evenwicht tussen het duo van smaken en het natuurlijk mineraalwater evian®.

Het tweede drankje was Druif & Roos. Ook van de kleur afleidend hoopte ik dat het zoet was, en dat was ook het geval. Dit smaakje paste wat meer bij mij. Het drinkt lekker weg, en is ook echt goed als je dorst heb. Het is niet mierzoet maar voldoende voor deze zoetekauw.

Evian® Fruits & Plantes

Citroen & Vlierbloesem
De kracht en de zuiverheid van de citroensmaak vormen een ongelooflijk harmonieus evenwicht met de plantaardige frisheid van de vlierbloesem. Samen met deze fabelachtige combinatie van smaken zorgt het natuurlijk mineraalwater evian® voor een buitengewoon verfijnde ervaring.

De Citroen & Vlierbloesem flesje bewaarde ik voor het laatst. Ik zag er eigenlijk een beetje tegenop om deze te proberen. Een geel drankje waar citroen in zit, dat kan toch alleen maar zurig smaken? Nou had ik het even mis! Ik vond deze echt het lekkerst van allen drie, en dat had ik echt niet verwacht. Het drankje was zoetig maar ook heel erg fris. Echt ideaal voor een benauwde dag. Dit drankje vond ik zeker voor herhaling vatbaar!

Evian® Fruits & Plantes

Evian® Fruits & Plantes
Adviesverkoopprijs: € 2,79 voor 37 cl.
Website: www.evianfruitsetplantes.com

Hebben jullie deze waters al geprobeerd?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

21 Reacties

 1. 20 juli 2017 / 07:42

  Ik heb een zwak voor vrolijke flesjes met fruitwater! Ze lijken mij allemaal erg lekker. Vooral als ze ijskoud zijn
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…All InclusiveMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   23 juli 2017 / 01:26

   evian natural mineral water (85,3%), fruit juice from concentrate (10%) (lemon 5,1%, white grape 4.9%), sugar (3.9 %), natural elderflower flavourings, natural lemon & lime flavouring, acid (malic acid), safflower extract. 🙂
   Marushi onlangs geplaatst…Review | Flesjes Evian fruits & plantsMy Profile

 2. 20 juli 2017 / 10:20

  Ik drink altijd gewoon kraanwater, haha! Maar die flesjes zien er echt te leuk uit om niet een keer te proberen 🙂
  marleen onlangs geplaatst…All InclusiveMy Profile

 3. 20 juli 2017 / 11:03

  Ze zien er inderdaad heel leuk uit de flesjes, maar ik krijg er wel een beetje chemisch gevoel bij haha . Ik hou het lieve bij gewoon water of zelfgemaakte ijsthee met fruit!

 4. Evelien
  20 juli 2017 / 11:14

  Ik vind ze er ook echt heel schattig uitzien! Ik zou eerst voor de roze fles gaan haha.

 5. 20 juli 2017 / 12:27

  Het water van Evian vind ik één van het lekkerste water die er is.
  Dus ik ben wel eens benieuwd naar deze smaakjes eigenlijk.
  zijn ze al in de winkel te krijgen ?
  Ik zou op voorhand overigens al voor de Citroen&Vlierbloesem gaan, want ik hou dus wél van zuur 😛

 6. 20 juli 2017 / 14:02

  Ze zien er al leuk uit om te zien! Ik ben heel benieuwd ga ze zeker een proeven. Ben gek op water met een smaakje
  Xenia onlangs geplaatst…Mamachallenge 2017My Profile

 7. Shiva
  20 juli 2017 / 16:13

  Deze flesjes zien er echt leuk uit! Ik ga ze binnenkort is een keer proberen 😀

 8. 21 juli 2017 / 17:56

  Ik wil ze zeker eens gaan proberen lijken me best lekker. Ik verwacht dat ik die laatste ook het lekkerst ga vinden 🙂
  Annette onlangs geplaatst…AvondroutineMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: