Blogverjaardag! | Marushi Lifestyle bestaat 2 jaar!

Blogverjaardag! | Marushi Lifestyle bestaat 2 jaar!

Ik kan het niet geloven maar Marushi Lifestyle bestaat inmiddels alweer 2 jaar! Twee jaar vol met artikels schrijven, foto’s maken, producten uittesten, naar leuke events geweest, hele lieve bloggers ontmoet, en nog veel meer! Ik ben pas twee jaar bezig maar het voelt veel en veel langer! Bloggen vind ik nog steeds super leuk om te doen, echt een van mijn leukste hobby’s ooit! 

*Persoonlijke update*

Nou moet ik wel zeggen dat ik er de laatste tijd niet echt veel mee bezig ben geweest, en daar zit ook een reden achter. Nadat ik terug kwam van Japan ben ik eigenlijk in een soort zwart gat terecht gekomen. Ik heb altijd al heel veel stress gehad maar nu bleek het alsof ik helemaal niet meer kon ontspannen. Ik had verschillende klachten zoals: slapeloosheid, prikkelbaarheid, chronische vermoeidheid, stress, spierpijn en de lijst gaat maar door en door. Naar verschillende dokters & ziekenhuis afspraken gehad te hebben kwamen we bij de term “burnout“. Fulltime werken, en fulltime proberen te bloggen, plus een huishouden die ik moest runnen heeft zijn tol bereikt. Ik heb een tijdje thuis gezeten en ben inmiddels weer aan het werk.

Maar ik ben na lange na nog niet beter. Daarom dat er wat minder blogs voorbij komen. Uiteindelijk wil ik weer na een vaste planning toegaan maar ik kan niet zeggen wanneer dat is. Soms ben ik gewoon zo moe, en heb ik totaal geen energie dat er niks uit mij komt. En ik heb nog zoveel leuke ideetjes die ik wil uitvoeren alleen heb ik er op dit moment er niet de kracht voor. Hopelijk gaat deze periode snel over in mijn leven! Na dit zielige stukje gaan we weer even terug naar de orde van de dag! Feest! 😀

Blogverjaardag! | Marushi Lifestyle bestaat 2 jaar!

Na twee jaar bloggen zijn dit nu mijn cijfers:
Roze is 2016 Groen is 2017

Opgestart: 19/07/15
Unieke bezoekers per maand: 1450+ 3000+
Maandelijkse Page views: 4767+ 6781+

Instagram: 2149+ volgers 4007+ volgers
Pinterest: 5058+ volgers 5249+ volgers
Persoonlijke FB: 3207+ volgers 2841+ volgers
Facebook: 535+ likes 1015+ likes
Bloglovin: 430+ volgers 1067+ volgers
Mail blog: 130+ volgers 177+ volgers
Google+ 11+ volgers 11+ volgers
Youtube: 7+ volgers 7+ volgers

Zoals je kan zien ben ik over het algemeen best wel goed gegroeid! Ik ben nog steeds niet tevreden met mijn unieke bezoekers, maar ik denk dat ik dat maar moet accepteren. Aangezien ik op dit moment ook niet elke dag meer kan bloggen, zullen de unieke bezoekers aantallen wel een beetje blijven hangen, of misschien wel een stuk dalen *cry*.

Blogverjaardag! | Marushi Lifestyle bestaat 2 jaar!

Deze doelen had ik vorig jaar op geschreven, eens kijken welke ik kan afvinken!

2017

1500 unieke bezoekers behalen per maand.
2000 unieke bezoekers behalen per maand.
2500 volgers op instagram.
3000 volgers op instagram.
500 volgers op facebook.
500 volgers op bloglovin.
☐ 200 volgers op mijn blogmail.
PR bureau’s benaderen.
Verdere plannen voor mijn blog uitwerken.
☐ Met 50 bedrijven samenwerken.
☐ Meer doen met tekenen op mijn blog.
☐ Een meeting organiseren met bloggers.

Ik heb er toch heel veel van kunnen afvinken! Sommige heb ik door omstandigheden helaas nog niet waar kunnen maken maar ik hoop dat daar in 2018 verandering in komt! Ik heb al heel veel liever bloggers mogen ontmoeten, maar het lijkt me nog steeds heel leuk om zelf een meeting te organiseren. Dit zijn de nieuwe doelen voor 2018!


2018

☐ 4000 unieke bezoekers per maand
☐ 5000 unieke bezoekers per maand
☐ 5000 volgers op Instagram
☐ 6000 volgers op Instagram
☐ 1500 volgers op Facebook
☐ 1500 volgers op Bloglovin
☐ Een meeting organiseren met bloggers.
☐ Meer doen met tekenen op mijn blog.
☐ Met 60 bedrijven samenwerken

Er komt binnenkort ook nog een leuke winactie voorbij, dus hou Marushi Lifestyle goed in de gaten! Daarnaast wil ik al mijn trouwe bezoekers, volgers en likers bedanken! Zonder jullie zou het bloggen een stuk minder leuk zijn!

Op naar weer een geweldig jaar!

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

30 Reacties

 1. Mariska
  28 juli 2017 / 06:51

  Gefeliciteerd met je Blogverjaardag en denk goed aan jezelf.

 2. 28 juli 2017 / 07:26

  Van harte! Mooie vooruitgang, ga zo door, goed hoor!
  Blij voor je dat het weer beter met je gaat, blijf goed luisteren naar je lijf, een burnout is pittig.

 3. Sandra
  28 juli 2017 / 07:55

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag meid! Ziet er heel mooi uit! Op naar 2018! En heel veel beterschap! Een burnout is zeker niet niks!

 4. 28 juli 2017 / 10:52

  Wauw, gefeliciteerd! Super leuk om te lezen hoe je bent gegroeid!

 5. Shiva
  28 juli 2017 / 12:34

  Gefeliciteerd met 2 jaar bloggen! Ik vind dat je het heel goed gedaan hebt! Kijk altijd met plezier naar je nieuwe posts

 6. 28 juli 2017 / 13:02

  Gefeliciteerd! En je cijfers vind ik mooi hoor: doe je goed. 🙂 Beterschap ook trouwens. Goed van je dat je inmiddels weer aan het werkt bent, maar houd jezelf goed in de gaten hè? Blijf naar jezelf luisteren en dan komt alles vanzelf weer langzaamaan op de rit. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Blijmakers | Leuke & vrolijke telefoonhoesjesMy Profile

 7. 28 juli 2017 / 13:48

  Ik weet bijna niet waar ik mee zal beginnen. Gefeliciteerd met alles wat je bereikt hebt met je blog in 2 jaar. We zijn gelijktijdig begonnen, maar jij bent vele malen verder dan ik ooit zal bereiken. Super gedaan!!!
  Wat betreft de burn-out, blijf goed naar jezelf luisteren, want vooral in het begin val je snel terug en het oude patroon, met alle gevaren van dien. Ik ben bijna terug op mijn volle uren en heb zeer mijn twijfels of ik dat wel wil. Ergens moet ik keuzes gaan maken om herhaling te voorkomen. Heel veel sterkte en denk om jezelf, niet alleen nu, maar altijd.
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…De voordelen van onbeantwoorde liefde – Becky AlbertelliMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   29 juli 2017 / 13:41

   Dankjewel! Ja ik ben nu al weer halve en hele dagen aan het werk, (wat ik eigenlijk niet wou) maar ik merk dat het toch best pittig is. En ik heb ook gewoon weer alle verantwoordelijkheid. Ik hoop niet dat ik een terug val krijg :(.
   Marushi onlangs geplaatst…Blogverjaardag! | Marushi Lifestyle bestaat 2 jaar!My Profile

 8. 28 juli 2017 / 21:13

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Balen van je burn-out… (misschien vind je er nog wat goede tips over op mijn blog ;-)). Maar met zoveel volgers kun je best even rustiger aandoen!

 9. 29 juli 2017 / 13:50

  Mooie cijfers hoor! Ik hoop dat ik over een jaar jouw cijfers heb hoor. 😉

 10. 29 juli 2017 / 14:18

  Gefeliciteerd meidmet je 2-jarige bestaan. Goede doelen die je zeker gaat halen. Ik wil op je youtubekanaal abonneren.
  Sherry onlangs geplaatst…Budget boeken kopenMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   29 juli 2017 / 15:25

   Dat is lief! Maar ik doe er eigenlijk nog niks mee haha. De bedoeling was wel dat ik ging vloggen 😛

 11. 29 juli 2017 / 14:56

  Gefeliciteerd!! Ik vind dat je goed bezig bent hoor!! Goed dat je nu je rust pakt wanneer je dit nodig hebt!

 12. 31 juli 2017 / 21:24

  Jeeee gefeliciteerd! Mooie cijfers hoor! Ik ben benieuwd naar wat meer met tekenen op je blog, lijkt me erg leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: