Happy Thoughts #18 | Juli 2017

Happy Thoughts #18 | Juli 2017

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort van een online dagboekje. Dan kan ik elk moment een happy thought’s openen, en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Juli. Lees je mee?Met Vice naar Rosada geweest Heel veel leuke kleding en schoenen gescoord  Mijn mama en oma die me hebben geholpen om mijn huisje schoon te maken (so grateful!)  Met familie bij mijn oma wezen bbq’en ♥ Met Vice naar de film Spiderman geweest ♥ Naar the grand blogger dinner geweest in Amsterdam ♥ Wezen lunchen met familie om mijn opa’s verjaardag te vieren ♥ Gezellig wat met Kim wezen drinken bij Cafe Pol   Met Vice naar de Film “War for the planet of the apes” geweest   1000 likes op Facebook ♥ Vice had eten en een ijsje van de Mac mee genomen voor me ♥ Gezellig met mijn moeder door Overschie wezen fietsen Mijn vriendinnetje is bevallen van een dochtertje!   Met zijn allen wezen pokemonnen Met Vice naar de film “Valerian and the city of thousand planets”  ♥ Mijn opa was 80 jaar geworden Familie had mijn opa verrast met een eettentje ♥ Gezellig verjaardagsfeestje gehad van mijn opa in een zaaltje  ♥ 4000 volgers op instagram! 

Happy Thoughts #18 | Juli 2017

Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. 31 juli 2017 / 08:46

  Wat een heerlijke lijst! Ik kan me voorstellen dat je daar heel gelukkig van wordt! Lekker genieten van vrienden, familie en natuurlijk lekker eten?
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week.. #30My Profile

 2. Sandra
  31 juli 2017 / 09:54

  Leuke momentjes heb je weer meegemaakt! Nog gefeliciteerd met je opa! 😀

 3. 31 juli 2017 / 13:12

  Toch wel dagjes met vriendinnen, diploma in de pocket & op vakantie gaan. Op naar augustus!

 4. 31 juli 2017 / 14:14

  Het is een mooie maand geweest zo te lezen! Ons hoogtepunt waren de weekendjes weg met ons gezin

 5. 31 juli 2017 / 15:40

  Wat een goed idee om zo’n lijst bij te houden! Ik zit overspannen thuis dus zie het wat negatief in maar ik heb mensen opgezocht die ik al jaren niet meer had gezien. Dat waren hoogtepunten.
  Anouk onlangs geplaatst…Soepel hoepelenMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   1 augustus 2017 / 23:41

   OEf..dat is niet zo mooi! Ik zit een beetje in hetzelfde schuitje al ben ik wel weer wat uurtjes aan het werk. Ik vind het altijd erg fijn om deze positieve puntjes voor me zelf op te schrijven. Dan kan je ook echt zien dat er ook leuke momenten zijn geweest.
   Marushi onlangs geplaatst…Happy Thoughts #18 | Juli 2017My Profile

 6. 31 juli 2017 / 17:09

  Mooie momenten heb je beleefd. Dat is echt genieten zoiets. Voor mij was juli trouwens ook een top maandje hoor. 😉

 7. Shiva
  31 juli 2017 / 17:55

  Leuke lijst! Veel leuke dingen gedaan en gezien hehe!

 8. 31 juli 2017 / 19:48

  Nog gefeliciteerd met je opa, mooie leeftijd! 🙂 Heel veel leuke kleding en schoenen gescoord is altijd fijn, heb ik de afgelopen maanden ook gedaan. Nu weer even de rem er op 😀
  sammie onlangs geplaatst…Life lately.My Profile

 9. 3 augustus 2017 / 09:36

  Gezellig al die familiemomentjes! Mijn favorietje momentje is toch wel dat de kinderen vakantie hebben en dat we ‘s ochtends niet hoeven te haasten, dat vind ik zoooo fijn!:)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: