Review: Tea tree gezichtsreiniging De Tuinen

Review: Tea tree gezichtsreiniging De Tuinen

Huidverzorging is 1 van de belangrijkste dingen. Je gezicht is de basis van alle make-up die er op komt en zonder goede canvas heb je geen mooi schilderij. Ik ben echt een freak op basis van huid verzorging. Elke ochtend en avond smeer ik een hydraterende crème op m’n gezicht.

De rest van mijn lichaam verwen ik graag met een lekkere bodylotion. Vandaar dat ik voor jullie vandaag een tea tree gezichtsreiniging set uit De Tuinen uit probeer. Ik was erg benieuwd. Jij ook? Lees dan zeker verder!


Over tea tree: 

In Australië gebruiken de Aboriginals tea tree bladeren al eeuwenlang als er extra intensieve hygiëne nodig is. De intense geur verraadt de krachtige, zuiverende invloed.


De Tuinen tea tree face wash

Diepreinigende schuimgel met lavendel. Kalmeert, normaliseerden is alkalivrij. Te gebruiken in plaats van zeep. Geschikt voor dagelijks gebruik. Voor de vette, onzuivere huid met verstopte poriën.

De Tuinen tea tree cleansing lotion

Door de samentrekkende werking sluiten de poriën zich, waardoor onzuiverheden en mee-eters minder kans krijgen. Geschikt voor dagelijks gebruik. Voor de vette, onzuivere huid.

De Tuinen tea tree dag- & nachtcrème

Bevat groene thee met antioxidanten die de huid beschermen. Normaliseert, kalmeert en is gunstig voor de huidflora. Geschikt voor dagelijks gebruik. Voor de vette, onzuivere huid.

Mijn mening…

We weten nu wat de producten beloven maar doen ze het echt?

Allereerst vind ik de verpakking er leuk uit zien. Ze hebben een mooi design en zijn erg handig. Je kan ze ook makkelijk mee op reis nemen omwille van de grootte. De flesjes zijn allebei 150 ml en het potje is 50 ml. Men zegt over de tea tree dat het een intense geur heeft maar dat vind ik best meevallen. Het heeft een vrij zachte geur maar wel heel aangenaam.

Van de face wash zegt men dat hij bedoelt is voor de vette, onzuivere huid met verstopte poriën. Ik denk dat je niet per se een vette huid moet hebben om dit reinigingsproduct te gebruiken. Als je hier en daar last hebt van puistjes en mee-eters zal het zijn werk ook al goed doen. Als je nergens last van hebt zal je het ook wel kunnen gebruiken maar dan ga je wel minder resultaat zien. Ik breng deze face wash trouwens gewoon aan met mijn handen. Je moet wrijven tot het begint te schuimen en dan kan je het er gewoon afspoelen met water.

Na de face wash, gebruik je de cleansing lotion. Deze breng je aan op een watje en wrijf je over jou hele gezicht. Deze hoef je niet af te spoelen. Wanneer ik dit doe, zie ik op het watje het resterende vuil dat nog op mijn gezicht zat. Deze doet zijn werk dus zeker goed. Ook voel ik mijn huid wat samentrekken maar dat is heel normaal. Dit zijn gewoon je poriën die sluiten.

Om af te ronden, gebruik ik de dag- & nachtcrème. Heel handig dat je het in de ochtend en avond kan gebruiken. Bij mij moet een crème altijd snel intrekken want ik vind het niet aangenaam als je nog een vettige laag op je gezicht hebt. Deze trekt heel snel in. Dus ook weer een topper. Je kan deze set dagelijks gebruiken maar dat doe ik zelf niet. Ik probeer 1 keer in de week mijn gezicht grondig te reinigen. Voor de andere dagen heb ik een andere routine. Het zou zeker geen kwaad kunnen om het iedere dag te gebruiken want het is heel zacht voor de huid.

Zoals je kan lezen ben ik heel positief over de reinigingsproducten van De Tuinen.

€ 7,19 – Face wash
€ 8,39 – Cleansing lotion
€ 10,39 – Dag- & nachtcrème

Heb jij deze producten weleens geprobeerd?

Dit artikel is geschreven door gastblogger Steffi van myworldfullofstories

 

 

Steffi
Steffi

Find me on: Web

31 Reacties

 1. 2 augustus 2017 / 07:27

  Ik kan helaas geen tea tree producten gebruiken vanwege een gevoelige huid! Leuke flesjes! Altijd leukmook bij die winkel te snuffelen!
  Nancy onlangs geplaatst…STYLED BY……….MARLOES!My Profile

  • Steffi
   Auteur
   3 augustus 2017 / 08:29

   Ik vind het ook altijd zalig om in die winkel rond te lopen! xxx

  • Steffi
   Auteur
   2 augustus 2017 / 21:25

   De andere producten zullen je dan ook goed bevallen volgens mij. xxx

 2. 2 augustus 2017 / 10:16

  Ik heb in een impuls een keer deze hele lijn gekocht (ja ja, zes producten zijn dat volgens mij), maar mijn gezicht wordt er zo rood van! Super raar, ik word er echt een tomaat van. Niet heel handig als je het ‘s ochtends gebruikt voor je de deur uit gaat haha.
  Mylou onlangs geplaatst…Mijn nieuwe Casimoda telefoonhoesjesMy Profile

 3. Sandra
  2 augustus 2017 / 11:38

  Ik heb deze nog nooit gebruikt, maar het lijkt me wel een fijne lijn. Ik heb wel vaker producten gekocht bij De Tuinen, en dat is wel altijd goed bevallen!

  • Steffi
   Auteur
   2 augustus 2017 / 21:15

   Klopt, het werkt heel reinigend. Volgens mij blijft het gewoon bestaan hoor. Je zou het ook kunnen bestellen via internet. xxx

 4. 2 augustus 2017 / 17:42

  Nog nooit geprobeerd, maar ik weet wel dat de Tuinen fijne producten heeft en dat Tee Tree Oil heel goed voor je huid is

  • Steffi
   Auteur
   2 augustus 2017 / 21:23

   De tuinen heeft inderdaad fijne producten! xxx

 5. 2 augustus 2017 / 18:06

  Deze lijn van de Tuinen is heel fijn om te gebruiken, ik ben vooral dol op de dag/nachtcrème x

  • Steffi
   Auteur
   2 augustus 2017 / 21:20

   Ja he! Als je de crème goed vind, ga je de andere producten ook goed vinden denk ik. xxx

 6. Wendy (B)
  2 augustus 2017 / 18:08

  Tea tree is niet zo mijn ding maar misschien is dit wel een aangename lijn.

  • Steffi
   Auteur
   2 augustus 2017 / 21:22

   Je hebt ook nog andere lijnen van de tuinen. Misschien kan je die eens proberen. xxx

  • Steffi
   Auteur
   2 augustus 2017 / 21:18

   Als je last hebt van een onzuivere huid zou ik het zeker kunnen aanraden. xxx

 7. 2 augustus 2017 / 18:59

  Deze producten zien er mooi uit! De prijzen vind ik ook wel meevallen! Ik ga nog even langs de Tuinen deze vakantie!

  • Steffi
   Auteur
   2 augustus 2017 / 21:17

   Prijs-kwaliteit zijn ze heel goed! xxx

 8. 3 augustus 2017 / 08:11

  Nee, nog noot gebruikt. Wel ben ik op zoek naar goede gezichtsreiniging dat bij mijn gevoelige huid past. Ik zal eens naar kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: