Wat voor soort bikini draag jij het liefst?

Wat voor soort bikini draag jij het liefst?

Ik ben dit jaar al op vakantie geweest, maar dat was zeker geen strand/relax vakantie. Ik zit er nog aan te denken om misschien nog een weekje ergens een zonvakantie te boeken. Nu ben ik dit jaar wel een paar keer naar het strand geweest. Die enige paar dagen dat het hier in Nederland mooi weer was. Maar ik merkte dat sommige van mijn bikini’s verkleurd waren, of kapot, en eentje paste ik niet eens meer.  

Het word dus wel weer tijd voor een nieuwe bikini. Tegenwoordig heb je zoveel verschillende soorten. Toen ik klein was bestond er voor mij eigenlijk alleen een badpak of een “standaard” bikini, namelijk de triangel. Maar nu ik ouder ben weet ik dat er zoveel verschillende soorten zijn. Vandaag laat ik er een paar aan je zien. Misschien staat jouw favoriete bikini er ook wel tussen.

Wat voor soort bikini draag jij het liefst?

BANDEAU BIKINITOP

Deze top heeft geen schouderbandjes maar een striksluiting voor om de nek. Zo blijven je schouders bloot. De ideale bikini top om egaal en streep loos bij te kleuren. Daarom is dit ook een van mijn favoriete bikini’s. Bij sommige van deze tops kan je ook het bandje eraf halen, ideaal! Zo kun je lekker tannen zonder strepen!

Wat voor soort bikini draag jij het liefst?

TRIANGEL BIKINITOP

Dit is een bikini top met een driehoekige vorm die je vaak met behulp van de touwtjes gemakkelijk kunt verstellen. Toen ik jonger was droeg ik eigenlijk alleen maar Triangel bikini’s. Ik had toen nog niet echt een grote cup, dus ik kon het makkelijk hebben. Tegenwoordig hoef ik dat niet meer te doen. Het geeft voor mij helaas geen enkele ondersteuning, en die bandjes snijden meestal in mijn nek.

Wat voor soort bikini draag jij het liefst?

HALTER BIKINI TOP

Een Halter bikini heeft stevigere bikini bandjes die je om de nek vast knoopt. Hierdoor biedt deze top meer support en creëert het een mooie decolleté. Ik zelf heb eigenlijk nog nooit zo’n soort bikini gekocht. Misschien omdat ik het niet echt tegen ben gekomen, maar ik vind ze er wel heel tof uitzien. Het enige nadeel is dat hij wel hoog loopt en dat je daardoor wel een andere soort bikinilijn creëert.

Wat voor soort bikini draag jij het liefst?

BALCONETTE BIKINITOP

Net zoals de gelijknamige bh soort, heeft een balconette bikini top losse cups die horizontaal wat lager uitgesneden zijn. Ook deze heb ik nog nooit gekocht, maar ze zien er super vrolijk uit! Ook weer het nadeel dat je door de extra bandjes niet egaal bruin word. Maar misschien geef je daar helemaal niks om, en ga je meer voor de uitstraling.

Zoals je kan zien zijn er genoeg soorten bikini’s waaruit je kan kiezen, maar er zijn nog veel meer soorten! Hunkemoller heeft ook een speciale pagina waar alle bikini soorten nog even afgebeeld staan, en waar word uitgelegd wat het verschil is. En naast de bikini tops heb je natuurlijk ook nog allemaal verschillende broekjes die er onder passen. Ik ga zelf voor de Tie Tanga, en jij?

Wat voor type bikini top en broekje vind jij het fijnst?

In samenwerking met hunkemoller

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

25 Reacties

 1. 8 augustus 2017 / 06:51

  De balconette bikini staat mij tegenwoordig het mooist vind ik. Ik ben nog op zoek naar een mooie bikini voor onze huwelijksreis dus ik ben zeker aan het rondneuzen. 😉
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Nagellak stash opruimenMy Profile

 2. 8 augustus 2017 / 07:19

  Ik zocht laatst in de kast naar mijn bikini, ik vond wel een bovenstuk maar geen slip… Nergens te vinden. Heb ik weer..
  Ik vind de balconette heel mooi en qua slip zoek ik het liefst een beetje hoog model. Daarom vind ik die retro bikini’s/badpakken altijd zo leuk!
  Babs onlangs geplaatst…Review- Biomed Alpha Beta Laser PeelingMy Profile

 3. 8 augustus 2017 / 08:38

  Ik draag tegenwoordig ook weer triangel bikini’s! En soms bandeau. Maar ik heb geen grote borsten, dus dan vind ik triangel bikini’s mooier. Vooral met een bikinibroekje die hoog is uitgesneden 🙂
  Chelsey onlangs geplaatst…Schoorlse Duinen | FotografieMy Profile

 4. Evelien
  8 augustus 2017 / 10:40

  Zitten hele mooie bikini’s tussen! Ik ben meer van de bandeau maar ook van de normale cups. Die geven toch wat meer stevigheid. 🙂

 5. 8 augustus 2017 / 10:55

  Ik draag het liefst zo’n triangelbikini denk ik. Maar in de praktijk wordt het meestal een tankini. Dan kan ik nog wel makkelijk naar de wc, en het bedekt wat meer.
  nicole onlangs geplaatst…Meisjesboeken van weleerMy Profile

 6. 8 augustus 2017 / 11:35

  Mijn favoriet is de bandeau bikini en dan het liefst met low waist aan de zijkant knoopbaar broekje (kan makkelijk meegroeien met vakantiekilo’s haha). Voor de afwisseling ook de triangle bikini.
  Maargy onlangs geplaatst…Kadootje: je fijne donderdag tegeltje #5My Profile

 7. Shiva
  8 augustus 2017 / 12:23

  Mijn favoriet gaat dan toch wel naar de bandeau bikini :D. Ik ga toevallig eind augustus nog op vakantie dus moet nog een nieuwe bikini aanschaffen 😛

 8. 8 augustus 2017 / 17:30

  Ik heb altijd het liefst een bikini met beugels in het topje net als bij mijn bh´s. Vind ik prettiger zitten en die verschuiven meestal ook niet zo snel 🙂
  sammie onlangs geplaatst…Als ik aan bloggen denkMy Profile

 9. 8 augustus 2017 / 17:41

  Ik vind de triangeltopjes of de haltertopjes altijd wel erg leuk met een broekje dat wat hoger is uitgesneden en touwtjes aan de zijkant heeft 🙂
  Dyonne Bakker onlangs geplaatst…Hét boek voor girlbossesMy Profile

 10. 8 augustus 2017 / 20:32

  Zelf draag ik echt allerlei soorten en kleuren bikini’s. Ik ben zo besluiteloos en vind alles leuk haha

 11. 9 augustus 2017 / 10:58

  Ik heb niet direct een voorkeur, maar op het moment heb ik alleen triangel bikini’s in de kast. Dus misschien toch wel een beetje voorkeur 😉
  Marijke onlangs geplaatst…Het enige boek in je kofferMy Profile

 12. 9 augustus 2017 / 11:48

  Zelf draag ik het meest triangle en bandeau bikini’s!Ik vind de zwart met witte triangle bikini heel leuk. X

 13. Sandra
  10 augustus 2017 / 10:32

  Ik draag het liefst een bandeau bikini. Ik heb heel veel soorten daarvan.

 14. 11 augustus 2017 / 18:34

  Mooie bikini’s! Ik bestelde gisteren een nieuwe bikini, ik geloof dat dat model balconette heette. Binnen 2-4 dagen heb ik heb, dus het is nog even afwachten 🙂 Sowieso is het zoeken van een nieuwe bikini een heel gedoe, want ik wil wel graag dat een bikini goed blijft zitten 😉
  Eva onlangs geplaatst…Outfit | Kanten bodyMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: