NIEUWE GASTBLOGGER OP MARUSHI LIFESTYLE

NIEUWE GASTBLOGGER OP MARUSHI LIFESTYLE

Jullie hebben de afgelopen week helaas kunnen lezen dat gastblogger Willeke is gestopt met het schrijven van artikelen op Marushi Lifestyle. Dat vinden we allemaal heel erg jammer, maar ik kan het ook goed begrijpen. Iedereen heeft het tegenwoordig zo ontzettend druk dat je wel prioriteiten moet stellen. Willeke is zelf hartstikke goed bezig met haar eigen blog en Instagram, en ik wil haar daar ook veel succes mee wensen! <3

Maar met dit treurige nieuws heb ik ook positief nieuws! Nog steeds blijf ik reacties krijgen van meiden die graag een gastblog willen schrijven. Na wat heen en weer gemail wil ik jullie vandaag voorstellen aan Steffi. Jullie hebben afgelopen week al een artikel van haar kunnen lezen, namelijk de review van de Tea tree gezichtsreiniging. Dus nu geef ik even het woord aan Steffi die zich in dit artikel aan jullie zal voorstellen.


EVEN VOORSTELLEN

Hallo allemaal! Mijn naam is Steffi. Jullie kennen mij nog niet zo goed dus ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben 16 jaar en woonachtig in Antwerpen. In mijn dagelijks leven ga ik gewoon naar school, shop ik graag en experimenteer ik veel met make-up. Ik ga nu naar mijn laatste jaar wetenschappen-wiskunde. Daarna is het tijd voor iets anders maar daar moet ik nog eens goed over nadenken.

Een klein jaar geleden startte ik mijn eigen blog: My world full of stories. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen bereiken met mijn goede én slechte ervaringen. Zo ben ik hier ook terecht gekomen. Ik ben van plan vooral te schrijven over beauty, make-up, … want dat is wat ik het leukste vind. Ik ben trouwens echt make-up verslaafd! Ik heb al zoveel in mijn bezit en toch wil ik telkens meer haha.

Jullie hebben de afgelopen week helaas kunnen lezen dat gastblogger Willeke is gestopt met het schrijven van artikels op Marushi Lifestyle. Dat vinden we allemaal heel erg jammer, maar ik kan het ook goed begrijpen. Iedereen heeft het tegenwoordig zo ontzettend druk dat je wel prioriteiten moet stellen. Willeke is zelf hartstikke goed bezig met haar eigen blog en instagram, en ik wil haar daar ook veel succes mee wensen! <3

Ook kan ik ervan genieten om uren door mijn Instagram te scrollen. Zo ontdek ik regelmatig nieuwe bloggers en nieuwe producten. Maar ik post zelf ook vaak foto’s en daarom zou ik het leuk vinden als je eens een kijkje neemt op mijn Instagram (snijderssteffi). Ik kijk er naar uit om 1 keer per maand via deze weg met jullie te praten. Ik hoop jullie ook! Dankjewel Marsha om mij op jouw blog te laten schrijven! Ik weet zeker dat ik hier veel uit zal leren.

Liefs, Steffi

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

33 Reacties

 1. Evelien
  18 augustus 2017 / 11:05

  Wat leuk! Ik ben benieuwd naar je artikelen Steffi! 😀

 2. 18 augustus 2017 / 14:13

  je hebt je leuk voorgesteld &
  ik herken het ook wel in mezelf; van make-up kun je ook nooit genoeg hebben! Heel veel
  succes X

  • 18 augustus 2017 / 22:23

   Ik ben vooral benieuwd naar jullie reacties. Ik kijk er al naar uit!

 3. 19 augustus 2017 / 08:49

  Veel succes en plezier met schrijven Steffi!

 4. 19 augustus 2017 / 09:43

  Veel succes steffi! Ik kijk alvast uit naar je posts!-

 5. 19 augustus 2017 / 14:44

  Leuk een nieuwe gastblogger! Ik ben benieuwd naar je verhalen Stevig!

 6. 20 augustus 2017 / 12:49

  Wat leuk Steffi! Heel veel suc6 en plezier! En ik kijk uit naar je verhalen!

 7. 21 augustus 2017 / 09:22

  knappe dame! Ik kijk uit naar haar artikels 🙂

 8. 29 augustus 2017 / 09:50

  Hi Steffi, welkom! Leuk dat je er bij bent gekomen, liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…polkadotMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: