WINACTIE & REVIEW | CAPTURE YOUR STYLE

WINACTIE & REVIEW | CAPTURE YOUR STYLE
Online lezen is het nieuwe lezen. We lezen steeds minder en minder een boek. Vandaag gaan we lekker terug in de tijd, terug naar het boek. Want hoe heerlijk is het af en toe om alles los te laten en een boek te lezen? Geen scherm, maar echt een boek dat ruikt en voelt als papier. We love it!

Hoewel online lezen (denk aan blogs en online magazines) gratis is, mist het soms toch die magie van het boek. En we brengen tegenwoordig al zoveel tijd achter onze schermen door, dat het soms ook lekker is om ervan af te stappen. Hoe kun je dat nou beter doen als met een prachtig boek die ook nog eens betaalbaar is?

KOFFIETAFEL PROOF
Ook al gaat het eigenlijk om de inhoud van het boek, het is ook wel belangrijk dat het koffietafel proof is. Je moet het boek toch ergens neerleggen? En zo is het niet alleen een boek dat je koopt, maar eigenlijk ook een fashionable accessoire voor in je interieur. Zie het als 2 vliegen in 1 klap.  Zo mooi het boek er van buiten uit ziet, zo mooi ziet het er van binnen uit. Het staat vol met prachtige afbeeldingen van en door Aimee Song. Dus dat is het hele boek genieten, zelfs als je er inhoudelijk niks aan vindt!
 WINACTIE & REVIEW | CAPTURE YOUR STYLE
INHOUD
En, waar gaat het boek eigenlijk over?  Capture your style is vooral een boek voor ambitieuze girls. Maar ik denk dat iedereen er wat van kan leren. Alleen erdoorheen bladeren is al geweldig! Capture your style is een how-to Instagram guide, en de focus ligt dus echt op Instagram. Je leert door het boek heen alle stappen. Van mooie foto’s maken tot hoe je foto’s kan bewerken, met verschillende apps en verschillende filters. Daarna gaat het over een storyteller worden, groeien met Instagram en het laatste hoofdstuk is business gerelateerd. Alles wat je wilt weten, staat erin. Dat is wat er zo tof is aan dit boek!

WINNEN, WINNEN, WINACTIE
Zoals beloofd, hier nog een kleine winactie voor jullie. Voor al jullie lieve reacties op mijn artikelen. Na het lezen van dit artikel wil je ongetwijfeld het boek lekker gaan lezen. En dat begrijp ik heel goed! Daarom ga ik dit boek ook aan één van jullie weggeven. Wat moet je doen om kans te maken op dit te gekke boek t.w.v. €12.99?
WINACTIE & REVIEW | CAPTURE YOUR STYLE
– Volg mij (BFAY) op Instagram
– Volg Marsha (Marushi Lifestyle) op Instagram
– Laat hieronder of op 1 van de Instagram accounts (bij de winactie foto) een reactie achter, zodat we weten dat je meedoet.

Je kunt meedoen t/m vrijdag 8 september 2017 en op maandag 11 september wordt de winnares bekend gemaakt. Succes girls! En vergeten jullie niet om nog een kijkje te nemen op BFAY?

Liefs,
Willeke

 

Willeke Arens
Willeke Arens

Find me on: Web | Instagram | Facebook

31 Reacties

 1. 25 augustus 2017 / 08:37

  Super leuk,dat boek ziet er geweldig uit!Ik doe heel graag mee 😉 xx

 2. Sandra
  25 augustus 2017 / 10:16

  Ik doe graag mee met deze winactie! Lijkt me een heel leuk boek!

 3. 25 augustus 2017 / 12:35

  Wat een gaaf boek lijkt me dit! Niet alleen leuk om te lezen en om inspiratie op te doen, maar ook om bij producten te leggen tijdens het maken van foto’s. Mijn jnstagram is: @dailydaphne.nl! Ik ben benieuwd?

 4. 25 augustus 2017 / 13:41

  Leuke winactie! Ik doe heel graag mee!

 5. 25 augustus 2017 / 14:02

  Grappig boek! Ik heb dat trouwens helemaal niet dat boeken op een koffietafel liggen. Ja, als ik hem aan het lezen ben. En daarna gaan ze netjes de kast in. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Bruine nasi met gehakt en preiMy Profile

 6. Marloes
  25 augustus 2017 / 14:38

  Dat lijkt me een heel gaaf boek zeg! Ik doe graag mee! Ik ga jullie zo even volgen op instagram

 7. 25 augustus 2017 / 19:09

  Oooh wat een mooi boek! Ik zou heel graag mee doen. Inderdaad voor het koffietafel-gehalte, maar ook omdat ik me heel graag wil ontwikkelen op mijn Instagram pagina en dus zeker tips en trucs voor mooiere foto’s en een mooiere stijl kan gebruiken. Ik volg jullie beide onder @abowlofhappinessnl 🙂

 8. 25 augustus 2017 / 19:23

  Ah wat leuk! Dat boek zelf is al heel fotogeniek 🙂 Ik zou graag meer uit m’n instagram account halen – ik ben eigenlijk al bezig om m’n feed er mooi uit te laten zien – dus dit boek lijkt me superleuk! Ik doe dus graag mee! En anders komt ‘ie op m’n wishlist voor m’n verjaardag 🙂

  Ik volg jullie beide! (@evavandenb)
  Eva onlangs geplaatst…Personal talk | School is weer begonnen & waar is m’n tijd om te bloggen?My Profile

 9. Shiva
  25 augustus 2017 / 21:50

  Klinkt als een interessant boek! Ik doe graag mee haha kan er nog wel wat van leren 😀

 10. Dorien
  26 augustus 2017 / 07:05

  Ik wil mee doen 🙂 d.benae

  Lijkt me een zalig boek !

 11. 29 augustus 2017 / 14:47

  Ah wat leuk, zelf ben ik gek op boeken. Ik lees nog steeds enorm graag, alhoewel ‘plaatjes’ kijken in dit soort boeken altijd ook super inspirerend is. Ik sla de actie even over, ik gun het boek graag aan iemand anders.

 12. 29 augustus 2017 / 17:27

  Ik ben zelf uit de grafische vormgeving en zou mooie instagram plaatjes kunnen presenteren, maar uhm… ik wil liever echt presenteren. Mijn leven is geen perfect plaatje met een goud randje! Ik sla dit maar over, maar als je eginne d bent lijkt me dit wel een mooie guide!
  Sonja onlangs geplaatst…Batiste mini’s: onmisbaar in jouw tas | BatisteMy Profile

 13. 30 augustus 2017 / 10:43

  wat een leuke winactie ik doe zeker mee, ik zou daar graag meer over willen leren

 14. Lyn
  30 augustus 2017 / 15:34

  Leuk, ik doe graag mee!

 15. Anita te Gussinklo
  4 september 2017 / 20:44

  Wat een gaaf boek.
  Die wil ik wel op de keukentafel ebben.
  Ik volg BFAY nu ook op Instagram.

 16. Daan
  5 september 2017 / 20:34

  Wat een mooi boek, dat zorgt voor inspiratie!

 17. 8 september 2017 / 11:09

  Ik ben heel druk met het verbeteren van mijn instagram en wil het boek heel graag winnen! Ik volg beide accounts 🙂

 18. 8 september 2017 / 21:57

  Ik doe graag mee met de winactie ! Dit boek wil ik al een tijdje hebben Hihi? Liefs, Katja

 19. Joyce
  8 september 2017 / 22:37

  Ohh dit ziet er zo’n tof boek uit!! Ik doe mee! (Mijn instagram naam is: ohsrslyjoyce)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: