Make-up look: A touch of purple

Make-up look: A touch of purple

Deze keer heb ik voor jullie een leuke make-up look klaar staan. Ik durf nooit echt kleuren te dragen. Maar deze keer probeerde ik een paarse oogschaduw. Benieuwd naar het resultaat? Kijk maar mee! Omdat ik niet vaak kleuren draag, koos ik voor paars. Dit is minder opvallend dan bijvoorbeeld groen, geel of blauw.

Ik gebruikte een palette van NYC. Hierin zit 1 donkerpaarse kleur en de rest zijn vrij neutrale kleuren. Het is handig om een palette te gebruiken. Zo ben je bijna altijd zeker dat de kleuren goed bij elkaar passen.

Make-up look: A touch of purple

Ik start met een oogschaduwbasis die ik ook nog eens afpoeder met een transparante poeder. Deze stappen zorgen er voor dat je oogschaduw beter zal blijven zitten. Ik vind dit persoonlijk een must bij iedere make-up look. Anders kruipt de oogschaduw nogal snel in de lijntjes.

Nu kunnen we aan het echte werk beginnen!

Ik begin met de paarse kleur aan te brengen in de arcade boog. Dit zal voor meer diepte zorgen. Ik ben zelfs een beetje hoger gegaan dan de crease. Zo zie je het paars beter en het geeft gewoon een mooi effect. Om het bewegend ooglid nog wat aan te zetten, kies ik voor de lichtste roze kleur. Deze is heel subtiel maar het geeft een mooie gezonde glans.

Uiteraard moet je ook nog goed blenden zodat je geen harde lijnen ziet en dan is de oogschaduw klaar. Je kan nog een eyeliner aanbrengen maar dat is een keuze die je zelf moet maken. Ik heb enkel een fijn lijntje tegen mijn wimper rand gezet om mijn wimpers wat voller te laten lijken.

Nog een beetje mascara om het helemaal af te maken en je bent ready to go! Als je nog meer paarse tinten wilt laten terug komen, kan je ook nog een lippenstift gebruiken met een paarse ondertoon. Ik vind de paarse oogschaduw helemaal niet te heftig. Ik vind hem zelfs zo mooi dat ik het bijna dagelijks durf te dragen.

En dit is uiteindelijk het resultaat geworden:

Dragen jullie weleens paarse oogschaduw?

Dit artikel is geschreven door gastblogger Steffi van myworldfullofstories

Steffi
Steffi

Find me on: Web

14 Reacties

 1. Marloes
  8 september 2017 / 09:22

  Hey ik heb dit palette ook! Leuke casuele look, maar ik vind het iets meer op een bruint tint lijken dan paars. Maar misschien komt dit door het licht?

 2. Shiva
  8 september 2017 / 09:25

  Leuk! Ik draag zelf eigenlijk nooit paarse oogschaduw. Maar het staat jou goed. 🙂

 3. 8 september 2017 / 11:11

  Ik hou wel van donkere kleuren (blauw, paars, groen) en heel vroeger heb ik me kapot geëxperimenteerd met kleurtjes (geel, lichtgroen etc) haha. Maar het staat heel leuk zo, op de foto lijkt het bijna bruin

 4. 8 september 2017 / 18:14

  Wat leuk! Ik heb dit paletje nog liggen in een lade! Ik ga hem er morgen maar eens bij pakken! Thanks voor de inspiratie!

 5. 9 september 2017 / 08:44

  Ik gebruik bijna nooit oogschaduw. Omdat ik het gewoon niet kan. Ik vind het wel erg mooi staan bij jou.

 6. Angelina
  13 september 2017 / 15:37

  Ziet er heel er mooi uit! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: