W7 | Metal pout & Mega Matte Lips review

W7 | Metal pout & Mega Matte Lips review

Lipsticks is toch wel het enigste makeup wat ik met plezier vaak af wissel. En dan vooral de roze/rood tinten vind ik echt prachtig. Maar ook andere kleuren begin ik nu steeds vaker te dragen Vandaag review ik twee super mooie kleuren van het merk W7 voor jullie. Deze twee pareltjes heb ik een keer in mijn goodiebag gekregen, maar nog niet de tijd gehad om ze te reviewen. 

Ik zal je eerlijk zeggen dat alhoewel ik wel bekend was met het merk W7, ik er nog nooit wat van heb gebruikt. Ik heb het vaker op verschillende blogs voorbij zien komen. Maar ik denk dat ik qua makeup meestal toch wel bij het oude vertrouwde blijft. En dat is zonde, ik zou juist wat meer moeten experimenteren.

W7 | Metal pout & Mega Matte Lips review

De W7 Metal Pout voegt een subtiele matte metallic gloed toe aan je liplook. De formule van deze lipgloss is creamy en longlasting en met een matte afwerking. De lip gloss, zit in een standaard houder die ik wel gewend ben van lipgloss en met een applicator. De vormgeving ziet er voor de rest wel vrij standaard uit. Het omhulsel is doorzichtig zodat je de kleur goed ziet en heeft een zwarte dop.

W7 | Metal pout & Mega Matte Lips review

Volgens W7 zorgt de metal pout lip gloss ervoor dat je lippen subtiel metallic zijn, maar wel een matte finish hebben. De textuur is ontzettend creamy, waardoor het product goed zou moeten blijven zitten.  Ik vind de kleur heel erg mooi het is wat neutraler dan de meeste kleuren die ik draag. Maar ik moet wel zeggen dat ik hem niet echt matte vind. Hij blijft toch wel ontzettend creamy.

W7 | Metal pout & Mega Matte Lips review

Ik vind dat je deze lipgloss erg makkelijk aanbrengt, de substantie smeert makkelijk en fijn uit over je lippen. Hij blijft ook wel een tijdje zitten, maar na een hapje en een drankje moet je hem toch wel weer even bijwerken. Daaraan merk je dat hij niet echt matte is. Hij vervaagt te snel daardoor, maar nog steeds blijf het een fijn lip product.

De Metal Pout lipgloss zijn verkrijgbaar in 4 tinten en kosten online slechts € 3,99 per stuk

W7 | Metal pout & Mega Matte Lips review

De Mega Matte Lipstick zit ook in een standaard huls met applicator, net zoals een lipgloss. De Mega Matte Lipstick heeft een crèmige textuur maar smeert met de applicator wel makkelijk uit. Hij is erg makkelijk in gebruik, alleen bij de randjes moet ik altijd opletten.

W7 | Metal pout & Mega Matte Lips review

De finish van de Mega Matte Lipstick is wel mat, maar niet dat het gelijk dof oogt. Het creamy structuur zie je er nog wel in terug. De kleur vind ik echt geweldig, en ik gebruik deze lipstick ook erg vaak op het moment.

W7 | Metal pout & Mega Matte Lips review

De Mega Matte lips zijn verkrijgbaar in 5 tinten en kosten online slechts € 3,99 per stuk

W7 | Metal pout & Mega Matte Lips review

Wat vind jij van deze kleuren?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. 14 september 2017 / 07:32

  ik vind ze mega mooi! Staan je beide heel mooi!

 2. Marloes
  14 september 2017 / 10:16

  Ik vind de kleuren echt heel mooi! Vooral die roze. En wat een mooie foto’s heb je gemaakt zeg!

 3. 14 september 2017 / 10:38

  Beide kleuren zijn erg mooi. Ik zou ze zelf ook wel willen en dat zeg ik niet snel over een gloss.

 4. 14 september 2017 / 10:56

  Ik vind die matte echt prachtig! En staat je goed 🙂

 5. 15 september 2017 / 09:34

  Prachtige kleurtjes! Hier een groot fan van w7. Weet ik hoeveel jaar geleden ooit eens allerlei doosjes met oogschaduw gekocht voor 50 cent per stuk. En die kleur pigmentatie was echt meer dan geweldig! Sindsdien enorm fan

 6. 15 september 2017 / 11:29

  Die felle kleuren staan jou altijd zo mooi! Ik heb dat ook hoor, dat ik meer merken zou moeten proberen haha!
  Josine onlangs geplaatst…rooibos voor je huidMy Profile

 7. 15 september 2017 / 16:07

  Heel mooie kleuren voor de donkere dagen!

 8. Angelina
  16 september 2017 / 09:00

  Echt hele mooie kleuren zeg! Ik zou ze ook dragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: