Happy Thoughts #20 | September 2017

Happy Thoughts #20 | September 2017

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort van een online dagboekje. Dan kan ik elk moment een happy thought’s openen, en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van September. Lees je mee?


Met mijn nichtje uit eten geweest in Delfshaven Lekker thuis relaxen, en naar mijn serie gekeken De verjaardag van mijn moeder gevierd, en gezellig met familie wezen eten  Naar een persevent geweest van “Return to sender”  Gezellig bij vrienden gegeten  Babyshower voor mijn schoonzus gehouden  Op het werk Vapiano gegeten met mijn collega  Een werkvergadering gehad & werk bbq  Mijn moeder en oma die me hebben geholpen met het schoonmaken in ons huis  Heel veel leuke & nieuwe samenwerkingen aangegaan  Mijn schoonzus is bevallen van een prachtige dochter!  Mijn moeder heeft bij ons thuis zitten wachtten tot dat de reparateur kwam en heeft ons huisje weer lekker schoon gemaakt  Gezellig bij mijn vriendinnetje Shannon langs geweest om haar pasgeboren baby te bewonderen De verjaardag van mijn schoonmoeder gevierd ♥

Happy Thoughts #20 | September 2017

Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

17 Reacties

 1. Marloes
  30 september 2017 / 16:45

  Altijd leuk om zo nog even terug te blikken op je leukste momenten van de maand!

 2. Shiva
  30 september 2017 / 16:51

  Leuke lijst weer! Altijd fijn om alle positieve herinneringen op te halen! Geeft mij altijd weer energy 😀

 3. 30 september 2017 / 17:43

  Mijn maand was niet de meest geweldige. Het positiefst was een kennismakingsgesprek voor een baan. Echter nog geen uitslag van.

 4. 30 september 2017 / 21:00

  Klinkt als een leuke maand! Mijn hoogtepunt was toch wel de reis naar Griekenland

 5. 1 oktober 2017 / 10:02

  Klinkt als dat je een zeer leuke maand hebt gehad! Mijn hoogtepunt was dat ik terug naar school ga voor de opleiding allround grime & visagie. 😉
  Elke onlangs geplaatst…Hot // lidl x heidi klumMy Profile

 6. 1 oktober 2017 / 14:41

  Wat leuk dat je tante bent geworden, van harte! leuk om een positieve blog te lezen, happy sunday!

 7. 2 oktober 2017 / 09:08

  Altijd moeilijk om 1 ding te noemen, jij hebt zo te zien ook een heel lijstje. Mijn maand zat vol met leuke dingen, zo was ik jarig, heb ik na veel maanden de vader van me vriend ontmoet, vaak buiten de deur wezen eten en die dingen.
  Emma onlangs geplaatst…Shopping in AmsterdamMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: