Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem

Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem

Vorige week kreeg ik een leuk perspakketje van Kneipp binnen met daarin een Mousse Body Lotion in de geur amandelbloesem. Dit product is rijk aan onverzadigde vetzuren, vitaminen, mineralen en proteïnen, wordt snel door de huid opgenomen en maak deze lekker zacht en soepel. Ik ben erg benieuwt naar dit product, de geur en hoe hij mij zal bevallen.

De kleur spreekt mij in ieder geval al erg aan, dus dat is alvast een groot pluspunt haha. Deze Body lotion mousse is afgestemd op de gevoelige huid en heeft de heerlijke geur van amandelbloesem. Ook is dit product zonder conserveringsmiddelen, zoals eigenlijk alle producten van Kneipp.

Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem

Kneipp Body Mousse is een heerlijk licht en luchtig huidverzorgingsproduct om je huid mee in te smeren na het douchen. Je gebruikt het in plaats van een body lotion of body crème. De voordelen van een body mousse zijn:

 • – Lekkere zachte en luchtige textuur
 • – Snel aanbrengen, trekt snel in, veel gebruiksgemak
 • – Natuurlijke oliën
 • – Geen plakkerig gevoel
 • – Een super gehydrateerde huid
 • – Geschikt voor alle huidtypen

Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem

Kneipp

Altijd al een zijdezachte huid willen hebben? Kies dan voor de lijn Amandelbloesem van Kneipp. Amandelbloesem heeft een betoverende milde geur en staat bekend om zijn bijzondere huidverzorgende eigenschappen. Amandelolie heeft een uitzonderlijk hoog gehalte aan oliezuur. Deze vettende olie wordt meteen door de huid opgenomen en maakt de huid zijdezacht en soepel. Amandelolie is zo mild dat het zelfs geschikt is voor de zeer droge, gevoelige en tere huid en laat deze huid weer soepel en zacht aanvoelen. De Amandelbloesem lijn bevat daarnaast andere waardevolle ingrediënten, zoals essentiële vetzuren en vitamine A en E om de huid intensief te voeden en te beschermen.

Kneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem

Dit product is vrij van silliconen, parabenen, paraffine, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. En ik vind het ook heel fijn om te weten dat Kneipp hun producten niet op dieren test!

Ingrediënten

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Isopentane, Isobutane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Extract, Amyris Balsamifera Bark Oil, Pogostemon Cablin Oil, Bulnesia Sarmientoi Extract (Guaiacwood Oil), Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sorbitol, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Propane, Butane, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Kneipp Body Lotion Mousse AmandelbloesemKneipp Body Lotion Mousse Amandelbloesem

Het is wel even wennen deze mousse, normaal gebruik ik eigenlijk alleen maar creme’s. Maar ik kan eigenlijk niks anders zeggen dan dat ik dit product echt super vind! Het schuim is echt heerlijk luchtig en zacht, en ruikt echt verrukkelijk! Het trekt ook erg snel in. Mijn huid voelt hierna heel erg zacht en soepel aan. En je hoeft er ook niet heel veel van te gebruiken. De bloemachtige geur vind ik echt heel fijn. Al met al weer een geslaagd product van Kneipp!

Kneipp Amandelbloesem Douche Foam 200 ml – €6,99

Wat vind jij van de nieuwe Body Lotion Mousse van Kneipp?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

20 Reacties

 1. Angelina
  3 oktober 2017 / 07:57

  Klinkt goed! Mooie foto’s heb je ook gemaakt. I love pink!

 2. 3 oktober 2017 / 16:09

  Wauw wat een mooie foto’s! Dit product ziet er echt ontzettend fijn uit. Ik zal hem onthouden!

 3. 3 oktober 2017 / 16:48

  Oh wat gek! Mousse douchegels heb ik veel ervaring mee, maar ik heb nog nooit een mousse body lotion gebruikt. Wat leuk! Kneipp doet het goed.

 4. Shiva
  3 oktober 2017 / 17:34

  hele mooie foto’s! Ik vind deze douchegels echt geweldig!

 5. Marloes
  3 oktober 2017 / 21:55

  Ik heb deze ook, en ik vind hem echt heerlijk ruiken! Ik gebruik sowieso vaak de producten van Kneipp.

 6. 3 oktober 2017 / 22:47

  Heb onlangs ook voor de eerste keer een mousse gebruikt wel super handig 🙂

 7. 4 oktober 2017 / 14:23

  Kneip heeft inderdaad altijd hele fijne geuren en ben er serieus fan van. Dit lijkt me dus ook de moeite waard om te proberen

 8. 5 oktober 2017 / 17:12

  Lijk me heerlijke product en vooral de geur is super heerlijk.

 9. 7 oktober 2017 / 08:28

  Een mousse ken ik nog niet, lijkt me inderdaad heel fijn en luchtig aanbrengen! Mooie foto’s trouwens weer babe!
  Josine onlangs geplaatst…trick or treat your skinMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: