De ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling

De ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling

Bij het merk Kipling krijg ik eigenlijk gelijk een flashback naar mijn middelbare school periode. Veel van mijn klasgenoten hadden zo’n gave rugtas met zo’n leuk aapje eraan. Ik zelf heb nooit een Kipling rugtas gehad, omdat mijn moeder vroeger al een tas voor mij gekocht had. In die tijd boeide deze dingen mij niet zo veel. Ik was echt een rebelse tomboy en was allang blij dat ik een goede tas had. Maar toch heb ik deze rugzakken altijd wel leuk gevonden.

Kipling’s nieuwe herfstcollectie heeft alles om te matchen met de sfeer en de kleuren van het nieuwe seizoen. Een selectie van functionele en mooie tassen speciaal voor jou! Kipling brengt functionele tassen voor elke gelegenheid met het oog op stijl en gemak. Perfect voor de modern jonge vrouw die houdt van organisatie en zich wil onderscheiden. Ze zijn perfect voor het weekend, shopping en natuurlijk de niet onbelangrijke “me time” zoals een bezoekje aan de fitness of yogales. Nu ik volwassen ben heb ik eindelijk mijn eerste Kipling tas in mijn bezit! Ik mocht een van deze tassen van de herfstcollectie reviewen (yeah!). Ik koos voor de ART M Premium omdat ik die qua kleur er echt voor mij vond uitspringen. En omdat deze tas echt super handig is voor als je een weekendje weg gaat. Hij is groot genoeg om al je spullen in mee te nemen.

ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling

KIPLING 

Kipling’s Art M is een praktische, middelgrote reistas voor vrouwen met een leuke, fabelachtige elegantie. De nylon reistas heeft verstelbare hoeken die de uitstraling en maat in een oogwenk kunnen veranderen en 3 verwijderbare organisers om al jouw reisbenodigdheden netjes in op te bergen. Deze veelzijdige reistas is perfect voor allerlei recreatieve activiteiten; of het nu een korte pauze is of een bezoekje aan de sportschool. De Art M reisshopper is een ruime, lichte weekendtas voor vrouwen, ontworpen met dikke ritsen en een praktische trolley sleeve, die netjes over de handgreep schuift.

ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling

Ik vind het leuk dat je de tas in verschillende modellen kan zetten. Het geeft dan toch een persoonlijk tintje.

ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling

Specificaties: 

 • Dubbele handgrepen
 • Kipling pluizige aapje sleutelhanger
 • Trolley sleeve aan de achterkant
 • Verstelbare hoeken met rits en drukknoopsluiting
 • Vak met rits aan de voorkant
 • Open vak aan de voorkant
 • Hoofdcompartiment met rits bevat:
  • Vak met rits aan de binnenkant
  • Groot vak van gaas met rits
  • Klein vakje
  • Pennenlus
  • Sleutelhanger
  • 3 kleine organizers
 • Rond gouden Kipling logo
 • Licht, duurzaam en altijd praktisch

ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling

Met deze tas komen ook drie kleinere tasjes die je ook aan de binnenkant van je tas vast kan maken. Super handig voor als je je spullen wilt sorteren. Je kan er bijvoorbeeld flesjes shampoo & body lotion indoen. Maar het grotere tasje is ook handig voor als je een extra paar schoenen mee wilt nemen.

ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling ART M PREMIUM Reisshopper van Kipling

Ik weet zeker dat ik heel veel plezier aan deze tas ga beleven, en dat hij nog vaak mee op reis gaat. Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe Kipling tas. Deze ART M PREMIUM Reisshopper kost € 149,90,- en wordt gratis bij je bezorgd!

Wat vind jij van deze Reisshopper?

In samenwerking met Kipling.nl

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

25 Reacties

 1. 5 oktober 2017 / 11:05

  Wat een gave tas! En lekker kleurig, goede keuze! Toen ik naar school ging had ik een heel suffe tas, veel klasgenoten liepen er veel hipper bij. Maar ach, ik kalkte mijn tas toen helemaal vol met teksten hahaha. Dat zou ik met zo een mooie Kipling nooit gedaan hebben 🙂
  Babs onlangs geplaatst…Een vochtboost voor je huid! Gold Collagen Mask- ReviewMy Profile

  • Marushi
   Auteur
   5 oktober 2017 / 11:08

   Jaaa dat deden wij ook vroeger haha. Mijn vriendinnen en ik schreven altijd berichtjes op elkaars tassen. Maar dat zou ik met zo’n dure tas nooit doen nee haha.

 2. 5 oktober 2017 / 11:47

  Net zoals velen, had ik ook van alles van kipling (tasjes, portefeuille, boekentas, rugzak,…) en toen ik een aantal jaar terug een Kipling handtas zag staan, kocht ik die uit pure nostalgie, ook een 150 €, maar ik heb ze maar één keer gedragen. Ik voelde me -onterecht waarschijnlijk- alsof iedereen naar me keek en dacht: “Kijk die 30-jarige met haar Kipling tas”…
  Kool Family onlangs geplaatst…Date night @BonaparteMy Profile

 3. 5 oktober 2017 / 12:58

  Wat een super mooie tas! De kleuren vind ik ook erg mooi. Leuk detail (en ook erg handig) dat er kleinere tasjes bij zitten en dat je de tas in verschillende modellen kunt verstellen. Ik had vroeger een portemonnee van Kipling, beetje saai model was dat eigenlijk, maar niet kapot te krijgen.
  Deb onlangs geplaatst…Snapshots: Sharing some summerlovin’ pics!My Profile

 4. 5 oktober 2017 / 13:11

  Wat een leuke stevige tas! De kleurrijke details maakt hem een stuk speelser.

 5. 5 oktober 2017 / 16:26

  Dat is best een leuke reistas en frisse kleuren ook 🙂

 6. 5 oktober 2017 / 17:10

  Wat een leuke tas is het..
  Ik zelf heb ook al verschilende tassen van kippeling..
  Blijft een super goei kwalitijd…

 7. 5 oktober 2017 / 19:41

  oh die reisshopper is zo mooi. Ik moest vroeger als tiener een kipling tas hebben voor het school. Gelukkig kreeg ik die ook nog. Maar zo een paarse reistas is super leuk.

 8. Shiva
  5 oktober 2017 / 21:04

  Oh wat een leuke Tas! Bijzondere kleurencombinatie, heel uniek!

 9. Angelina
  6 oktober 2017 / 11:51

  Ik heb nooit een tas van kipling gehad, maar deze vind ik wel heel erg mooi! Leuke kleuren.

 10. Briget
  12 mei 2019 / 12:25

  is deze tas nog te koop ? kan het niet vinden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: