Sfeerimpressie “Powermom Brunch Event”

Sfeerimpressie “Powermom Brunch Event”

Ik ben afgelopen weekend voor de tweede keer naar een mama event geweest, namelijk de “Powermom Brunch event”. Dit event werd georganiseerd door Hellen samen met Fabienne van Mypartyplanner. Het was de eerste editie van deze Powermom event. Het event werd gehouden in Zappaz in Amsterdam. Een super leuk tentje met een geweldige inrichting. Ik werd door Hellen uitgenodigd om foto’s te komen maken en over het event te bloggen.

Ik heb zelf nog geen kinderen, maar vind het toch super interessant om te horen wat deze mama’s allemaal meemaken. Om 1 uur was ik aanwezig in Amsterdam, bij binnenkomst kreeg ik gelijk een lekker drankje aangeboden en een bonnetje voor de bingo. De mama’s waren al lekker aan het kletsen met elkaar. Ik liet eerst een covershot van mezelf maken door Kimberly van Kimberly Muller Fotografie. Daarna zocht ik een goed plekje in de zaal om foto’s te schieten. Helen en fabienne opende de brunch en gaven gelijk de microfoon aan de eerste Powermom spreker Sjanel. Na haar verhaal was er nog tijd voor een vragenronde.  Daarna konden de mama’s lekker gaan lunchen. Het buffet was zeer goed verzorgd met verschillende broodjes en smeersels.

Na de lunch konden de mama’s lekker connecten, en werd er tussendoor ook nog een Power mom quiz en een mama bingo gehouden waarbij je verschillende dingen kon winnen. Ik had het geluk dat ik een super leuk pakketje won van het merk Black up. Daar zat een oogschaduw pallette in en twee lipsticks. Maar je kon natuurlijk ook producten winnen voor je baby, verschillende soorten bonnen en nog veel meer. Naast een goodie tasje ging iedereen ook met een prijs van de bingo mee naar huis. Ze hadden ook nog een photobooth geregeld. Dan stond daar zo’n apparaat en dan moest je daar voor gaan staan. Er werden drie foto’s gemaakt, en die werden ook gelijk voor je afgedrukt.

Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event"Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event" Sfeerimpressie "Powermom Brunch Event"

Ook was er een makeup corner waar je jezelf kon laten opmaken, en ook gelijk advies kon krijgen.

Het was weer een en al gezelligheid op deze Powermom Brunch. Hellen, bedankt weer voor de uitnodiging en op naar je volgende event! 😉

Heb jij al kinderen? Of hebben jouw vriendinnen al baby’s?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. Marloes
  10 oktober 2017 / 10:20

  Dat ziet er echt heel gezellig uit zeg. Leuk dat er zo’n event bestaat. Ik heb zelf nog geen kinderen dus ik zou er niet snel heen gaan nu 😉

 2. 10 oktober 2017 / 17:15

  Wat leuk dat je hier voor bent uitgenodigd! Lijkt me wel apart om op een mama event te zijn zonder zelf kinderen te hebben, maar t ziet er in ieder geval wel heel gezellig uit!
  Ik heb maar 1 vriendin die kinderen heeft, maar die is ‘al’ 31.. al mijn andere vrienden zijn midden twintig en zijn daar nog totaal niet mee bezig. Mijn vrienden willen wel graag later kinderen, ik weet niet of ik dat ooit wil. Dus als t al gebeurd ben ik waarschijnlijk wel de laatste van de groep :p

 3. 10 oktober 2017 / 19:18

  Wat fijn zeg! Dat ziet er daar een heel erg gezellige boel uit! 🙂

 4. 11 oktober 2017 / 00:29

  ik ben nog nooit naar zo’n event geweest maar het zag er heel gezellig uit. heel fijn om eens mee te kijken.

 5. Shiva
  11 oktober 2017 / 12:30

  Leuk hoor! Ziet er in ieder geval erg gezellig uit!

 6. Angelina
  12 oktober 2017 / 12:44

  Ik ben geen mama, maar het ziet er wel allemaal erg leuk uit!

 7. 12 oktober 2017 / 21:26

  Wat leuk al die reacties! Superleuk geschreven Marsha, we love your blog! Hebben jullie eventueel interesse om op de hoogte te blijven van onze event? Bekijk onze website: http://www.babymomtalk.nl en meld je aan voor de nieuwsbrief! Thanks again Marsha

  Liefs, Hellen
  Founder Babymomtalk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: