Review | Revlon Lipsticks Dahlia, Hydrangea & Poppy

Review | Revlon Lipsticks Dahlia, Hydrangea & Poppy

Een vrouw kan nooit genoeg lipsticks in huis hebben. Voor elke mood een andere kleur lipstick. Vandaag review ik drie lipsticks voor jullie van het merk Revlon. Deze drie Ultra HD lipsticks van Revlon heb ik ontvangen van de webshop Parfumania. Parfumania is een online parfumerie shop en verkoopt naast parfum ook cosmetics, huidverzorgingsproducten en nog veel meer. Ik koos voor de kleuren: Dahlia, Hydrangea en Poppy. 

Zoals je ziet zijn de kleuren Hydrangea en poppy een beetje rood/roze achtig. Dit is ook het type kleur dat ik vaak draag en waar ik me “veilig” bij voel. Ik heb dit keer ook voor een andere kleur gekozen die ik normaal gesproken niet snel zou dragen. Dahlia is een beetje een bruintint, die ik normaal gesproken niet draag. Ik vind dat het mij bleker maakt dan dat ik al ben. Ik ben erg benieuwd naar deze kleuren en hoe ze uitvallen op mijn lippen.

Parfumania

De Revlon Ultra HD Lipstick geeft de lippen een overdaad aan kleur zonder dat de lipstick zwaar aanvoelt . Door de geavanceerde wasvrije geltechnologie creëer je een heldere, high definition kleur in slechts één vloeiende beweging. Het geheim van de Ultra HD Lipstick zit in de gelbasis, die zorgt voor een gewichtloos gevoel op de lippen. Eén laagje van deze heerlijk geurende, zijdezachte lipstick is voldoende om de lippen met een heldere, intense kleur te verrijken.

Parfumania

Voor een overdaad aan kleur die niet zwaar aanvoelt op de lippen. Dankzij het gebruik van innovatieve pigmenten bereik je een intense kleur in slechts 1 beweging. De unieke Elasticolor technologie omhelst de lippen met een explosie van kleur. Bevat polymeren voor een langhoudende kleur en betere conditie van de huid. Hydraterende bestanddelen en anti-oxidanten, waaronder zoete amandelolie, verbeteren de lipstructuur en maken de lippen zijdezacht.

Deze Ultra HD lipsticks van Revlon zijn op dit moment verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. 810 Orchid, 815 Sweet Pea, 820 Petunia, 825, Hydrangea, 830 Rose, 840 Poinsettia, 845 Peony, 850 Iris, 855 Geranium, 860 Hibiscus, 875 Gladiolus, 885 Camilla, 890 Dahlia en 895 Poppy.

Van links naar rechts de kleuren: Poppy – Hydrangea – Dahlia

Van links naar rechts: Poppy – Hydrangea – Dahlia

Als eerste moet ik zeggen dat ik alle drie de kleuren echt prachtig vind. Hydrangea springt er voor mij wel echt uit. Ik moet wel zeggen dat alle drie de kleuren dicht bij elkaar liggen. Dahlia heeft mij erg verrast, omdat ik eigenlijk had verwacht dat de kleur wat donkerder zou zijn. Maar hij komt qua kleur erg in de buurt van Poppy. Deze lipsticks zijn heel erg romig en smeren lekker uit. Maar omdat ze zo romig zijn moet je wel oppassen dat je niet uitschiet. Ook het subtiele glittertje erin kan ik waarderen. Na een hapje en drankje moet je deze lipsticks wel even bijwerken. Deze lipsticks kosten nu €12,50 op de website van Parfumania, en worden gratis verzonden.

Wat vind jij van deze kleuren van Revlon?

In samenwerking met Parfumania

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

22 Reacties

 1. Shiva
  12 oktober 2017 / 06:57

  Mooie kleuren! Ik vind dat ze je alle drie erg mooi staan!

 2. 12 oktober 2017 / 07:13

  Mooie verpakking! Ik geloof dat ik nog nooit een Lipstick van Revlon heb geprobeerd, maar ik ben ook meer van de matte!
  Nancy onlangs geplaatst…WEDNESDAY WISHLIST: ZAFULMy Profile

 3. 12 oktober 2017 / 11:32

  Alle drie vind ik het prachtige kleurtjes! De lipsticks zelf zien er ook mooi uit zeg. Ik heb nog nooit iets van Revlon gehad volgens mij. De lipsticks zien er in ieder geval al heeeel mooi uit! 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Hoe kom ik over op mijn blog?My Profile

 4. Angelina
  12 oktober 2017 / 12:45

  Hele mooie kleuren lipstick zeg! Die poppy vind ik ook erg mooi!

 5. 12 oktober 2017 / 13:37

  Die zien er echt mooi uit – vooral die poppy past jou wel goed als je het mij vraagt 🙂

 6. 13 oktober 2017 / 12:00

  Ik vind Dahlia juist heel goed bij je staan! Het straalt kracht uit.

 7. 15 oktober 2017 / 11:42

  Erg donker zijn ze maar wel heel mooi! Staat je prachtig

 8. 17 oktober 2017 / 13:52

  Ooh die kleuren zijn stuk voor stuk prachtig, ik hou van rode tinten lipstick!
  Liefs,
  Yara

 9. 17 oktober 2017 / 19:01

  Mooie kleurtjes zeg. Ik vind de bovenste vooral de mooiste.

 10. 18 oktober 2017 / 21:52

  Wat maak je toch prachtige foto’s!
  Ik had ze wel iets dekkender verwacht trouwens, maar even goed prachtig. Liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…bye bye bad hair dayMy Profile

 11. 9 februari 2018 / 10:48

  Hoewel ik zelf dit niet gebruik, vond mijn Canadese vrouw het erg interessant!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: