Stalen crystal roseplated armband van Lucardi

Stalen crystal roseplated armband van Lucardi

Iedereen die mij kent en mijn blog bezoekt weet dat ik gek ben op sieraden en bling bling. Ik mocht dit keer van Lucardi iets leuks uitzoeken wat helemaal mijn eigen stijl was. Ik heb een tijdje zitten nadenken over wat ik zou uitkiezen. Misschien oorbellen, of een ketting. Maar daar heb ik er toch ontzettend veel van. Misschien handig om toch een keer iets anders te nemen.

Dus besloot ik om dit keer voor een armband te gaan. En dan het liefst eentje die bij mijn verlovingsring zou passen. Het zou dus een goudkleurige armband worden met een beetje bling bling. Na een tijdje op de site van Lucardi Juwelier Rotterdam rond geneusd te hebben kwam ik bij de perfecte armband terecht! Deze rosé armband past perfect bij mijn verlovingsring!

Stalen armband crystal roseplated

Rosé en bling is nog steeds helemaal trendy! De kristalstenen maken deze armband helemaal af! Combineer deze mooie armband met andere roseplated sieraden met kristal. – Lucardi

Het pakketje was heel snel binnengekomen, en ik kon niet wachtten om hem te proberen. Op het eerste gezicht lijkt de armband zwaar, maar in het echt voelt hij zo licht als een veertje. Voor het fijne is deze armband eigenlijk net iets te groot. Hij zakt niet van mijn arm af, maar hangt wel los over mijn hand. Ik kan hem een schakel korter omdoen maar dan hangt het originele schakel waar hij in moet wel los. Het is niet vervelend om hem zo te dragen, maar voor het mooie had hij toch liever iets kleiner gemoeten.

De schakels ogen wat grof, maar in het echt vind ik hem heel fijn en elegant. De witte delen met kristalstenen maken het voor mij helemaal af. Deze armband is nu afgeprijsd en kan je op de website van Lucardi vinden voor € 59,99,-

Bij deze armband heb ik ook nog een ring uitgezocht. Deze stond al een tijdje op mijn lijstje maar ik was er nog niet aan toe gekomen om hem in mijn winkelwagentje te gooien. Ik had hem toen een keer op een blog voorbij zien komen en vond hem zo mooi! Ik kan deze ring om mijn ring of middel vinger dragen, dus qua grote vind ik hem perfect! Deze ring is nu afgeprijsd en kan je op de website van Lucardi vinden voor € 9,99,-

Goldplated ring fuchsia met zirkonia

Deze mooie ring van het merk Nouveau Vintage is gemaakt van het materiaal goldplated. De ring is bezet met 12 zirkonia stenen en 1 grote steen in het midden. Door de prachtige stenen heeft de ring de vorm van een bloem. Deze ring is in verschillende kleuren beschikbaar! – Lucardi

Allebei deze sieraden zijn plated, maar wat betekend dat nou eigenlijk?

Een plated sieraad is een sieraad van metaal met een laagje van een ander metaal erover heen. Een koperen ring met een laagje van goud noemen we bijvoorbeeld goldplated, of verguld. Een ring met een laagje zilver noemen we silverplated, of verzilverd. Omdat er maar een dun laagje goud en zilver wordt gebruikt, zijn plated sieraden betaalbaarder dan sieraden die volledig van goud of zilver zijn.

Wat vind jij van deze sieraden?

In samenwerking met Lucardi

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. Angelina
  18 oktober 2017 / 09:11

  Ik vind ze allebei erg mooi! Maar de armband is toch wel echt mijn ding hoor. Ik hou ook ontzettend veel van bling bling. <3

 2. 18 oktober 2017 / 12:52

  Door mijn werk draag ik niet veel sieraden, maar als ik dit zo zie denk ik dat ik daar op vrije dagen toch wat meer tijd aan moet besteden. Ik hou van goudkleurige sieraden

 3. 18 oktober 2017 / 15:04

  De ring is heel leuk en past ook goed bij de armband! De armband vind ik voor dagelijks gebruik best heftig maar voor een feestje dan weer wel erg leuk 🙂

 4. Marloes
  18 oktober 2017 / 20:18

  Ik heb die ring ook! Maar dan in een andere kleur, mooi is hij he. Die armband is ook echt prachtig!

 5. Shiva
  18 oktober 2017 / 21:01

  Leuke ring! Persoonlijk vind ik de armband mooier! Maar beide alsnog erg leuk 😀

 6. 18 oktober 2017 / 21:23

  Oogt heel mooi. Ik draag bijna geen sierraden en als ik er draag zijn het fijne dingen. Groetjes Ellen

 7. 19 oktober 2017 / 11:41

  Ik zou ze graag net iets fijner gezien hebben 🙂

 8. 19 oktober 2017 / 16:51

  Wauw wat een mooie juwelen! Die ring zou niet misstaan als verlovingsring haha. 🙂

 9. 15 november 2017 / 11:24

  Jaaa sieraden, love it! <3 Wat een leuke sieraden zeg! De armband zou voor mij iets te grof zijn, maar ik vind hem bij jou echt prachtig staan. Jammer dat hij net wat aan de grote kant is. De ring is trouwens ontzettend cute!
  Eveline Fleur onlangs geplaatst…Veranderingen in ons levenMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: