Happy Thoughts #21 | Oktober 2017

Happy Thoughts #21 | Oktober 2017

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort van een online dagboekje. Dan kan ik elk moment een happy thought’s openen, en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van oktober. 


Met Vice uit eten geweest bij Sushi restaurant Fugu Met Vice wezen shoppen in Amsterdam Horloge gekocht voor Vice zijn verjaardag Naar het event van Helen geweest de Powermom Brunch Mijn schoonzus is bevallen van een dochtertje Met de food chicks wezen eten in Amsterdam bij Sushi Samba  Bij mijn schoonzus wezen eten  Gezellig weer gedate met mijn vriendinnetje Shannon Verjaardag van Vice gevierd met familie  Een wedstrijd gewonnen op werk, we hadden 5 kg chocola gewonnen! Op zoek naar een locatie voor onze bruiloft ♥ Met Vice & Faroek naar Frightnight Zuiderpark geweest ♥ Naar de film “Geostorm”geweest ♥ Verjaardag gevierd van Vice met vrienden ♥ Naar de film Thor Ragnarok geweest 

Elke dag gebeuren er wel kleine of grote dingen waar je blij van wordt. Ik wil voor elke maand een lijstje maken met alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Eigenlijk een soort van een online dagboekje. Dan kan ik elk moment een happy thought’s openen, en terug kijken op alle leuke dingen die ik heb meegemaakt. Dus bij deze mijn Happy Thoughts van Oktober. Lees je mee?

Wat was jouw leukste moment deze maand?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

9 Reacties

 1. Angelina
  31 oktober 2017 / 10:28

  Wat een leuke dingen heb je allemaal gedaan. Ik ben ook naar Ragnarok geweest, vond hem echt gaaf!

 2. 6 november 2017 / 22:56

  Sushi staat ook zeker op mijn lijstje. Wordt hier hoog tijd om dat weer eens te gaan eten. Is Fugu een aanrader?

  • Marsha
   Auteur
   7 november 2017 / 01:19

   Ik vond Fugu zeker een aanrader! Je betaald wel iets meer, maar je heb dan ook allemaal verschillende sushi’s.

 3. Angelina
  11 november 2017 / 15:16

  Wat een super leuke dingen heb je weer meegemaakt!

 4. 15 november 2017 / 19:07

  Wat fijne momenten zijn het.. Dat je der super gelukkig van word als je het leest 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: