Een fluweel zacht huidje met FRØYA BODY OIL | MYLÈNE

Een fluweel zacht huidje met FRØYA BODY OIL | MYLÈNE

De winter staat voor de deur en zo ook een droge huid en kloofjes. Een goede verzorging is nodig, om te zorgen dat je huid zacht en gezond blijft. Ik heb een gevoelige huid en in de winter snel last van droge benen. Mijn moeder kwam met hét redmiddel. Volgens haar was dit de “wonderolie” van Mylène, die ze op een huisparty bij een van haar vriendinnen had gekocht. Moeders hebben vaak gelijk, maar toch eens even testen of dit wel zo goed werkt!

De verpakking is simpel en duidelijk. Hij oogt fris en ook best hip. Het is een handig flesje met draaidop. De gebruiksaanwijzing is als volgt: na douche of bad aanbrengen op de huid en zachtjes inmasseren. Het doseren is echter wat onhandig omdat het een dunne olie is die eruit komt. Zorgen dat je niet knoeit dus. De olie is gelig van kleur en doorzichtig.

De achterkant staat vol met ingrediënten. De ingrediënten zijn allemaal plantaardig, dus dat is fijn. De olie voelt zijdezacht aan en de geur die vrijkomt zodra je de dop eraf haalt is heerlijk. Het is een geur die me doet denken aan massageolie. Ontspannen dus. Het flesje bevat 200ml en dit flesje is voldoende om te overwinteren omdat je er niet veel van gebruikt per keer.

Belangrijk bij het gebruik van een body oil vind ik dat het product snel intrekt. Je wil niet dat het na gebruik vlekken achterlaat in je kleding. Gelukkig is deze olie binnen no-time ingetrokken en kun je erna vlekkeloos je kleding aantrekken.

Op het flesje staat het volgende:

“Fluweelzachte lichaamsolie om je huid ook na de douche optimaal te verzorgen. De olie bevat, net als Mylène Botanic Oil, een mix van plantaardige ingrediënten. Ga voor een voelbaar gladde huid met deze aangename body oil en revitaliseer lichaam en geest met de heerlijke geur die je de sfeer van het hoge noorden laat ervaren!”

Ik sluit mij volledig aan bij de boodschap op de achterkant van het flesje. Na het gebruik van deze olie voel ik me fris, ontspannen, schoon en mijn huid oogt zacht en soepel. Ik duik nu fris en fruitig mijn bed in, kom maar op met die winter. Een echte aanrader dus, vooral voor deze tijd van het jaar!

Shop het product hier voor €19,00,-

Gebruik jij liever body oil of body lotion?

Dit artikel werd geschreven door gastblogger Anne Peters
Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

14 Reacties

 1. Marloes
  24 november 2017 / 23:29

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar klinkt goed! Ik ben zelf meer van de bodylotion. 🙂

 2. Shiva
  24 november 2017 / 23:30

  Oh wat lijkt me dat een fijn product! Gebruik zelf nog niks behalve af en toe wat vaseline.

 3. 26 november 2017 / 16:16

  Je weet het goed te brengen in je artikel, want ik ben inmiddels zo nieuwsgierig geworden naar het product dat ik het eerdaags ga uitproberen 🙂 Dank voor deze tip!
  Patricia onlangs geplaatst…De TV-series TagMy Profile

 4. 26 november 2017 / 17:45

  Ik gebruik liever een lotion omdat ik olie eigelijk altijd net wat te vet vind.

 5. 26 november 2017 / 21:13

  Ik hou eigenlijk niet zo van olies, niet op mijn huid of op mijn huid. Geef mij maar een lekkere milk of butter! Mylene is wel een heel fijn merk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: