De winter vrijetijdstas EXPERIENCE PRINTED | Kipling

De winter vrijetijdstas EXPERIENCE PRINTED | Kipling

Kipling is met een nieuwe winter vrijetijdstassen lijn gekomen. Ze zien er super leuk uit! De tassen komen in verschillende modellen, kleuren en printjes. Ik mocht van Kipling een van hun tassen reviewen, en ik heb voor de Experience Printed gekozen. Ook al ben ik geen scholier meer, ik gebruik nog zeker vaak een rugzak. Denk bijvoorbeeld aan korte citytrips, overnachtingen, pretparken.

Ik neem liever een rugzak mee zodat ik mijn handen vrij kan houden, dan dat ik heel de dag met een schoudertas hoef te lopen zeulen. Normaal gesproken ben ik meer van de zwarte rugzakken. Voor mijn gevoel is dat gewoon een veilige kleur, en het past overal bij. Maar met deze winterlijn van Kipling besloot ik toch uit mijn comfortzone te stappen. Dus ik ging voor een paarse rugzak met bloemenmotief.

De winter vrijetijdstas EXPERIENCE PRINTED | Kipling

Je kan de rugzak naar lengte verstellen. Of je hem nou strak om je lichaam wilt hebben, of gewoon los wilt laten hangen je kan het allemaal zelf verstellen. Het fijne aan deze tas is dat hij meerdere vakken heeft waar je je spullen kwijt kan. Bij mij word het meestal een grote grabbelton, dus hier ben ik heel blij mee. Deze tas komt in 13 verschillende soorten kleuren & patronen.

De winter vrijetijdstas EXPERIENCE PRINTED | Kipling

Kipling’s Experience is een stijlvolle, middelgrote rugzak voor vrouwen met een drukke, actieve levensstijl. Deze prachtige rugzak is leuk en functioneel en heeft een laptopvak, handige sleutelhanger, veel vakken en een lichte, waterafstotende afwerking. Of je nou een dag vol vrije tijd hebt, een gezellige city break of een normale dag, gooi gemakkelijk jouw benodigdheden in de tas. Pas de comfortabele, verstelbare riemen aan en je bent klaar om te gaan. – Kipling

De winter vrijetijdstas EXPERIENCE PRINTED | Kipling

Specificaties: 

 • Verstelbare, gewatteerde rugzakriemen
 • Handgreep bovenop
 • Kipling pluizig aapje als sleutelhanger
 • Voorvak met rits
 • Open voorvak onder de flap sluiting
 • Hoofdcompartiment met:
 • Drukknoop en trekkoord sluiting
 • Mobiele telefoonvakje
 • Pennenlus
 • Laptopvak
 • Sleutelhanger
 • 2 open zijvakken
 • Rond Kipling logo
 • Licht, duurzaam en altijd praktisch

De winter vrijetijdstas EXPERIENCE PRINTED | Kipling

Gebruik jij nog vaak een rugzak?

In samenwerking met Kipling

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

17 Reacties

 1. 4 december 2017 / 11:16

  Wat een mooie rugzak! Vroeger droeg ik altijd rugrakken, maar dit was niet zo goed voor mijn rug.
  Liefs,
  Yara

 2. Marloes
  4 december 2017 / 21:35

  Ik vind hem er erg leuk uitzien! Ik gebruik ook nog vaak een rugzak. Altijd handig 🙂

 3. Shiva
  4 december 2017 / 21:58

  Wat een leuke tas! Ik vind je outfit er ook zo goed bij passen! 😀

 4. Angelina
  5 december 2017 / 11:09

  Ik vind het patroontje erg leuk! Ik heb vroeger echt heel veel rugzakken van Kipling gehad!

 5. 5 december 2017 / 16:14

  Ik had vroeger een tas van kipling voor school haha, maar nu draag ik geen rugzak meer al is het soms wel handig.

 6. 5 december 2017 / 17:41

  Die tassen doen me echt aan school denken vroeger iedereen met die aapjes er ook aan haha. Gebruik ook nog weleens regelmatig rugzakken met bijv fietsen of wandelen

 7. 5 december 2017 / 19:42

  DIe aapjes van Kipling doen me zo aan vroeger denken. Dat was altijd dé reden om een kiplingtas te kiezen 🙂

 8. 6 december 2017 / 12:00

  Lijkt me handig zo een rugzak, maar ik gebruik het niet. Noem mij maar een “handtas persoon” ?

 9. 8 december 2017 / 17:23

  Wat een leuke rugzak van Kipling echt een mooie printje is het…

 10. 14 december 2017 / 18:34

  Kipling is altijd een van m’n favorieten merken tas geweest. Vooral tijdens m’n school periode.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: