De prachtige oorknoppen van Mostert Juweliers

De prachtige oorknoppen van Mostert Juweliers

Hoe ouder ik word, hoe meer ik merk dat mijn smaak veranderd op verschillende gebieden. Dat heb ik ook met sieraden. Vroeger was ik meer van de uitbundige statement kettingen, maar de laatste tijd ben ik meer van de subtiele sieraden. Ik ben door Juweliers Mostert benaderd of ik een van hun parel oorbellen wou proberen. Ik vind dat Iedereen zo’n soort stel parel oorbellen in zijn collectie zou moeten hebben. Voor een klassieke en trendy touch aan elke outfit.

Op de site van Mostert Juweliers kan je terecht voor verschillende soorten waaronder: ringen, kettingen, oorbellen, horloges, hangers en bedels. De oorbellen waarvan ik een setje mocht uitkiezen kwamen in de materialen zilver, goud en witgoud. Ik ben voor een zilver setje gegaan met parels en zirkonia. Deze oorbellen zijn gemaakt van het allerbeste zilver. Parel: 5.5 mm.

prachtige-oorknoppen-juweliers-mostert

Zodra ik mijn order geplaatst had, werden de oorbellen erg snel in een witte envelop bezorgd. Daarin zat dit schattige doosje met een strik.

prachtige-oorknoppen-juweliers-mostert

Beschrijving:

Een van de meest klassieke en tijdloze oorbellen zijn toch wel de parel oorbellen. En voor deze parel oorbellen geldt precies hetzelfde! Geschikt voor elke outfit en iedere gelegenheid, zijn ze een echte must-have. Denk bijvoorbeeld aan die mooie bruiloft of die belangrijke werkbespreking, ze passen altijd. Met het prachtige zilver en de beste kwaliteit parels zullen deze oorbellen zeker in het oog springen. Door hun diameter van 5.5 mm hebben de parels bovendien een prachtig formaat. Graag meer parel sieraden om uw outfit die perfecte look te geven? Neem dan eens een kijkje bij de parel kettingen en parel ringen, want veel parel oorbellen maken deel uit van een bijpassende serie. Zo kunt u altijd helemaal in stijl verschijnen! – Mostert Juweliers

prachtige-oorknoppen-juweliers-mostert prachtige-oorknoppen-juweliers-mostert

Deze oorknoppen van zilver met parels en zirkonia koste € 54,00 en worden gratis thuis bezorgd.

prachtige-oorknoppen-juweliers-mostert

Ben jij in het bezit van Parel oorbellen?

In samenwerking met Mostert Juweliers

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

24 Reacties

 1. Marloes
  22 januari 2018 / 10:19

  Ik heb zelf geen parel oorbellen, maar ik vind deze wel erg mooi!

 2. 22 januari 2018 / 12:33

  Classy hoor, ziet er heel stijlvol uit! Mooi en staat je ook prachtig!

 3. 22 januari 2018 / 13:11

  Ze zijn prachtig! Lijken een beetje op de mijne, heel mooi!

 4. Angelina
  22 januari 2018 / 14:05

  Mooie foto zeg! En je nieuwe oorbellen zijn prachtig!

 5. 22 januari 2018 / 16:06

  Deze oorbellen zijn ook heel mooi. Ik mocht laatst ook een setje uitkiezen. Ze hebben daar mooie dingen!

 6. Shiva
  22 januari 2018 / 19:49

  Erg mooie oorbellen! Ik ben zelf ook wat meer van simpele oorbellen, Leuk!

 7. 22 januari 2018 / 22:00

  Prachtige oorbellen! Ik ben dol op pareltjes. Heel subtiel, chique en rustig.

 8. 23 januari 2018 / 20:08

  Wat een prachtige oorbellen!
  Liefs,
  Yara

 9. 25 januari 2018 / 15:04

  Wat een prachtige oorbellen! Zien er zo luxe uit

 10. Hanna
  23 mei 2018 / 21:41

  Prachtige elegante oorbellen. Not 2 much. Precies goed voor bijna elk outfit. Ik heb 1 paar van deze gouden oorbellen

 11. 3 december 2018 / 21:17

  Ik heb zelf een prachtig paar van TiSento met een parel aan elke oorbel en vind het echt iets voor bijzondere momenten 🙂
  Wat heb je prachtige oorbellen uitgekozen 🙂 Zou deze zelf ook wel dragen.
  Daisy de Vos Burchart onlangs geplaatst…GezinsuitbreidingMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: