SPAM JE BLOG! 7# JANUARI EDITIE

SPAM JE BLOG! 7# JANUARI EDITIE

Het is tijd voor de eerste “spam je blog” van het jaar! Het is alweer een hele lange tijd geleden dat ik zo’n soort artikel heb geplaatst, dus het word wel weer eens tijd. Het is alweer januari in het jaar 2018! De feestdagen zijn voorbij en het gewone leven begint weer. Ik vind het soms nog steeds akelig koud buiten, ik hou er echt niet van. Geef mij de zon maar! 

Het is lang geleden dat ik een spam je blog geplaatst heb, maar het is ook alweer een tijdje geleden dat er veel artikelen online kwamen op Marushi Lifestyle. Daar ga ik binnenkort een blog over schrijven. Ik ben nu een paar maandjes uit de running geweest, en ik merk dat sommige blogs die ik vroeger volgden er mee gestopt zijn! Heel erg jammer, maar ik ben nu ook weer benieuwd voor welke nieuwe blogs hun plaats gemaakt hebben!

januari, spam je blog

Vandaag heb ik weer een ouderwetse “Spam je blog” voor jullie. Volgens mij hoef ik er weinig over uit te leggen, maar nog even in het kort dan. Vertel even iets over jezelf en waar je blog over gaat. Heel veel spam plezier en hopelijk levert het heel wat nieuwe bezoekers op. Ik ben ook altijd opzoek naar leuke en nieuwe blogs! Ook je instagram, facebook of snapchat mag je neerzetten! Ga hier naar de vorige Spam je blog.

SPAMMEN MAAR!

Volg je mij al op instagram en facebook?

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

10 Reacties

 1. 26 januari 2018 / 08:42

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Sylvia, vriendin van Richard, mama van dochtertje Zoë (’14) en baasje van kat Muis. Aangezien mijn vriend werkzaam is in (op dit moment nog) Lanzarote. Verblijven Zoë en ik om & om in NL en Lanzarote. Mijn blog gaat over de avonturen van een thuisblijfmama in het buitenland. Kom je ook een kijkje nemen?
  Sylvia -alovelyadventure onlangs geplaatst…Lanzarote van plaats tot plaats – Parque Nacional TimanfayaMy Profile

 2. 26 januari 2018 / 09:14

  Hoi, fijn dat je langzaam aan weer aan het bloggen bent!
  Ik heb ook jaren al een blog waar ik niet zoveel mee doet als ik het zou willen 😉 het is een van mijn goede voornemen. Ik blog vooral over wat in mijn leven gebeurd dus een soort lifestyle blog 🙂
  het is wel in het engels http://www.theworldofmissfrenchy.com Ik zit natuurlijk ook op insta onder MissFrenchy80 en ik heb ook een facebookpage voor mijn blog gemaakt.
  Ik zou het zeker leuk vinden als er meer mensen komen kijken, uiteindelijk gaat het om, de connecties die je hierdoor maakt met je medemensen.

  fijne vrijdag!

 3. 26 januari 2018 / 10:29

  Fijn dat je terug bent!
  Ik blog nog steeds op http://www.jessicajay.eu 🙂 ​Het leeuwendeel van mijn blogposts is gewijd aan alles wat lekker ruikt, al schrijf ik graag over lifestyle in het algemeen. Van proefdiervrije en/of natuurlijke beauty- en verzorgingsproducten gaat mijn hartje sneller slaan, dus ook deze passeren de revue. En soms moet ik gewoon mijn ei kwijt. Er zijn geen regels. Daarom dat ik het met trots een persoonlijke (feelgood)blog noem. ♥
  Jessica J. onlangs geplaatst…Tien dingen die je nog niet over me wist #2My Profile

 4. 26 januari 2018 / 10:43

  Ooh wat lief dat we dit mogen doen! Mijn blog http://www.yaraloveshealthy.com is een beauty & lifestyeblog. Door mijn studie (voeding- en dieetkunde) plaats ik ook op regelmatige basis gezonde recepten en artikelen rond food en health. Maar over het algemeen blog ik over alles wat ik wil. Ook al ligt de focus momenteel vooral op beauty en food/health. Ik hoop dat je geniet van het lezen van mijn artikelen. Ik volg je blog al een hele tijd en ik vind het heel fijn dat je terug begint met bloggen! Ik ben zelf ook een tijdje gestopt, maar nu ben ik al enkele maanden terug bezig en ik kan het niet meer missen. Ik heb laatst ook een aantal oudere blogs opgezocht, die helaas ook gestopt zijn, zo jammer!
  Liefs,
  Yara

 5. 26 januari 2018 / 10:57

  Leuk dat je weer wat meer wilt bloggen! Hier komt de spam: http://www.workinheels.be is een carrièreblog voor ambitieuze vrouwen. Ik blog over ‘women empowerment’ op de werkvloer en daarbuiten, over hoe je jezelf optimaal kan ontwikkelen op carrièrevlak, maar ook over luchtige onderwerpen onder ‘work hard play hard’. De naam van mijn blog zegt het al: ik ben een echte schoenenliefhebber, en geregeld verschijnt er daarom ook een blogpost over dat thema. Neem gerust een kijkje! 🙂

 6. 26 januari 2018 / 11:18

  Hi! Zo leuk dat je dit doet! Ik ben Malou en ik studeer Geneeskunde in Leiden. Op mijn blog Blonde Blossom blog ik over fashion, travel (voornamelijk hotspots) en ook komen er regelmatig persoonlijke artikelen voorbij. Ik ben 1 januari weer actief gaan bloggen na een pauze van een halfjaartje en ik ben nu helemaal enthousiast om vaak blogs te publiceren! Je kunt me ook volgen op Instagram via @blondeblossom.nl. Malou x

 7. 26 januari 2018 / 18:43

  Hoi hoi, ik ben Fenna, 21 jaar oud en communicatiestudent. Ik blog onder de naam Hou Het Luchtig, http://www.houhegluchtig.nl. Ik schrijf over mijn beperking/chronische ziekte. Ik vertel op een positieve manier wat je wél kunt en dat je meer bent dan je beperking! Ik schrijf over verschillende zaken uit mijn leven, serieus en minder serieus. Alles om anderen te inspireren en te helpen. Liefs, Fenna

 8. 26 januari 2018 / 19:02

  Diolifestyle.nl is een blog over online marketing, social media, ondernemen en carrière maken. Daarnaast vind je er artikelen over de leukste citytrips en de mooie hotspots. Afgewisseld met persoonlijke- en fashion gerelateerde artikelen.

 9. 28 januari 2018 / 22:49

  Hey hallo, ik ben Inez en ik blog op http://www.afloralsunset.be. Daar schrijf ik over verschillende dingen die me bezig houden, wat voornamelijk eten/koken blijkt te zijn maar ook het bezoeken van bijvoorbeeld hotspots in Antwerpen of andere leuke plaatsen in de wereld.

 10. 6 januari 2019 / 16:35

  Missynicolekatje.com is een leuke creatieve persoonlijke lifestyle weblog.
  Wat leuk dat we mogen spammen en ik kom hier zeker vaker kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: