Marc Inbane – Le Teint Dagcréme + winactie

Marc Inbane – Le Teint Dagcréme + winactie

Tijdens deze koude dagen is het natuurlijk altijd fijn om er een beetje gekleurd bij te lopen. En daarvoor gebruik ik de producten van Marc Inbane. Iedereen kent Marc Inbane wel, de producten die zorgen dat je een heerlijk zomers tintje krijgt. Ik heb er al een paar producten van mogen gebruiken, en ik kan je zeggen dat ik ze super vind! Zeker met mijn bleke huid in deze koude maanden vind ik het echt een uitkomst om af en toe een zelfbruiner te gebruiken.

Vandaag laat ik je de Le Teint Dagcrème van Marc Inbane zien. Deze dagcrème zorgt voor verlenging van je teint verkregen door de zon of onze natural tanning spray. Ik mag er hiervan ook nog eens twee verloten! Lees verder om te weten wat je hiervoor moet doen!

Marc Inbane - Le Teint Dagcréme + winactie

Marc Inbane – Le Teint Dagcréme 30ml

MARC INBANE’s le teint is een luxe vochtinbrengende getinte dagcrème voor dagelijks gebruik. Le Teint zorgt voor een stralende huid en beschermt deze tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De aanwezigheid van Bronzyl® zorgt voor verlenging van uw teint verkregen door de zon of onze natural tanning spray. Ingrediënten zoals Sheabutter, Hygroplex® en een NMF-complex optimaliseren de vochtbalans perfect voor een zachte en soepele huid. Le Teint is verrijkt met een geavanceerde UV-bescherming die vroegtijdige veroudering voorkomt.

Een natuurlijk plantenextract is toegevoegd voor zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen, wat resulteert in een verfijnde textuur en een zijdezachte huid. De olievrije multivitaminecrème is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige. De huid wordt sterk en stralend, waardoor deze zijn natuurlijke harmonie terugkrijgt om de mooiste emoties te onthullen.

Marc Inbane - Le Teint Dagcréme + winactie

Voordelen Marc Inbane Le Teint getinte dagcreme:

 • Zorgt direct voor een stralende en gebruinde huid
 • Verlengt je teint
 • Voor een natuurlijke dekking, of in combinatie met concealer en poeder
 • Beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf
 • Optimaliseert de vochtbalans
 • Verzacht en kalmeert de huid voor een zijdezacht gevoel
 • Helpt uw huid tegen vroegtijdige veroudering
 • Dermatologisch getest, veganistisch en vrij van parabenen
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Olievrije formule

Marc Inbane - Le Teint Dagcréme + winactie

Ingrediënten

Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyrospermum, Parkii Butter, Propanediol, Octocrylene, Dicaprylyl Ether, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Decyl Oleate, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Dihydroxy Methylchromonyl Palmitate, Panthenol, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Glucose, Urea, Ascorbyl Palmitate, Phenoxyethanol, Glyceryl Stearate Citrate, Ethylhexylglycerin, Alanine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Dimethicone, Dextrin, Hexylene Glycol, Fructose, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylene Glycol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hydroxycitronellal, Sodium Polyacrylate, Sucrose, Linalool, Hydroxythyl Acrylate/Sodium, Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hexyl Nicotinate, CI 77019, CI 77499, CI 77491, CI 77891

Marc Inbane - Le Teint Dagcréme + winactieMarc Inbane - Le Teint Dagcréme + winactie

De crème die uit het pompje komt is aardig donker. Eenmaal op je gezicht gesmeerd ziet het er ook een tintje donkerder uit. I love it! Het smeert makkelijk uit, en je houd er geen rare vlekken van over.

WINACTIE

Zoals ik in het begin stukje al zei mag ik twee mensen blij maken met deze Le Teint Dagcrème van Marc Inbane t.w.v €39,95. Wat voor stappen moet je hiervoor doen?

♦ Volg mij op mijn instagram account.
♦ Like dit bericht op mijn instagram account.
♦ Tag twee vriendinnen in het bericht.

De winactie loopt t/m 10 Maart 2018. De winnaars krijgen op 18 maart een privé berichtje via instagram dat ze gewonnen hebben. Heel veel succes iedereen!

 

Gebruik jij weleens producten van MARC INBANE?

 

Marushi
Marushi

Welkom op mijn blog, en wat leuk dat je dit artikel heb gelezen. Ik zou het fijn vinden als je een reactie achterlaat. Volg je me ook al op mijn andere kanalen?

Find me on: Web | Instagram | Facebook

18 Reacties

 1. 5 maart 2018 / 12:26

  Ook nog noooit gebruikt, ziet er wel mooi uit.
  En waarvan ik schrok: zoveel ingrediënten???,

 2. 5 maart 2018 / 14:44

  Ik vind hun zelfbruiners echt heel erg prettig in gebruik! Deze crème ziet er ook wel goed uit, alleen zou hij voor mij waarschijnlijk veel te donker zijn.
  Amy onlangs geplaatst…Mijn favoriete luxere productenMy Profile

 3. Angelina
  5 maart 2018 / 14:58

  Ik gebruik ook vaak de producten van Marc Inbane! Ik doe mee met je winactie! 😀

 4. 5 maart 2018 / 15:28

  Wat leuk dat ze dit nu ook hebben! ik gebruik de spray voor mijn benen wel eens, dit lijkt me ook een fijn product!

 5. Marloes
  5 maart 2018 / 19:08

  Dit lijkt me een heel fijn product! Ik doe mee!

 6. Shiva
  5 maart 2018 / 19:10

  Ziet eruit als een fijn product!

 7. 5 maart 2018 / 23:17

  Dat is handig als je getinte huid hebt. Ik sla deze winactie over. Ik gun andere deelnemers

 8. Marian B
  9 maart 2018 / 09:35

  Een stralende en licht gebruinde huid, dat wil ik wel! Het maakt me nieuwsgierig, probeer het graag eens uit, dus ik ben van de partij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: